Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Копринка???
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
яз.Копринка???
Здравейте колеги,в неделя мисля малко да разнообразя от р.Тунджа и най-накрая да отида на вапросния язовир.За съжаление обаче никога не съм ходил там и моля за помощ.Какво кълве в момента,къде и на какво.Кълве ли някаква мирна риба и на каква стръв.Благодаря предварително!
Последно промяна от grozev_sz на Сря Ное 18, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
Re: яз.Копринка
И аз съм се насочил натам,само,че мисля да опна палатката още от петък.Така,че и мене ме вълнуват същите въпроси. 
Мисля да отида под Долно Сахране,ако има вода де!
Ако не,ще търся някъде 5кв.м. равно место за палатка. 

Мисля да отида под Долно Сахране,ако има вода де!

DUM SPIRO, SPERO
-
- разбира нещата
Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.
Благодаря колега.Може и да се видим там,но понеже не съм бил никога на южната страна(ходил съм само 2-3 пъти на тополите) и не ги знам и наименованията,не ми е ясно къде е острова.sava_1968 написа:Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.

DUM SPIRO, SPERO
-
- разбира нещата
Re: яз.Копринка???
Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка.
дано да съм полезен:http://gofishing.forumsclub.com/forum-f ... 90fdfbc464bate_em4o написа:Благодаря колега.Може и да се видим там,но понеже не съм бил никога на южната страна(ходил съм само 2-3 пъти на тополите) и не ги знам и наименованията,не ми е ясно къде е острова.sava_1968 написа:Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
shekira написа:дано да съм полезен:http://gofishing.forumsclub.com/forum-f ... 90fdfbc464bate_em4o написа:Благодаря колега.Може и да се видим там,но понеже не съм бил никога на южната страна(ходил съм само 2-3 пъти на тополите) и не ги знам и наименованията,не ми е ясно къде е острова.sava_1968 написа:Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.

DUM SPIRO, SPERO
А бе, що да не се съберем на мястото на Фидер-феста, още от петъка, на 20.11 ?sava_1968 написа:Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка.

-
- разбира нещата
На мястото на фидер феста може да се направи класическо капо.По това време от годината местата от стената до острова са по уловисти.Акцентирам на мирните риби(бабушка,кефал,при късмет и шаран).Острова е една от зимните къщи на костура и бялата риба.Herodot написа:А бе, що да не се съберем на мястото на Фидер-феста, още от петъка, на 20.11 ?sava_1968 написа:Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка....
Та в петък сутринта съм на острова с тъста.Подготовка на бивак и после опит за риболов.Вечерта очаквам подкрепление от приятел.Ще има огън и скара та чак до неделя.Мястото е много удобно за лагеруване.Приятно ще да е,да се съберем заедно.
Ами,аз в петък тръгвам и към обед ще пристигна.И ако успея да намеря местото ще е хубаво да се видим и запознаем. 

DUM SPIRO, SPERO
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дай тел. за връзкаааааааааааааааааааааааsava_1968 написа:На мястото на фидер феста може да се направи класическо капо.По това време от годината местата от стената до острова са по уловисти.Акцентирам на мирните риби(бабушка,кефал,при късмет и шаран).Острова е една от зимните къщи на костура и бялата риба.Herodot написа:А бе, що да не се съберем на мястото на Фидер-феста, още от петъка, на 20.11 ?sava_1968 написа:Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка....
Та в петък сутринта съм на острова с тъста.Подготовка на бивак и после опит за риболов.Вечерта очаквам подкрепление от приятел.Ще има огън и скара та чак до неделя.Мястото е много удобно за лагеруване.Приятно ще да е,да се съберем заедно.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!