Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

село еленово.АЛЧНИ АРЕНДАТОРИ
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
село еленово.АЛЧНИ АРЕНДАТОРИ
здр.колеги за да отидете на язовира си вземете поне 100 лв в джоба.алчните арендатори са решили мн.бързо да забогатеят.каквото хванеш си го плащаш и си го вземаш.шаран 5 лв.сом 10 лв.толстолоб 3,50 лв.каракуда 1,50 лв аве всичко се плаща няма лабаво 

уникат-без дубликат!!!
-
- сериозен играч
Re: село еленово.АЛЧНИ АРЕНДАТОРИ
Добре, че ми е далече тоя водоем и няма как да отида
Тва си е гавра с хората направо 

- Добата©
- разбира нещата
еиииииии за събота я мислехме на там да го видим това Еленово ама сега съм на две 

-
- вече хвърля и на тежко
информацията която имам е савсем друга.................момчето което ми я даде не е взимал повече от 1-2 шарана,другата риба я е връщал и е нямал проблеми.да не би да сте държали рибата в живарници от телена мрежа и рибата да е била наранена?
-
- научил се да хвърля
съжалявам колега информацията е напълно достоверна.попитах за условията и мн.ясно ми казха че не са пуснали язовира за спортен риболов.а що се отнася до телените живарнициkrasalumin написа:информацията която имам е савсем друга.................момчето което ми я даде не е взимал повече от 1-2 шарана,другата риба я е връщал и е нямал проблеми.да не би да сте държали рибата в живарници от телена мрежа и рибата да е била наранена?

уникат-без дубликат!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Ок. колега не мога да споря защото не сам ходил на този водоем.До колкото знам там са 2 водоема в събота ще отида до там да видя как стоят нещата и ще пиша 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Заключвам темата.
Нека си остане само инфо без просташки коментари!
Всеки има право, както да определя регламента на собствения си язовир, така и да решава, дали да лови при наложените правила.
Нека си остане само инфо без просташки коментари!
Всеки има право, както да определя регламента на собствения си язовир, така и да решава, дали да лови при наложените правила.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.