Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Качествен Бреид за Фидер
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Качествен Бреид за Фидер
Колеги
Какво влакно да си взема за фидер: Марка модел дебелина ? ще ловя шарковци предимно и искам нещо качествено. Също ме инересува цвета играе ли роля и какъв е най добрият за язовири...
Какво влакно да си взема за фидер: Марка модел дебелина ? ще ловя шарковци предимно и искам нещо качествено. Също ме инересува цвета играе ли роля и какъв е най добрият за язовири...

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Re: Качествен Бреид за Фидер
Привет,Станимир Христов написа:Колеги
Като за начало започни с монофил, брейда не е особенно удачен за големи риби. Ако до сега не си ловил с фидер е голяма опасността да потрошиш върховете с плетеното влакно. Най-дебелото влакно което ползвам е 0,22 мм. Основно използвам 0,18 мм. - 0,20 мм. С плетеняка ще изтървеш доста повече Шарани отколкото с монофила. Може да си вземеш специално за фидер или пък за мач.
Успех

-
- разбира нещата
е хубаво аиде тогава ми предложете един качествен монофи и бреид за фидер
цвят марка и дебелина пък ще ги сложа на двете шпули... Така става ли? 
за бреид - Бъркли, или Пауър Про Суфикс... нямам си идея , да не говорим за монофил

за бреид - Бъркли, или Пауър Про Суфикс... нямам си идея , да не говорим за монофил

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=24&t=20983 Ако знаеш още колко полезни неща има изписано в този подфорум 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
колега деката темата съм я чел но там не става въпрос за по скъпи влакна.. не казвам че са лоши коментираните там но все пак исках нещо по скъпичко... жалко че никой не може да помогне ...

-
- разбира нещата
Колеги така да поставя въпроса тогава :
Бъркли Фаиърлаин или Уиплаш или
Съфикс фидер бреид
Пауър Про
Кое от трите да си купя за шарковци цвят и размер.... никой ли не лови с тези влакна ?
Бъркли Фаиърлаин или Уиплаш или
Съфикс фидер бреид
Пауър Про
Кое от трите да си купя за шарковци цвят и размер.... никой ли не лови с тези влакна ?