Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

След двайсе-е-е години-и-и !
Модератор: dantho.mihov
След двайсе-е-е години-и-и !
Ето какво хванах на този ден - 10 ноември /беше петък/ 1989 година след работа на Негован:

Снима ме на балкона тъща ми, която сега е на 93 години, още е жива и здрава и обича да яде риба.
Три часа след направата на тази историческа за мен снимка по медиите обявиха, че Бай Тошо е свален от власт, а тъща ми започна да играе кючек и ме прати за нейна сметка да купя три бутилки шампанско за мезе на щуката. Така отпразнувахме "избухването на демокрацията" с цялото ми семейство, което още не се бе пръснало по света. Снимката успях да я извадя чак в понеделник на 13 ноември, който за мен също е празник, защото тогава ми е рождения ден и вижте какво съм записал на гърба на снимката тогава:

Мислех днес сутринта пак да ида на Негован, да видя дали ще срещна някоя щука, пак като в оная песничка след 20 години, но явно ще го направя в петък 13, защото днес беше много шибано времето.
Пускам тази тема, за да може всеки да разкаже за своя 10 ноември, мисля, че си заслужава - и за нас, и за децата ни

Снима ме на балкона тъща ми, която сега е на 93 години, още е жива и здрава и обича да яде риба.
Три часа след направата на тази историческа за мен снимка по медиите обявиха, че Бай Тошо е свален от власт, а тъща ми започна да играе кючек и ме прати за нейна сметка да купя три бутилки шампанско за мезе на щуката. Така отпразнувахме "избухването на демокрацията" с цялото ми семейство, което още не се бе пръснало по света. Снимката успях да я извадя чак в понеделник на 13 ноември, който за мен също е празник, защото тогава ми е рождения ден и вижте какво съм записал на гърба на снимката тогава:

Мислех днес сутринта пак да ида на Негован, да видя дали ще срещна някоя щука, пак като в оная песничка след 20 години, но явно ще го направя в петък 13, защото днес беше много шибано времето.
Пускам тази тема, за да може всеки да разкаже за своя 10 ноември, мисля, че си заслужава - и за нас, и за децата ни

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: След двайсе-е-е години-и-и !
Аз бях на 1 година и 10 месеца и много обичах да ям пържен уклей
Май от тогава ми е дошла страста към риболова на тази толкова вкусна риба

Май от тогава ми е дошла страста към риболова на тази толкова вкусна риба

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Мислех и аз да пускам тема ,но не в тоя стил ,а малко ..антикомунистически...ама си затраях
.
Абе да ви кажа бяхме големи будали ...и си оставаме ..големи ..овце

Аз си спомням,бях на 2 години и търсех мряната на Марица.
Майтапа настрана,дали за хубаво или лошо,по-възрастните ще кажат,макар че монетата си има две страни за някои.Гледах одеве едно предаване,разказваха за затворите по-онова време и имаше наистина потресаващи неща.

TICA FAN
Еееех,тогава бяхме много зле ама сега два пъти повече!
- glarusa
- кандидат преподавател
Нищо не помня от тогава...но чувам доста противоречиви коментари относно социализма...понеже в БГ не е имало комунизъм!Поне според историческите ни документи!И на пътя от лъка иа един надпис който гласи-Социализма ни беше уродлив...а демокрацията дваж по-уродлива! Сигурно този израз е пропит със смисъл,но а злично немога да направя сравнение! Надявам се че живеем в демокрация за добро!
Наздраве!

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Кузмич
- dreamer
Аз бях в казармата месец преди уволнение.
Говореха, че ще ни задържат на служба да пазим Козлодуй АЕЦ-а щото румънците се били насочили на там.
Абе пълни глупости ама и ние бяхме на по 20г.
От тогава като тръгна много бързо се изтърколиха годините.
Да си спомним само хубавите неща лошите са зад гърба ни.
Разликата м/у социализъм и демокрация е, че едните ти взимат парите и те псуват, а другите ти взимат парите и се усмихват, но мисля, че темата е за спомени не за хулене на разни и разнообразни, строеве, ръководители, личности и т.н.
Говореха, че ще ни задържат на служба да пазим Козлодуй АЕЦ-а щото румънците се били насочили на там.
Абе пълни глупости ама и ние бяхме на по 20г.
От тогава като тръгна много бързо се изтърколиха годините.
Да си спомним само хубавите неща лошите са зад гърба ни.
Разликата м/у социализъм и демокрация е, че едните ти взимат парите и те псуват, а другите ти взимат парите и се усмихват, но мисля, че темата е за спомени не за хулене на разни и разнообразни, строеве, ръководители, личности и т.н.
Последно промяна от Кузмич на Вто Ное 10, 2009 8:58 pm, променено общо 1 път.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- кандидат преподавател
Дядо Боре колко много истина има в тези думиот saksi

Последно промяна от slivnalia на Вто Ное 10, 2009 9:27 pm, променено общо 1 път.

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Беше време когато все още рибата беше в изобилие по язовири и реки. Тогава тръгвах с един буркан торни и две филии хляб за риба. Тогава имах един японски кафяв телескоп сдобил се с него след дълго досаждане на магазинерката от Б.Л.Р.С -то и една макара Даива от 35 лв. за която много съвременни модерни рибари не са и мечтали. Ако продължа да мечтая няма да ми стигне ноща, тъй че оставам на другите съвременници да си спомнят за онези години 

Nedeltcho Delev написа:Еееех,тогава бяхме много зле ама сега два пъти повече!

-
- и господ не е толокова добър
Единственото което ми липсва са, многото риби и малката престъпност.Всичко друго си беше жалка картина 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Това дето си спомням , е че за 1,10лв. си купувах 100м. влакно ,което навивах на 3 шишета и после не можех да си занеса рибата до къщи ,а сега въдици за 500 лв. а риба няма щото има мрежари , електричари ,бомбаджии ,химици и кви ли не още по водоемите
Ей това изказване е най-точното.Напълно съм съгласенЕдинственото което ми липсва са, многото риби и малката престъпност.Всичко друго си беше жалка картина

- slayder
- ще става разбирач
И аз бях в казармата и ми оставаше още година, но веданага се забеляза промяната,забраниха стригането 0 номер.Това беше невероятен кеф 

Дава ли? И дава и взема.