Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КАК Е НА ЖРЕБЧЕВО?
Модератор: Paublo_Eskobar
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
sm00k1...За по-кратко щи викам Смоуки.....ар у хайsm00k1 написа:ако искаш се самоубий HOOLIGAN4E

Нещо и ти нервен ми се виждаш,..заядливо ти е......гледам от Ямбол си....хубав град.....само дето гарата ви е извън града

Питаш нещо, а като ти помагат с инфо се дразгаш

Последно промяна от КрасиПловдив на Пет Мар 17, 2006 5:52 pm, променено общо 1 път.
Re: КАК Е НА ЖРЕБЧЕВО?
Бих ти отговорил, ама поради вторият ти пост - незаслужаваш.sm00k1 написа:Мисля да ходя в събота на устието.как е водата?(мътна ли е?)
Пич, вземи се стегни. Като питаш нещо и някой ти отговаря /смислено/ и по темата, мисля че това не е начина да му се "благодари". Ако имаш нещо против някой потребител, може да се разберете на ЛС, още повече се касае за модератор в същия подфорум, където си пуснал въпроса си.ако искаш се самоубий HOOLIGAN4E
Вместо ти да даваш информация за въпросният язовир, защото Ямбол е доста по-близо до яз. "Жребчево" отколкото София, на теб ти отговарят от София и ти дават информация отпреди една седмица /вервай ми - достоверна при това/.
Всъщност, какво ли се учудвам - достатъчно е човек да ти разгледа профила..................

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=29286#29286sm00k1 написа:ако искаш се самоубий HOOLIGAN4E
имаш ЛС!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Споко бре колеги
Според мен sm00k1 не е много наясно с ПС и е пропуснал да кликне на линка а е прочел само подписа на Холигана
Иначе и мен ме интересува доста Жребчево и околия ( пресевни под Жребеца - Червенаково и устието ) по възможност актуално инфо 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
В петък и събота мой приятел беше на Баня(под стената),и не са имали никакъв успех.Разходили са се доста по реката нодолу и нагоре.Между другото в петък вечерта е имало яко бомби и според него в събота било осеяно с мъртва риба(кофти работа).Павел Иванов написа:Споко бре колеги :винк: Според мен sm00k1 не е много наясно с ПС и е пропуснал да кликне на линка а е прочел само подписа на Холигана :винк: Иначе и мен ме интересува доста Жребчево и околия ( пресевни под Жребеца - Червенаково и устието ) по възможност актуално инфо :оопс:
- Павел Иванов
Бах бааа мУkal4ev написа:............Между другото в петък вечерта е имало яко бомби и според него в събота било осеяно с мъртва риба(кофти работа).

Продължавам да съм силнозаинтересован за областа и приемам сефо инфо до 01.04. щот тогаз мисля да проверя сам как е там обстановката за един уикенд

Тенкс Калчев

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов