Равносметка - 2009г. + 2010г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Равносметка - 2009г. + 2010г.

Мнение от rumci »

Привет колеги!
Остават по-малко от 2 месеца до края на годината. Дните подходящи за морски риболов оттук насетне ще са все по-редки и може би е време да направим една равносметка на отиващата си 2009г. Живот и здраве ще направя още 2-3 риболова край морския бряг, но независимо как ще приключат те, в личен аспект аз съм доволен от това което дари бог Нептун :D . Всичките излети на морето осъществих от брега и имах шанса да уловя в добри количества - сафрид, зарган, платерина, чернокоп, както и първия си лефер на блесна. Трайно ли е завръщането на черноморската риба по нашия бряг :?: ... :roll: Бъдещето ще покаже, можем само да се надяваме.
Посъбрах в едно клипче от 3 мин. едни от най-запомнящите се моменти през годината. Приятно гледане :D .
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oQX6KFBkWBg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oQX6KFBkWBg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Вие сте на ход :wink:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Равносметка - 2009г.

Мнение от Secret Carp »

Брат то всичкото хубаво ама имаме по още 20-30 риболова до равносметката :lol: :lol: :lol: Много раничко не мислиш ли :wink: Браво за твоите излети супер им се кефих през годината-наистина,ама да не си решил да си продаваш въдиците :lol: Дай я към 29-30 декември :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
kolio_p
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_p »

браво колега добро клипче догодина още по добра слука
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Secret Carp написа:Брат то всичкото хубаво ама имаме по още 20-30 риболова до равносметката :lol: :lol: :lol: Много раничко не мислиш ли ......:wink:
Брат, темата е в морския риболов :wink: , а аз както писах по-горе почти приключих с него, затова и направих своята равносметка :D . Оттук нататък съм по реките.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Респект Румба, респект! Клипа е страхотен, дай боже и догодина толкова риба... :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Браво Румци, страхотни красоти!!
Последно промяна от chirusa_bg на Сря Ное 04, 2009 2:19 pm, променено общо 1 път.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

rumci написа:
Secret Carp написа:Брат то всичкото хубаво ама имаме по още 20-30 риболова до равносметката :lol: :lol: :lol: Много раничко не мислиш ли ......:wink:
Брат, темата е в морския риболов :wink: , а аз както писах по-горе почти приключих с него, затова и направих своята равносметка :D . Оттук нататък съм по реките.
да бе и аз я видях,че е в морския :wink: Еми успехи и все така да ни радваш през 2010г.Много яки репортажи напуска тая година :idea: Супер :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А аз на море не бях, ама може да си поспамя :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Тази година ми се счупи фотото(имам 2 годишен фотограф в семейството),но имам малко снимки на телефона и ще пробвам да ги кача да ви покажа и аз нещо.
Като цяло не се представих зле тази година.
Единствено не можах да отида за чернокоп.
Дано рибата дасе е завърнала в нашите води!
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Едно голямо браво :drinkers:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Много рано се предавате бе колеги :)))) До Януари ще се ходи активно , па после каквото сабя покаже :)
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

rumci написа:Привет колеги!
Остават по-малко от 2 месеца до края на годината. Дните подходящи за морски риболов оттук насетне ще са все по-редки и може би е време да направим една равносметка на отиващата си 2009г. Живот и здраве ще направя още 2-3 риболова край морския бряг....

Вие сте на ход :wink:

.... , а аз казвам дано не си прав. Според мен остават още 20 / 30 , а не 2 / 3 ... Тепърва се надяваме на паламудения риболов... , поради наличието на много чернокоп и сафрида не е достигнал своя пик. Дай боже , по пълна равносметка да направим след Никулден (и то по старому) А иначе "евала" (както казват хамериканците) за твоите риболовни излети , но лично аз ще се сетя за тая тема около Нова Година ... ,а до тогава на всички... наслука , накука и наздраве!!! :partyman:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Румене,страхотни снимки както винаги и клипчето е на ниво.
Както каза и Салмо,аз моята равносметка ще я направя след Никулден,
още имам надежди за Нептунови подвизи. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Браво. :smt023 :smt023 :smt023 добър репортаж.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Румба, каквото и да напиша ще прозвучи тъпо :oops:
Жив и здрав да си и да продължаваш да ни радваш и занапред с твоите репортажи.
Респект :prayer: :prayer: :prayer:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”