стара гумена лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

стара гумена лодка

Мнение от Георги Кръстев »

Колеги искам да ви попитам имам една лодка на 20 години но седи в мазата на хладно и тъмно, в един чувал и много талк, Не се вижда напукано , нацъфкано . Какво да я правя да я надуя и да я тествам или да си купя нова.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
NITro`bE
фен клуб-скобар

Re: стара гумена лодка

Мнение от NITro`bE »

Колега не дей да рискуваш и си вземи нова лодка а тази ми я продай на мен :D мене не ме бърка че ще ми спадне лодката докато съм във водата :D
  • Изображение
TT България 2011
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Интересна тема!И аз имам една руская лисичанка и се налага да се лепи след всеки излет защото все от някъде започва да изпуска,
а почти нищо не лепи този матерял от които са направени
shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

Моита гръмна на брега с цепка нат метар , беше обърната обратно и покрита .
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Пробвай я.

Най-вероятно ще се скапе бързо от слънцето, ама нищо не губиш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

Старичка е ,ама материала може да е запазен. Пробвай я,ама да си по-близо до брега :D , че аз с един приятел голямо плуване му дръпнахме на Жребеца :lol:
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

А бе, я вземи си я надуй в хола и я пробвай на сухо. Сега времето е само да го гледаш през прозореца с чаша червено в ръка. :D :drinkers: Таман ще те подсети за времето от преди седмица и, че има защо да я мъкнеш по гьолове. Тя ако изпуска и в хола ще се издаде, а ако е читава, тогава пробите на вода ще трябва да ги започнеш при топла вода, за да е приятна банята :D .
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ела да ти подаря и една спасителна жилетка и може да си я караш където искаш,само да не си отишъл на майната си,плуването ще е много и дълго :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Не колега ,жилетка не ми трябва , аз искам само едно и то е да се пише по темата!!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Приятел,какво да ти пиша по темата,да те лъжа че лодката след 20 години в избата е супер ли,какво :idea: :idea: :idea: Или искаш да те убеждавам да си влизаш с нея без да се замисляш :!: :!: :!: Откакто съм в този форум,научих няколко неща,едно от които е че когато кажеш на някой нещо,той го прави наобратно :mrgreen: Затова,малко с надсмешка и бъзик,нещата си идват на мястото и хората се замислят какво искаш да им кажеш.Няма друго какво да се пише по темата ти,извинявай че ти наруших спокойствието но да питаш тогава глупости,е питай си.Глупаво е да питаш,мога ли да си я пробвам лодката и дали да я пускам на вода?!?!? Ами :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ако искаш,дай на мен аз да я пробвам и да ти кажа дали става за плуване :o :shock: :o :shock: :o :shock: Голям и глупав въпрос,на който и сам можеш да си отговориш но защо ли ни питаш,може би очакваш да ти кажем магия с която лодката да стане като току що излезнала от фабриката :o :mrgreen: Е извиняваи,аз тая магия не я знам,но знам че нетрябва да се доверяваш на тази лодка защото талка,колкото е да е много отвън,от вътре тези 20 години са си свършили работата и дано каквото ще става да става на сухото или в хола ти,преди да я продадеш на някой и да зачерниш някое семеиство с наша помощ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Кво да ти кажа повече,ти си умно момче и дано разбереш - успех :!: :!: :!:

Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Осъзнавам че въпроса ми е тъп , но го задвам от името на приятел ( не ми се обесняваше чия е лодката ) . Аз съм плувкар и с лодки не се занимавам даже ме е страх да влизам по-надълбоко от гърдите във вода. Питам защото може би като има талк и е съхраняван при добри условя, лодката не е за хвърляне , аз ако знаех дали старее тази гума или не нямаше да питам . А и достатъчно спам , простотия и глупост съм видял в този форум, че не мисля глуповат за едни ,но неясен за други въпрос може да те подразни ,че да се бъзикаш с хората . Мисля че съм ясен . КЛЮЧ МОЛЯ
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Какво бих направил аз...
Надувам я, оставям е да преседи няколко дена, проверявам дали е в същото или поне...сходно състояние, както в момента на надуването и пробвам във вода, НО(!!!) не повече от 1-1.5м дълбочина. Освен това, последната процедура, мокренето де, бих го направил поне още един път за да се уверя какво е състоянието и. Единия път може да е издържала, но това не е гаранция за втория. То...ще стане ясно. Ако държи на 50 см. дълбочина, би трябвало да държи и на 50м.
Дето се казва, вземете я на един риболов и м/у ваденето на рибоците, намокрете и лодката.
Всичко това е много условно и не мога да дам никаква гаранция, просто аз така бих направил, но всеки си има глава на раменете да си сметне рисковете....
П.П. Под проба, не казвам да я намокрите за 1 минута и айде, готова е. Нека си преседи там...половин-един час. Като се измие и изстуди-нагрее хубаво, може да "изгрее" някоя "бръчка" резултат от годините. :)
Успех и умната, че руси не останаха.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Какво нети хареса в това,да ти подаря спасителна жилетка ??? Верно малко се смея,ама нямам лоши чувства и не съм искал да те засягам !!! Вземете малко да приемате и майтап че много сериозни станахте в последно време :lol: :lol: :lol:

shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

Моита беше на 14 г., талкирана като брашнен чувал , като я надух и ми се виде по хубава от нова , но съмненията и неувереноста не ми даваха мира .На един двуседмичен риболов , ползвахме на колегата лотката , надух я измих я исъхна , готова за подвизи хаиде какво я чакащ ме потканяха , а аз я вкарах в водата и започнах да я пълня с камани . Лут ме искараха . Напълних я до средата на бордовете и на 50-60 м на котва. На 9-тия ден през ноща имаше буря и исипа каманите в водата , седеше си пак там но обърната . Щe я биде . ДА АМА НЕ. На втория излетслет това гръмна на брега нат 1 м цепка , обърната и покрита с чергило за кола . Лошото става един път не рискуваите , не струваш колкото лотката .
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Напълни я с монтажна пяна ...
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”