Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сладко-солена риба в собствен сос (без китайците ;)
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Сладко-солена риба в собствен сос (без китайците ;)
Дойде ред и аз да се разпиша в излетите - не очаквайте много риба, но за излета забележки нямам (повече време прекарахме в колата, отколкото около водата
)
Решихме с половинката да ловим костури (той реши де, аз ловя всичко - само бира да има
) и къде - на Порой... Тръгнахме в 5.30 (ново време - пак ме прецака с часа гадината и пак се наспа
) и към 6.00 бяхме на брега, дори рибки хванахме за стръв (е, слънчак ама рибка)... чакахме, чакахме - костура спи, червеноперката (мой специалитет) - също
Сменихме мястото и разгеле - клъвна... от детската градина пуснали мъниците на разходка, ама не ги нахранили - от 4 дребосъка само един успя да отплува да се оплаче на мама, другите не оцеляха след операцията (мир на праха им в тигана). Аз отчетох една червеноперка за протокола и решихме да видим как е на морето, че и бирата свърши... Обиколка на магазините около Краставицата - ударили кепенците, няма червеи
Созопол - само един отворен, има
На Агалината - един ентусиаст, на който пооплетохме малко влакното за разнообразие, аз - една лапина на бомбардата
Хубаво ни казаха хората, че няма никой ама ние нали сме си "майстори", та да пробваме
Отново в Созопол - алпинистки упражнение по камъняците, мокър задник (моя) и допиване на бира, докато половинката мята като гламав бомбардата... Аха да се откажем и да си ходим с думите "последно хвърляне да не хабим червея" и... зарган
Удържам фронта с "а, той случайно минава и ти му хвърли пред устата", ама след малко - втори! Ееее, така не се трае - разпънах въдицата и след първото хвърляне - първи зарган и така... до 17ч, когато стана тъмно, казахме довиждане на рибата и в кофата имаше следния микс:

Снимката е от телефон и естествено рибите са редени от мъж, така че докато се преброят ми се оплита погледа - 3 костура, 1 червеноперка, 14заргана, 1 чернокоп... Те т`ва е...

Решихме с половинката да ловим костури (той реши де, аз ловя всичко - само бира да има

На Агалината - един ентусиаст, на който пооплетохме малко влакното за разнообразие, аз - една лапина на бомбардата

Отново в Созопол - алпинистки упражнение по камъняците, мокър задник (моя) и допиване на бира, докато половинката мята като гламав бомбардата... Аха да се откажем и да си ходим с думите "последно хвърляне да не хабим червея" и... зарган

Снимката е от телефон и естествено рибите са редени от мъж, така че докато се преброят ми се оплита погледа - 3 костура, 1 червеноперка, 14заргана, 1 чернокоп... Те т`ва е...
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
-
- новобранец
Re: Сладко-солена риба в собствен сос (без китайците ;)
Браво колега голямо разнообразие сте направили 

- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
10х, колежка съм

Браво , интересен риболов 2 в 1 

- bigfish133
- ще става разбирач
Е , тогава браво колежке , добър излет 

- ninastefanina
- сериозен играч
Бравост страхотен излет си направила 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- вече хвърля и на тежко
Браво, и добре разказано! 

All we are is dust in the wind...
-
- фен клуб-скобар

Браво КОЛЕЖКЕ.
Страхотен репортаж,особенно финала ,много съм се смял.
Продължавай в същия дух.
И на мен много ми хареса.Katana написа:Браво, и добре разказано!

Прави ми впечатление, че когато върви заргана в Созопол, излизат предимно по-едри екземпляри

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за отзивите - винаги ми е приятно да съм с любим човек за риба (то и навсякъде ми е приятно с него де
), но още по-приятно ми е като (ако) хвана нещо да споделя със сродни души болни от същата "болест" 

Супер излет и чудесен разказ 

-
- сериозен играч