Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кога затварят Безден?
Модератор: sapuna
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кога затварят Безден?
Колеги, някой знае ли кога затварят за риболов платеното на Безден?
Питам за голямото платено, с големите шарани?
Питам за голямото платено, с големите шарани?
нямам живарник
Re: Кога затварят Безден?
Мисля че е целогодишно, но незнам нека каже някой друг колега
..

-
- научил се да хвърля
Здравейте миналата година за никулден вадеха риба и недаваха да се лови дано съм бил полезен
-
- ще става разбирач
Те направо го източват целия за да извадят шарана за никулден и после през зимата пак го пълнят.
Миналата година по това време беше празен.
Миналата година по това време беше празен.
Колекционирам лампови радиоприемници
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А освен шаран нещо друго има ли в този водоем? По-специално хищник някакъв да си изпробвам новите воблери.
Имате ли информация за другите водоеми в Безден?
Имате ли информация за другите водоеми в Безден?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На този гьол няма хищници, а вече и вода.
Ако воблерите ти стават за щука, ходи на платеното на Суходол - на околовръстното.
Ако воблерите ти стават за щука, ходи на платеното на Суходол - на околовръстното.
нямам живарник
Благодаря че ми спести разкарването.
Търся водоем, няма проблем да е платен, в който да има риба която мога да хвана с воблер. Търговеца ми продаде един за щука, един за пъстърва и един "много як отличник"
В Суходол какви са условията за ползване и какво друго има. Ако имаш линк ми изпрати за да не ти губя времето.
Предварително благодаря за инфото
Търся водоем, няма проблем да е платен, в който да има риба която мога да хвана с воблер. Търговеца ми продаде един за щука, един за пъстърва и един "много як отличник"

В Суходол какви са условията за ползване и какво друго има. Ако имаш линк ми изпрати за да не ти губя времето.
Предварително благодаря за инфото
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Суходол се плаща 7 лева на въдица или 12 лева за две въдици, рибата не се плаща. Както на повечето водоеми на които рибата не се плаща така там почти не го зарибяват.
От хищниците има сом, кефал, костур и щука, които са останали от преди години. Преди 2-3 месеца видях как местните цигани хванаха щука с дължина около 1 метър
на живо рибе, на тапа. Щуките стоят много близо до брега, където имат естествени укрития - подмоли, шавари, храсти и тн. Мисля че трябва да я търсиш буквално на 2-3 метра от брега, имам предвид южния бряг от страната на хотела, и на вътре към опашката на язовира. Успех 
От хищниците има сом, кефал, костур и щука, които са останали от преди години. Преди 2-3 месеца видях как местните цигани хванаха щука с дължина около 1 метър

нямам живарник
Благодаря за изчерпателната информация.
Това че не е зарибяван малко ме притеснява но,... ще видим.
Това че не е зарибяван малко ме притеснява но,... ще видим.
Долният язовир в който съм виждал да ловят щука в неделя го видях празен
чичото дето въпреки това събираше пари обясни, че ще го чистят и са прибрали щуката в пъстърваджииското
ама не е исно с този никулден които е наскоро каде ще пуснат щуките
чичото дето въпреки това събираше пари обясни, че ще го чистят и са прибрали щуката в пъстърваджииското
ама не е исно с този никулден които е наскоро каде ще пуснат щуките

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре дошъл във форума колега, ако ти се лови щука ходи на Панчарево - платеното, нагледах се на чудовища тази и миналата събота.
нямам живарник
Панчарево-платеното е източен - вчера се разходих до там, а официално пише, че ще е затворен до 23 януари.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Знам, последните две съботи лових там пъстърви и шарани. Казаха че 1-2 декември ще го източват и ще вадят шарана за Никулден. Като се напълни, през зимата може да се лови само в събота и неделя. А от април, като са активизират шараните ще работи и през седмицата. До тогава може да се лови пъстърва и щука. Има добри количества от тези риби. Изкефих се да гледам спинингистите какви щуки вадят. Хващаха по 20-30 щуки на ден като най-голямата беше 8,200 кг. Иначе темата е за Безден. 

нямам живарник