Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за раз.засмяново и яз.ген.киселово
Модератор: sapuna
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
инфо за раз.засмяново и яз.ген.киселово
миналата есен като бях на раз.засмяново говорих с пазача и той ми каза че ще пускат сулка,пазача беше доста пийнал затова питам дали е вярно а за киселово до сега несам бил а сам чувал че имало добри сулки .
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Аз лично не сам чувал за сулки на Засмяново или Ген. Киселово.
А какво стана със сулките на Звънец? Преди 2 години там можеше да се хване по някоя бяла. Но чух че предишните арендатори са напуснали в края на годината и се съмнявам да са оствили много риба.Някои ако знае повече, моля да сподели, че идва времето на силикона.
А какво стана със сулките на Звънец? Преди 2 години там можеше да се хване по някоя бяла. Но чух че предишните арендатори са напуснали в края на годината и се съмнявам да са оствили много риба.Някои ако знае повече, моля да сподели, че идва времето на силикона.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
batrumba написа
сега го е взел кмета на с.СтрахилКод за потвърждение: Избери целия код
Аз до колкото съм чул още не са излезли никакви документи за аренда :roll:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- новобранец
Момчета на Звънец последно ходих когато язовира беше на 1/4 от нивото си, дали са го пресушили до капка незнам. Последния път като бях там хванах доволно количество раци само с едно рачило. За 2005 година съм имал добри слуки от там, макал че много зависеше от деня. Имало е и случаи когато съм се връщал от там капо. Вярно предишния собственик беше много гаден и лукав тип, голям "керпеден". Изгониха го от язовира защото Беше пребил един старец заради няколко риби и го беше вкарал в болница. Дано новия арендатор е по свестен човек.
dsa - Тези бройки дето ги споменаваш за Звънец са наистина един приемлив резултат за този язовир, ако не те е гепил оня да ти ги върне обратно.
За язовира на Генерал Киселово знам, че миналата година го взеха някакви играчи дето не позволявали да идеш да погледнеш какво е там. Информацията ми е че тузарите са го арендовали само за собствен кеф. Дано да не е така. Ако някой наистина има инфо за там моля да сподели.
На големия гьол на Засмяново миналата година ходих често, Бяла риба не съм видял никой да вади. Предимно Бял амор, по рядко шаран и най много дребна каракудка. Но когато денят е добър се прибираш с овации.
Аз съм от Добрич и ако имате инфо за язовирите близко до града ще ви бъда много благодарен.
dsa - Тези бройки дето ги споменаваш за Звънец са наистина един приемлив резултат за този язовир, ако не те е гепил оня да ти ги върне обратно.
За язовира на Генерал Киселово знам, че миналата година го взеха някакви играчи дето не позволявали да идеш да погледнеш какво е там. Информацията ми е че тузарите са го арендовали само за собствен кеф. Дано да не е така. Ако някой наистина има инфо за там моля да сподели.
На големия гьол на Засмяново миналата година ходих често, Бяла риба не съм видял никой да вади. Предимно Бял амор, по рядко шаран и най много дребна каракудка. Но когато денят е добър се прибираш с овации.
Аз съм от Добрич и ако имате инфо за язовирите близко до града ще ви бъда много благодарен.
Харесвам сръчните ръце!
Май като се замисля, бракониерите са по-малкото зло от колкото арендаторите. Повечето язовири дадени под аренда след това не стават за риболов. Същото се получи и с Тръстиково. докато беше безстопанствен излизаха хубави сулки и костури. Последния път като бях там /2005г/ целия беше опасан в мрежите на "собственика". Не ги вади от водата. Само дърпа и продава риба. Местата за риболов край Варна постепенно намаляват.
КАМЕНЕ, керпеден е обратното на клещи
Звънец още не е даден, кмета много рано е пуснал партенка, че е
вземал язовира. Той да си гледа кметските работи и да не се меси в другите, чух че баща му ще участва, а не той
Ген. Киселово е зарибен и по непотвърдена информация няма да разрешават риболова поне още една година, за да порасне рибата.

Звънец още не е даден, кмета много рано е пуснал партенка, че е
вземал язовира. Той да си гледа кметските работи и да не се меси в другите, чух че баща му ще участва, а не той

Ген. Киселово е зарибен и по непотвърдена информация няма да разрешават риболова поне още една година, за да порасне рибата.