Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на с Шаново
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Бракониери на с Шаново
В неделя приятеля ми Владко ми се обади ,че е закъсал с колата на пресевната между с Шаново и с Зимница.Отидох веднага и какво да видя .....мрежи под диагонал в р Тунджа поне 200 -300метра и вързана за кораба който вади пясък и на отсрещния бряг за едно дърво, но да не може да се улови с въдица от брега.Обадих се на 112 и поисках да ме свържат с ИАРА и полицията за да извадят мрежата от водата.Обадиха се от полицията в гр. Казанлък и обещаха да изпратят екип за съставяне на акт за нарушение, но уви .......... никои не дойде до 17.30ч,а се обадих на 112 в 13.10ч. Ами нали ако бяха дошли то това нямаше да е БЪЛГАРИЯ>......

- bgstan
- ще става разбирач
Re: Бракониери на с Шаново
Братле там са мангали. Аз съм гледал как ги разпъват и после вадят и няма нищо. Те толкова чест го мрежосват ,че почети няма риба там. Освен това всеки мангал с един черничев кол и малко конец с кукичка висят по цял ден. Едно циганче рови и дава червей на останалите. Абе майката си е ...... .
- prokop4o
- ще става разбирач
Re: Бракониери на с Шаново
.Обадих се на 112 и поисках да ме свържат с ИАРА и полицията за да извадят мрежата от водак
колега в телефона имам записан телефона иара пловдив и когато се обадих на тях те се отзоваха.не ми се вярва полицията да те свърже с иара.
поздтави за опита
колега в телефона имам записан телефона иара пловдив и когато се обадих на тях те се отзоваха.не ми се вярва полицията да те свърже с иара.
поздтави за опита