Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платено около Стара Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
Платено около Стара Загора
Здравейте, моля за свежа информация къде да отидем с приятели да си начешем крастата. Благодаря предварително!
Re: Платено около Стара Загора
Ами кажете долу горе кьде ви сьрби че да ви кажем каде ще я начешете

- dedeff
- разбира нещата
Гурково на около 45км от Стара Загора,посока Велико Търново.
Без жени можем,без риболов не можем!
много смешно!kikir написа:Ами кажете долу горе кьде ви сьрби че да ви кажем каде ще я начешете![]()
![]()
лови ни се риба (шарани, амур, може и хишник) други нямаме претенции и за големината, само да кълве. и естествено благодаря на всеки ако ни каже и каква стръв да ползваме за предложения от него водоем.
благодаря, знам че има шарачета там. да имаш представа каква стръв да ползваме, за да не губим време в експерименти.dedeff написа:Гурково на около 45км от Стара Загора,посока Велико Търново.
Последно промяна от tlazarov на Съб Окт 24, 2009 8:29 pm, променено общо 1 път.
За шарани може да ходите на овчарица.Колкото по близо сте до стената толкова по добре.Рибата се дьржи там.На жребчево излиза костур на рибкаtlazarov написа:много смешно!kikir написа:Ами кажете долу горе кьде ви сьрби че да ви кажем каде ще я начешете![]()
![]()
лови ни се риба (шарани, амур, може и хишник) други нямаме претенции и за големината, само да кълве. и естествено благодаря на всеки ако ни каже и каква стръв да ползваме за предложения от него водоем.

-
- разбира нещата
Най-близко до СтЗ е платения на с.Опан. Обаче незнам в момента как е положението. Там има шаран и амур имало,но не съм хващал. Хищник няма
Наслука
Наслука
shumaher_k написа:Ами ако не е на кремвирш,пробвай на царевицаtlazarov написа:благодаря, знам че има шарачета там. да имаш представа каква стръв да ползваме, за да не губим време в експерименти.dedeff написа:Гурково на около 45км от Стара Загора,посока Велико Търново.То много време отнема една проба
![]()
![]()
![]()
ей това е супер смешно!
Имам само 5-6 свободни часа и не искам да купувам 5 модела стръв и по закона на Мърфи да се окаже, че последната дава резултат.
-
- вече хвърля и на тежко
Точна там е твоето мястоdedeff написа:Тец-1 Гълъбово в такъв случай.

Стръв кремвирш!!!
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
та накратко.
отидохме днес на ТЕЦ-1 към 9 часа. двамата с маляката. на плувка на 10- 15 метра навътре към 5 метра дълбочина. пробвах с кремвирша, гърка беше на царевица (скопекс) първия час и половина без удар. той сменя на земен червей, аз на гранули фиш мил (2 удара). към 11 той смених на бял/червен червей хвана няколко червенопери, аз на кремвирш няколко. после шаран на червея, аз каракуда. и след това още няколко каракуди и 2-ве кефалчета, наколко хванати на сандвич с кремвирша и червейчетата, 65/35 бяха хванатите риби в полза на червея с/у кремвирша. духаше силен вятър, но мога да кажа че останах доволен. в 3-ри часа приключихме. резултата: 1 шаран, 4 каракуди, 2-ва кефала, 14 червеноперки.
благодаря на всички за инфото което ми дадохте.
отидохме днес на ТЕЦ-1 към 9 часа. двамата с маляката. на плувка на 10- 15 метра навътре към 5 метра дълбочина. пробвах с кремвирша, гърка беше на царевица (скопекс) първия час и половина без удар. той сменя на земен червей, аз на гранули фиш мил (2 удара). към 11 той смених на бял/червен червей хвана няколко червенопери, аз на кремвирш няколко. после шаран на червея, аз каракуда. и след това още няколко каракуди и 2-ве кефалчета, наколко хванати на сандвич с кремвирша и червейчетата, 65/35 бяха хванатите риби в полза на червея с/у кремвирша. духаше силен вятър, но мога да кажа че останах доволен. в 3-ри часа приключихме. резултата: 1 шаран, 4 каракуди, 2-ва кефала, 14 червеноперки.
благодаря на всички за инфото което ми дадохте.