Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

мнение за фидерите на микадо
Модератор: Paublo_Eskobar
мнение за фидерите на микадо
има ли някой впечатления от фидерите на микадо
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: мнение за фидерите на микадо
Аз си купих Микадо ултравайлет фидер на 3.90, счупи се на втория излет от замятане, но това сигурно е изключение. Сега съм го намалил с 20 см и го ползвам на бомбарда. Тук в града не можах да намеря резервна снадка, но ако си поръчаш от фишинг манията ще ти я поръчат от Полша май, че беше.
-
- ще става разбирач
Перфектен шеста година го ползвам без забелешки.На всичкото отгоре и 5 върха има.
-
- вече хвърля и на тежко
За мен е перфектен.Имам Микадо евъргриин с акция до 110 гр.,но миналата неделя на р.Искър си мятах 100гр.хранилки,заедно със захранката още 30-40 гр.без проблем.Строят му е параболичен,върхове резервни,намерих благодарение на Бутник,а имам и преправени на Браунинг.за тези пари пръчката е просто перфектна.Сега търся Гарболино за да ги сравнявам.
Имам Golden Bay Extra heavy .Ползвал съм го няколко пъти и не е мръднал.За парите си са добри сопи.
Колега ти нали беше пуснал тема и получи доста съвети за фидер до 120 кинта.Ако се колебаеш между мавера и микадото
вземи първия.С това намаление сега просто няма как да се колебаеш.
Колега ти нали беше пуснал тема и получи доста съвети за фидер до 120 кинта.Ако се колебаеш между мавера и микадото
вземи първия.С това намаление сега просто няма как да се колебаеш.
Above us only sky
от кога до кого важи намалението в майсторски риболов
важи до края на годината.Ако си го поръчаш ще ти го пратят безплатно.Мисля,че над 100 лв. поръчка,доставката е за без пари.Виж в сайта им за подробности.
Above us only sky
мерси за инфото 

-
- научил се да хвърля
И аз имам ултравиолет с 5 върха и пръчката е перфектна!В Варна до края на годината всички продукти на Микадо са с 30% намаление!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само дето в Варна не можах да намеря резервна част на Микадо. На робинзон магазина ме баламосваха 3 месеьа че ще дойде снадката от Полша и накрая не дойде....
Аз също си взех Ултравайлет на 4.20м, не съм много вещ в този риболов, на пръчката ми се струва доста читава.