Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За Елешница?(яз.Пясъчник)
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
За Елешница?(яз.Пясъчник)
Колеги от с.Паничери проходим ли е пътя до яз.Пясъчник от към Елешница (краварниците)????

- петър власев
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
банкер не знам с тия високи води дали ще може да се отиде ... аз другата седмица съм се наканил да ходя на Пясъчник... дано се оправи времето до тогава
що непробваш на дупката там попринцип зимува риба и когато се стопли времето рибата в нея става активна.... имал съм доста добри слуки по това време
що непробваш на дупката там попринцип зимува риба и когато се стопли времето рибата в нея става активна.... имал съм доста добри слуки по това време
я чувствась себя очен хорошо
- st_piskov
- ще става разбирач
единственото което знам,е че пътят след тези дъждове е ужасен!познати са ходили този вторник,утрепал ги е дъжда,риба само костур!пък и за елешница мое мнение е че иска малко да се постопли времето,и да задържи така няколко дена!пък после гледай сеира на каракъдите,еиии замечтах се!спирам да пиша,дай някакво инфо ако ходиш!
- петър власев
- разбира нещата
на Първенец на дупкатаbankera написа:Oще се чудя кво да правя.Нямам джип да му се невиди.А моито ALLROUD не ми се иска да проверявам колко е ALL![]()
![]()
![]()
Много се чудя наиситина!Май ще отложа и аз за другата седмица.![]()
Ма къде да се иде ся кат ми се ходи![]()
![]()

банкер ако искаш другата седмица можем да направим един съвместен излет на Пясъчник
я чувствась себя очен хорошо
-
- научил се да хвърля
OK!Няма проблеми за другата седмица. Какво искаше да кажеш за Първенец за дупката!петър власев написа:на Първенец на дупкатаbankera написа:Oще се чудя кво да правя.Нямам джип да му се невиди.А моито ALLROUD не ми се иска да проверявам колко е ALL![]()
![]()
![]()
Много се чудя наиситина!Май ще отложа и аз за другата седмица.![]()
Ма къде да се иде ся кат ми се ходи![]()
![]()
![]()
![]()
банкер ако искаш другата седмица можем да направим един съвместен излет на Пясъчник