Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Въпрос към администрацията
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Въпрос към администрацията
Уважаеми админи,искам да попитам -администраторите,могат ли да четат личните мнения на потребителите,или немогат ? 

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Въпрос към администрацията
Ако става въпрос за пощата, неможе да се чете, а и не е редно да може.Това е лично пространство.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разбира се че не би трябвало да може да се чете. Пък имаме и новина тази вечер:http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... ile&u=1521barutchiata © написа:Ако става въпрос за пощата, неможе да се чете, а и не е редно да може.Това е лично пространство.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това пък защоdako71 написа:Разбира се че не би трябвало да може да се чете. Пък имаме и новина тази вечер:http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... ile&u=1521barutchiata © написа:Ако става въпрос за пощата, неможе да се чете, а и не е редно да може.Това е лично пространство.

Без риболов няма любов !
аз пък мисля че могат
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- фен клуб-скобар
ExTaZzY написа:Това пък защоdako71 написа:Разбира се че не би трябвало да може да се чете. Пък имаме и новина тази вечер:http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... ile&u=1521barutchiata © написа:Ако става въпрос за пощата, неможе да се чете, а и не е редно да може.Това е лично пространство.![]()

- bigfish133
- ще става разбирач
А , и аз сега го виждам . Някой дали има желание да поясни малко какво става , кой ще ни "стопанисва" и ще ни бърше л....та сега? Извинявам се за спама и въпроса встрани от темата.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не мисли-няма да го измислиш!!!donky написа:аз пък мисля че могат
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/memberlist.php?mode=group&g=817
В групата си е! Просто може да си е покрил ранка в профила.
В групата си е! Просто може да си е покрил ранка в профила.
-
- учете се от него
То: barutchiata ©
Много малко са Администраторите на риболовни форуми, които са успели да изградят, управляват,консолидират и умножат активните потребители в такъв Форум. Ако си си взел краткосрочна отпуска, дано да поразпуснеш на някой по-южен бряг, но не се увличай много, много щото тука... ма ти си знаеш де

Много малко са Администраторите на риболовни форуми, които са успели да изградят, управляват,консолидират и умножат активните потребители в такъв Форум. Ако си си взел краткосрочна отпуска, дано да поразпуснеш на някой по-южен бряг, но не се увличай много, много щото тука... ма ти си знаеш де

- barutchiata ©
- Администратор
dako71 написа:Разбира се че не би трябвало да може да се чете. Пък имаме и новина тази вечер:http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... ile&u=1521barutchiata © написа:Ако става въпрос за пощата, неможе да се чете, а и не е редно да може.Това е лично пространство.
Кажи бе НОВИНАРА!Ако имаш новина пусни тема, щото така спамиш!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Според мен въпроса не е зададен правилно,до колкото знам всеки член на форума може да види личните МНЕНИЯ на всички.Колегата може би изка да каже (ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ)!lovo-бай СТОЯН написа:Уважаеми админи,искам да попитам -администраторите,могат ли да четат личните мнения на потребителите,или немогат ?

-
- учете се от него
Колега, извинявай за спама, ма като ти видя подписа и все едно че гледам тенис на маса; залитам послеvova написа:Според мен въпроса не е зададен правилно,до колкото знам всеки член на форума може да види личните МНЕНИЯ на всички.Колегата може би изка да каже (ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ)!lovo-бай СТОЯН написа:Уважаеми админи,искам да попитам -администраторите,могат ли да четат личните мнения на потребителите,или немогат ?

- barutchiata ©
- Администратор
аре пак се отплеснахте