Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най-успешния ни на Овчарица
Най-успешния ни на Овчарица
Здравейте колеги.Най после след около месец и половина без почивен ден дойде и моето време да отида на риба и каде е едно от резултатните места през зимният сезон,естествено на Овчарица
.Тръгнахме четвъртък към шест сутринта изпълнени с онзи невероятен трепет в сърцата дали ще дръпнем някоя от големите риби който карат адреналина да те удари в петите.Пристигнахме към девет,естествено с неизменият ми другар в риболова Косьо и веднага се заехме с убилно захранване,подреждане на бивака,пиене на бира и тем подобни рибарски историй
.Още докато влизахме на бариерата естествено ни посрешна един пич от персонала който каза че амура е спрял да кълве но можело да излъжем по някое шаранче,е влизаме пък каквото дойде
,едно знам със сигурност когато ходя на теца винаги ще питам тоя човек какво ще кълве,резултата беше 19 амура като 14 от тях бяха над 10 килограма и над 30 шарана като преобладаваха от 3 до 5 кила,този път нямаше някой трофеен но пък бяха доста борбени.Хванах и 5 амурчета от 3 до 5 кила но на фидера и си направих невероятен кеф.Първият ден бяхме двамата с Косьо но после дойде и едно приятелче Бобката и спретнахме невероятна софра
.
Та за риболова,рибите ги хванахме на царевица пробвахме и на топчета но на теца нешто не ги харесват рибоците,поне по мои наблюдения,монтажа беше инлайн на косъм.Захранката се състоеше от варена и вкисната царевица а рибите отново удряха на доста голяма дистанция.Пробвахме на спининг и трите вечери но нещо нямаше удари освен един празен удър и една откачена риба която не се знае каква беше.Айде стига съм ви мъчил ами да пускам снимки.
Това беше сефтето с което разбрахме че амура е спрял да дава.

После последваха и още,дойде първото шаранче.

Взехме си по някое никулденско шаранче че нали съм Николайчо и другите риби отидоха да поплуват.

Имаше и още и още и така до полуда.

Това е бате Боби в акция
.

Ето тези ги ловяхме на фидерите.

Искам да обърнете внимание на ето този монтаж съставен от коръбни въжета на който се беше закачило едно шаранче на което му нямаше половината уста,незнам какъв е кефа да извадиш риба на това нещо но всеки има право да лови кокто му харесва или пък няма право?

това е красивото шаранче което след намеса с антибйотик отиде да се радва на живота.

Ето ме в акция с фидера.

Хванах на земен червей две от тези красавци които обещаха да викнат татко си за другият път.

Е това беше,извинявам се за многото снимки но съгласете се че при такъв риболов няма как да са по малко,пробрах каквото можаф а има още много
.На тръгване се запознах с лично с Васко от Сливен че досега само по телефона си говорехме,много свестно момче и се радвам че се видяхме,дано е имал късмет.
Мисля че за закриване на 2009-та риболовна беше перфектна,с невероятни хора и невероятни риби.Успех на всички.

Та за риболова,рибите ги хванахме на царевица пробвахме и на топчета но на теца нешто не ги харесват рибоците,поне по мои наблюдения,монтажа беше инлайн на косъм.Захранката се състоеше от варена и вкисната царевица а рибите отново удряха на доста голяма дистанция.Пробвахме на спининг и трите вечери но нещо нямаше удари освен един празен удър и една откачена риба която не се знае каква беше.Айде стига съм ви мъчил ами да пускам снимки.
Това беше сефтето с което разбрахме че амура е спрял да дава.

После последваха и още,дойде първото шаранче.

Взехме си по някое никулденско шаранче че нали съм Николайчо и другите риби отидоха да поплуват.

Имаше и още и още и така до полуда.

Това е бате Боби в акция

Ето тези ги ловяхме на фидерите.

Искам да обърнете внимание на ето този монтаж съставен от коръбни въжета на който се беше закачило едно шаранче на което му нямаше половината уста,незнам какъв е кефа да извадиш риба на това нещо но всеки има право да лови кокто му харесва или пък няма право?

това е красивото шаранче което след намеса с антибйотик отиде да се радва на живота.

Ето ме в акция с фидера.

Хванах на земен червей две от тези красавци които обещаха да викнат татко си за другият път.

Е това беше,извинявам се за многото снимки но съгласете се че при такъв риболов няма как да са по малко,пробрах каквото можаф а има още много

Мисля че за закриване на 2009-та риболовна беше перфектна,с невероятни хора и невероятни риби.Успех на всички.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Най-успешния ни на Овчарица
Браво разбили сте ги

- flyester
- разбира нещата
Перфектен излет 

-
- и господ не е толокова добър
Евала, направо разбиване 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
браво колега страхотен излет с много риби стане ли ни лодката ще го пробвам и този скендер 

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
А нещо за каде е по точно и какви са условиата?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ехее,много рибоци убави бре колега,никога не са много снимките с такива красавци.Даваи и другите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Ами каквото и да кажа

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Браво колеги страхотни рибки евала!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Леле,разбиване,браво.
Дано и от утре да не кълве така.
Дано и от утре да не кълве така.
-
- научил се да хвърля
Без коментар!!!...всичко е било на ниво ,че и отгоре!!!!:)
Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))