Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Туистери
Модератор: sestrata
Туистери
Здравейте, днес минах през един рибарски магазин и взех 3 туистера:

Искам да ви попитам да ли тези туистери стават за бяла риба и щука ? Най - вече ми трябва за бяла а не мога да преценя да ли стават нека по опитните да определят благодаря!

Искам да ви попитам да ли тези туистери стават за бяла риба и щука ? Най - вече ми трябва за бяла а не мога да преценя да ли стават нека по опитните да определят благодаря!

Re: Туистери
Колега тва май ги видят силиконови рибки, дали стават ще разбереш като ги пробваш зависи от мн фактори.аз имах подобни с такива опашки правеха мн добра игра.пък и вече си ги купил нямаш какво да губиш отиваш на място и пробваш.ама да ти кажа тя когато неще да гони и златни рибки да и вържеш се тая .наслука
да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
Аха разбрах. Мерсиtiulena написа:Колега тва май ги видят силиконови рибки, дали стават ще разбереш като ги пробваш зависи от мн фактори.аз имах подобни с такива опашки правеха мн добра игра.пък и вече си ги купил нямаш какво да губиш отиваш на място и пробваш.ама да ти кажа тя когато неще да гони и златни рибки да и вържеш се тая .наслука

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега точно тези съм ги използвал. Малко са дръвчета но от към окраска са ги докарали. За кустур стават когато е групиран и настръвен но за подозрителните бели риби и щуки не очаквай кои знае какви резултати.
dako71 написа:Колега точно тези съм ги използвал. Малко са дръвчета но от към окраска са ги докарали. За кустур стават когато е групиран и настръвен но за подозрителните бели риби и щуки не очаквай кои знае какви резултати.
значи аз утре пак ще намина до магазина и дайте съвет какви примамки да взема за бяла риба и щука ?

Това е щукотрепачката колега.
Мепс луксор
А за бяла риба
Cotton Cordell - Jointed Grappler Shad

Мепс луксор
А за бяла риба
Cotton Cordell - Jointed Grappler Shad

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- maranzika
- сериозен играч
Колега,туй нито е Mepps,нито е Lusox!Em1l написа:Това е щукотрепачката колега.
![]()
Мепс луксор
Най-обикновен Robinson.

А за силиконите-според мене в определени условия биха ни вършили работа за щука и по-малко за бяла риба.Но не се надявай да ги вържеш,хвърлиш и извадиш моментално с риба.Трябва да знаеш каква риба търсиш и в какви условия .
-
- ще става разбирач
sofian4o написа:Здравейте, днес минах през един рибарски магазин и взех 3 туистера..
..Искам да ви попитам да ли тези туистери стават за бяла риба и щука ? Най - вече ми трябва за бяла а не мога да преценя да ли стават нека по опитните да определят благодаря!
Тези ги ритни отзад.
Разходи се до магазина на ,,Балцер,, на ул.,,Трапезица,, ,в безистена срещу Булбанк,
и потърси Лоди. Кажи ,,Добър ден,търся си туистери на ,,Релакс,, за бяла риба,заедно с подходящи глави за тях..,,
а после опиши условията ,в които ще риболуваш.
И не забравяй вълшебните думички,работят!

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
и аз бях се пробвал на такива силиконови рибки в началото на рибарлъка ми...за нищо не ставаха-никаква игра-все едно влачиш парче камък...дано ти имаш повече успех...
Да не отварям друга тема искам да попитам кой е вносител на туистери манс.Понеже в Пловдив не мога да открия, може ли, да ми кажете къде може да се закупят.Става въпрос за малки шадове с цвят мръсно бели и жълти.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
e как няма в пловдив беRadiМ написа:Да не отварям друга тема искам да попитам кой е вносител на туистери манс.Понеже в Пловдив не мога да открия, може ли, да ми кажете къде може да се закупят.Става въпрос за малки шадове с цвят мръсно бели и жълти.
че той вносителя от там

http://www.colmic.bg/?page=voblers
(наааааай отдолу)

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
Аз предпочитам този ,,вносител,, :
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 1-p44.html
Цените му са добри ,а разнообразието-голямо.
Ако се спретне по-голяма поръчка,транспортните разходи намаляват.
Поздрави!
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 1-p44.html
Цените му са добри ,а разнообразието-голямо.
Ако се спретне по-голяма поръчка,транспортните разходи намаляват.
Поздрави!
Вярно,че е в Пловдив само дето ги няма.Става въпрос за тези от серията Ripper.Явно ще се поръчват от http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... .Благодаря и на двамата за отговорите.
Малко се е разминала с мепса. Къде я издири тая снимка че ми е малко странно да си гледам бюрото в този форумEm1l написа:Това е щукотрепачката колега.
![]()
Мепс луксор

-
- новобранец

Най-много бяла риба съм хващал на силиконова рачешка опашка с червена главичка на куката,а цвета на опашката изцяло бяло или бяло и червено.