гр.Гурково-платения язовир

Модератор: Кърцата

Аватар
tihomi1111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

гр.Гурково-платения язовир

Мнение от tihomi1111 »

Привет на всички колеги,ще съм ви много благодарен ако мога да получа някаква информация за риболова там.Надявам се тази седмица да го посетя и ме интересува кълве ли шарко,костур или нещо друго.Предварително благодаря :smt023 :smt023
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: гр.Гурково-платения язовир

Мнение от krasalumin »

водоема е затворен до март.
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Прав е колегата преди месец и нещо ходих и ни върнаха. Изпускаха го и казаха на пролет.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

tihomi1111 написа:Привет на всички колеги,ще съм ви много благодарен ако мога да получа някаква информация за риболова там.Надявам се тази седмица да го посетя и ме интересува кълве ли шарко,костур или нещо друго.Предварително благодаря :smt023 :smt023
Колега ако беше посещавал срещите на Старозагорската група щеше да имаш прясно инфо и да научиш нови водоеми и рибата в тях.На всяка среща имаме по един двама нови колеги,а срещите си правим веднъж месечно даглътнем по едно :drinkers: :drinkers: :drinkers: за отскок. :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
tihomi1111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tihomi1111 »

Много благодаря на всички.На следващата среща се надявам да дойда :partyman: :smt023 :smt035 :supz:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”