яз.Копринка???

Модератор: Кърцата

grozev_sz
новобранец
новобранец

яз.Копринка???

Мнение от grozev_sz »

Здравейте колеги,в неделя мисля малко да разнообразя от р.Тунджа и най-накрая да отида на вапросния язовир.За съжаление обаче никога не съм ходил там и моля за помощ.Какво кълве в момента,къде и на какво.Кълве ли някаква мирна риба и на каква стръв.Благодаря предварително!
Последно промяна от grozev_sz на Сря Ное 18, 2009 7:22 pm, променено общо 1 път.
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Копринка

Мнение от Tеди »

Шекира е твоя човек,към него се обърни :D
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
bate_em4o
новобранец
новобранец

Мнение от bate_em4o »

И аз съм се насочил натам,само,че мисля да опна палатката още от петък.Така,че и мене ме вълнуват същите въпроси. :lol:
Мисля да отида под Долно Сахране,ако има вода де! :lol: Ако не,ще търся някъде 5кв.м. равно место за палатка. :lol:
DUM SPIRO, SPERO
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.
Аватар
bate_em4o
новобранец
новобранец

Мнение от bate_em4o »

sava_1968 написа:Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.
Благодаря колега.Може и да се видим там,но понеже не съм бил никога на южната страна(ходил съм само 2-3 пъти на тополите) и не ги знам и наименованията,не ми е ясно къде е острова. :lol:
DUM SPIRO, SPERO
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Копринка???

Мнение от sava_1968 »

Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

bate_em4o написа:
sava_1968 написа:Ориентирайте се по южния бряг.От стената до острова.В събота обмислям да съм до острова.Има вероятност да съм там още петък следобед.
Благодаря колега.Може и да се видим там,но понеже не съм бил никога на южната страна(ходил съм само 2-3 пъти на тополите) и не ги знам и наименованията,не ми е ясно къде е острова. :lol:
дано да съм полезен:http://gofishing.forumsclub.com/forum-f ... 90fdfbc464
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
bate_em4o
новобранец
новобранец

Мнение от bate_em4o »

shekira написа:
bate_em4o написа:
дано да съм полезен:http://gofishing.forumsclub.com/forum-f ... 90fdfbc464

:smt023 :smt038
DUM SPIRO, SPERO
Аватар
Herodot
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Herodot »

sava_1968 написа:Утре вечер ще съм наясно с пребиваването ми на Копринка.
А бе, що да не се съберем на мястото на Фидер-феста, още от петъка, на 20.11 ? :roll: ... :D
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Herodot написа:
А бе, що да не се съберем на мястото на Фидер-феста, още от петъка, на 20.11 ? :roll: ... :D
На мястото на фидер феста може да се направи класическо капо.По това време от годината местата от стената до острова са по уловисти.Акцентирам на мирните риби(бабушка,кефал,при късмет и шаран).Острова е една от зимните къщи на костура и бялата риба.

Та в петък сутринта съм на острова с тъста.Подготовка на бивак и после опит за риболов.Вечерта очаквам подкрепление от приятел.Ще има огън и скара та чак до неделя.Мястото е много удобно за лагеруване.Приятно ще да е,да се съберем заедно.
Аватар
bate_em4o
новобранец
новобранец

Мнение от bate_em4o »

Ами,аз в петък тръгвам и към обед ще пристигна.И ако успея да намеря местото ще е хубаво да се видим и запознаем. :)
DUM SPIRO, SPERO
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

sava_1968 написа:
Herodot написа:
На мястото на фидер феста може да се направи класическо капо.По това време от годината местата от стената до острова са по уловисти.Акцентирам на мирните риби(бабушка,кефал,при късмет и шаран).Острова е една от зимните къщи на костура и бялата риба.

Та в петък сутринта съм на острова с тъста.Подготовка на бивак и после опит за риболов.Вечерта очаквам подкрепление от приятел.Ще има огън и скара та чак до неделя.Мястото е много удобно за лагеруване.Приятно ще да е,да се съберем заедно.
Дай тел. за връзкааааааааааааааааааааааа :idea: 00359889100579 звънни :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”