Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Отзиви за клатушка.
Модератор: sestrata
Отзиви за клатушка.
Днес си заприходих една клатуща на Blue Fox-Esox

Води се за щука кажете ми някой улавял ли е щука на тази клатушка.
А ако никой не е ползувал поне кажете дали ще бъде уловиста.
Моля дайте си мнението.

Води се за щука кажете ми някой улавял ли е щука на тази клатушка.
А ако никой не е ползувал поне кажете дали ще бъде уловиста.
Моля дайте си мнението.
Последно промяна от fn1p на Чет Ное 05, 2009 1:54 pm, променено общо 1 път.

Re: Отзиви за клатушка.
Ти ще си първия с отзиви за таз блесна,пиши след излета да кажеш дали е уловиста 

Ако не вали в неделя съм на излет дано да е уловиста.som4o написа:По добре да остане темата.Ти ще си първия с отзиви за таз блесна,пиши след излета да кажеш дали е уловиста

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За един излет няма как да разбереш дали дадена примамка е уловиста
Инак един съвет - махни и опашката и вирбела . Сложи друг вирбел , примерно с карабинка , примерно на Оунър №18 . Като я водиш я води равномерно пет/шест метра , отпусни я да пропадне , вдигния нагоре степенно и пак пет / шест метра и тъй .

Инак един съвет - махни и опашката и вирбела . Сложи друг вирбел , примерно с карабинка , примерно на Оунър №18 . Като я водиш я води равномерно пет/шест метра , отпусни я да пропадне , вдигния нагоре степенно и пак пет / шест метра и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Еми за един излет се пак мога да имам някакъв отзив дори и малък но защо за махам опашката и да сменямПавел Иванов написа:За един излет няма как да разбереш дали дадена примамка е уловиста![]()
Инак един съвет - махни и опашката и вирбела . Сложи друг вирбел , примерно с карабинка , примерно на Оунър №18 .
вирбела

- Павел Иванов
Смени ги 

Павел Иванов
Павел Иванов
ами явно са некачествени.
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- научил се да хвърля
Мен, не те познавам и нямам нищо лично към теб, ама като ти чета постовете и ти гледам аватара, оставам с впечатлението, че желаеш да се осъществяваш в този форум като "писател" - (като във вица с чукчата, съмнявам се да го знаеш!). Ako искаш да продължиш да си купуваш красиви блесни, пиши ми на "лични" , ще ти посоча от къде. Ако не искаш да задаваш тъпи въпроси и да научиш нещо за риболова с метал, пак ми пиши!
Поздрави!
Поздрави!
Бих казал хахахаха... риболова и опита не се добиват в форума.Исках да попитам за тази клатушка защото никой от групата с коятоsht написа:Мен, не те познавам и нямам нищо лично към теб, ама като ти чета постовете и ти гледам аватара, оставам с впечатлението, че желаеш да се осъществяваш в този форум като "писател" - (като във вица с чукчата, съмнявам се да го знаеш!). Ako искаш да продължиш да си купуваш красиви блесни, пиши ми на "лични" , ще ти посоча от къде. Ако не искаш да задаваш тъпи въпроси и да научиш нещо за риболова с метал, пак ми пиши!
Поздрави!
ходя на риба не беше ползвал такава.Та затова реших да пиша една тема

Ти като си такъв майстор в риболова с метал,кажи дали цветовете са потходящи за Esox lucius МАЙСТОРЕ.
Защото аз си мислех,че са за Perca fluviatilis и Stizostedion lucioperca.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотен виц, много приложим за форумитеsht написа: "писател" - (като във вица с чукчата, съмнявам се да го знаеш!)

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Павел Иванов

Павел Иванов
Павел Иванов
Еми чи къ.Трябва да се развиваме и замязваме на "европейци''.Павел Иванов написа:![]()
![]()
Зехме да споменуваме рибетата со латинските им имета , баси ! Напрао съ кефа ама многу
![]()
![]()
![]()

- Павел Иванов
Абе мани друго ами специално пред латинският като език стои дилемата дали е мъртъв език или е езикът на мъртвите 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
По латински съм силен. Направо Мощен! Щото имам 6 на академично ниво(извинявам се за нескромността си и Бог да прости Учителя ми!)
Мен, разбрах! Няма да ми пишеш.
Мен, разбрах! Няма да ми пишеш.