Болните деца

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
saksi
фен клуб-скобар

Болните деца

Мнение от saksi »

Отдавна се говори за неефиктивното използване на Фонда за деца за лечение в чужбина.
Най -после директора и,си подаде оставката...Господ да го порази :axe: :axe: :axe: .
Колко деца си отидоха заради бюрокрацията.
Не могли да усвоят парите....да ги еба в мамата :twisted: .

http://dnes.dir.bg/2009/11/24/news5429486.html
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Болните деца

Мнение от lastika »

:?
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

пе..ли хората страдат все повече а те неправят нищо по въпроса ,особенно за децата на българия
Изображение
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Абе кви са тия болни мозъци дето ги слагат да се разпореждат с фондовете касаещи здравето на дечицата.Кой ненормалник ще позволи да не се усвоят парите за лечението на деца като знаем какви тежки случай има.Нямам думи.
Който нож вади сам пада в него.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Като не са изразходвани тези пари,има ли ги изобщо?А толкова много деца имат нужда от помощ :smt022
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Заложници сме на една каста която извращават разни дебелогъзи и оки администратори,то да беше само за децата...И ако оставят да се оттече случая не знам какво да мисля,цялата система е продънена.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Те взимат данъци от даренията, вие искате да дадат.Те са измет(кърлежи) :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Ние пращама sms-си,много колеги направиха търгове, а те :smt011 Да горят в ада дано :evil:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

За жалост такава ни е държавата. Пари за глупости бол, но не и за нашите деца все пак те са бъдещето на страната ни.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
as99
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от as99 »

ninastefanina написа:Като не са изразходвани тези пари,има ли ги изобщо?А толкова много деца имат нужда от помощ :smt022
Изразходвани са в нечий джоб за неотложни неща като смяна на масло на розово Бентли,закупуване на вани за 10-12 000 евро и принтери за няколко хиляди(като естествено фирмата,която изпълнява поръчките е на роднина или много близък приятел),неотложни командировки до Бахамите и назад,купуване на офис консумативи със същата схема като при принтерите и т.н т.н :finga: Поне пред Господ няма скрито-покрито.И аз не съм цвете за мирисане,но те... :rolleyes:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Личното ми мнение е, че това е престъплението на 2009 година апък дали не е и на века! :roll:
Държава с отрицателна раждаемост и с възможности да се отрича от децата, които са нашето бъдеще и гарант за съществуването на нацията!
Трябва да има бюрократични ПРИСЪДИ!!! или по точно за нехайсттво и гвра с човешката съдба... :evil: :evil: :evil:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

saksi написа:Отдавна се говори за неефиктивното използване на Фонда за деца за лечение в чужбина.
Най -после директора и,си подаде оставката...Господ да го порази :axe: :axe: :axe: .
Колко деца си отидоха заради бюрокрацията.
Не могли да усвоят парите....да ги еба в мамата :twisted: .

http://dnes.dir.bg/2009/11/24/news5429486.html
Правилно си го казал, колега: "Господ да го порази тоя катил"! Не знам дали има такъв голям грях - да се подиграваш с нещастието, пардон с трагедията на хората ... Поредния случай, заради който ме е СРАМ, че съм Българин ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

Парцали са тия-майкайм д---а :!:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Познайте тоя миндил, во главе с цялата комисия която решава кои ще се лекува в чужбина и кои не,колко пара са откраднали за лечение на деца с фиктивни болести и са си делнали паричките.Няма кой да ги раследва тия гадове и направо да ги заключат,да зазидат стената и да хвърлят ключа на средата на черно море :evil: :evil: :evil: Ако ме питате мен,направо са за растрел без съд и присъда,както и всички крадливи гадове от предните правителства.Все повече,започвам да си мисля че и Бойко нищо няма да направи :idea: :idea: :idea: Само си говори,вадят мръсните гащи на предните но никои нищо не прави.Нито ги прибират,нито ги съдят.А някои от нас да направи нещо да видите колко бързо ще го инсталират на топло и ще си пишат червена точка в актива - вижте ни как се борим с престъпниците.Направо съм бясен на тоя с голямата гуша,дето се обясняваше днес по телевизията.Направо трепане за тия :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Тия нещастници връщат обратно в бюджета 24 000 000 лева вместо да ги усвоят за лечение на децата щото не знам какви процедури имало.Не искам да да съм на мястото на хората на които им се е наложило и дай боже да не ми се случва.Тия трябва да горят в ада защото само един може да разполага с живота на хората.Думите тук са безсилни.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”