Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Болните деца
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Болните деца
Отдавна се говори за неефиктивното използване на Фонда за деца за лечение в чужбина.
Най -после директора и,си подаде оставката...Господ да го порази
.
Колко деца си отидоха заради бюрокрацията.
Не могли да усвоят парите....да ги еба в мамата
.
http://dnes.dir.bg/2009/11/24/news5429486.html
Най -после директора и,си подаде оставката...Господ да го порази

Не могли да усвоят парите....да ги еба в мамата

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Болните деца
пе..ли хората страдат все повече а те неправят нищо по въпроса ,особенно за децата на българия
- краси12345678
- ще става разбирач
Абе кви са тия болни мозъци дето ги слагат да се разпореждат с фондовете касаещи здравето на дечицата.Кой ненормалник ще позволи да не се усвоят парите за лечението на деца като знаем какви тежки случай има.Нямам думи.
Който нож вади сам пада в него.
- ninastefanina
- сериозен играч
Като не са изразходвани тези пари,има ли ги изобщо?А толкова много деца имат нужда от помощ 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Заложници сме на една каста която извращават разни дебелогъзи и оки администратори,то да беше само за децата...И ако оставят да се оттече случая не знам какво да мисля,цялата система е продънена.
-
- и господ не е толокова добър
Те взимат данъци от даренията, вие искате да дадат.Те са измет(кърлежи) 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ние пращама sms-си,много колеги направиха търгове, а те
Да горят в ада дано 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
За жалост такава ни е държавата. Пари за глупости бол, но не и за нашите деца все пак те са бъдещето на страната ни.
Изразходвани са в нечий джоб за неотложни неща като смяна на масло на розово Бентли,закупуване на вани за 10-12 000 евро и принтери за няколко хиляди(като естествено фирмата,която изпълнява поръчките е на роднина или много близък приятел),неотложни командировки до Бахамите и назад,купуване на офис консумативи със същата схема като при принтерите и т.н т.нninastefanina написа:Като не са изразходвани тези пари,има ли ги изобщо?А толкова много деца имат нужда от помощ

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Личното ми мнение е, че това е престъплението на 2009 година апък дали не е и на века!
Държава с отрицателна раждаемост и с възможности да се отрича от децата, които са нашето бъдеще и гарант за съществуването на нацията!
Трябва да има бюрократични ПРИСЪДИ!!! или по точно за нехайсттво и гвра с човешката съдба...

Държава с отрицателна раждаемост и с възможности да се отрича от децата, които са нашето бъдеще и гарант за съществуването на нацията!
Трябва да има бюрократични ПРИСЪДИ!!! или по точно за нехайсттво и гвра с човешката съдба...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Правилно си го казал, колега: "Господ да го порази тоя катил"! Не знам дали има такъв голям грях - да се подиграваш с нещастието, пардон с трагедията на хората ... Поредния случай, заради който ме е СРАМ, че съм Българин ...saksi написа:Отдавна се говори за неефиктивното използване на Фонда за деца за лечение в чужбина.
Най -после директора и,си подаде оставката...Господ да го порази![]()
![]()
.
Не могли да усвоят парите....да ги еба в мамата.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- MIR4EV
- ще става разбирач
Парцали са тия-майкайм д---а 

- krokibg
- учете се от него
Познайте тоя миндил, во главе с цялата комисия която решава кои ще се лекува в чужбина и кои не,колко пара са откраднали за лечение на деца с фиктивни болести и са си делнали паричките.Няма кой да ги раследва тия гадове и направо да ги заключат,да зазидат стената и да хвърлят ключа на средата на черно море
Ако ме питате мен,направо са за растрел без съд и присъда,както и всички крадливи гадове от предните правителства.Все повече,започвам да си мисля че и Бойко нищо няма да направи
Само си говори,вадят мръсните гащи на предните но никои нищо не прави.Нито ги прибират,нито ги съдят.А някои от нас да направи нещо да видите колко бързо ще го инсталират на топло и ще си пишат червена точка в актива - вижте ни как се борим с престъпниците.Направо съм бясен на тоя с голямата гуша,дето се обясняваше днес по телевизията.Направо трепане за тия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Тия нещастници връщат обратно в бюджета 24 000 000 лева вместо да ги усвоят за лечение на децата щото не знам какви процедури имало.Не искам да да съм на мястото на хората на които им се е наложило и дай боже да не ми се случва.Тия трябва да горят в ада защото само един може да разполага с живота на хората.Думите тук са безсилни.
Тоз, който падне в бой той не умира.