Новини от последния час

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Асен
новобранец
новобранец

Новини от последния час

Мнение от Асен »

На язовир 40-те извора до Асеновград излиза бабушка, уклей и епизодично каракуда.Аз лично ловях на пинки, но имаше колеги които ловяха на кус-кус и хляб.И то доста успешно.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Хехе...язовирчето на което проходих с язовирния риболов. Колега другия път , ако отидеш застани 10-15 метра след където се влива рекичката. Прави почти едни обратни завои . Там има храсти . Едрата каракуда се крие там. Най-добре торен. А за бабушката ванилена захранка да прави облак и по-пестеливичко. Хлябче с канела или пинки.
Клавиатура риба не лови!!!
kameloth
новобранец
новобранец

Мнение от kameloth »

Щях да ходя, но лични приятели, които са имали големи успехи в последните дни са се отчаяли, понеже рибата страхотно мирише. По тяхна информация има изнила растителност от която рибата се храни в момента.
Един познат хвана 1.200кг. кефал, който веднага след опита за почистване даде на котките. Не съм ходил на водоема, но всички които познавам дават съсщите сведения.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Ето и къде се крие разликата между "рибар" и "риболовец" :wink: :wink: :wink:

Важно е удоволствоето колега.Тръпката!Емоцията! А не дали ще изядеш това или онова и ако неможеш да се откажеш от горните 3 неща!
Изображение
kameloth
новобранец
новобранец

Мнение от kameloth »

Кой е рибар и кой риболовец не знам. Просто давам информация за водоема. :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”