Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

800.....
800.....
Здравейте колеги
Тук ще споделя с вас един чудесен неделен, есенен излет. С убави ора и много рибки. Всъщност заглавието на темата е приблизителният брой на уклеите, които уловихме. Е, все пак бяхме 4ма души, но въпреки това цифрата, поне за мен, е рекордна!
Та накратко: изстрелях се от вкъщи в 5, събрахме се на Драгичево , там кАфе сандвичи и газ към Лобош... Пристигнахме точно на развиделяване, а водата.......ми тя направо вреше от риба. Което естествено качи адреналина на всички ни до такава степен, че ни кал, ни тежкия багаж, нито пък студът ни попречиха да се доберем по най-бързия начин до заветното място. А то..........свободно - един понтон перфектно разположен. Добрахме се ние до мястото и се започна обичайното - захранки, линии, столове, маси, ракии, салати, мезета.........опа, тва беше малко по-късно....
Беше доста студено , а имаше и гъста мъгла, която се вдигна чак към обяд.. Та, забъркахме захранката - чудесната уклейска на Сезони, и се почна, ама наистина се почна... Хайде идват и снимките:
Манджата:

Аз, в ролята на главен дегустатор:

Ми, да ви кажа, бива си я
Понтона:

195-тия уклей
:

В крайна сметка стигнахме и до македонската на Теди, с кисели краставички, разбира се:

Е, друго си е. Сега нещата си дойдоха на мястото...
Да споделя за времето. Ми.....то беше.......някак си...............уклейско
:

Ето и крайният резултат:

Трудно се държи - около 12кг! Плюс-минус 2 уклея ; )
630:

И още 170:

= на един незабравим излет.

Благодаря на колегите и до нови срещи.
Поздрави!
Тук ще споделя с вас един чудесен неделен, есенен излет. С убави ора и много рибки. Всъщност заглавието на темата е приблизителният брой на уклеите, които уловихме. Е, все пак бяхме 4ма души, но въпреки това цифрата, поне за мен, е рекордна!
Та накратко: изстрелях се от вкъщи в 5, събрахме се на Драгичево , там кАфе сандвичи и газ към Лобош... Пристигнахме точно на развиделяване, а водата.......ми тя направо вреше от риба. Което естествено качи адреналина на всички ни до такава степен, че ни кал, ни тежкия багаж, нито пък студът ни попречиха да се доберем по най-бързия начин до заветното място. А то..........свободно - един понтон перфектно разположен. Добрахме се ние до мястото и се започна обичайното - захранки, линии, столове, маси, ракии, салати, мезета.........опа, тва беше малко по-късно....
Беше доста студено , а имаше и гъста мъгла, която се вдигна чак към обяд.. Та, забъркахме захранката - чудесната уклейска на Сезони, и се почна, ама наистина се почна... Хайде идват и снимките:
Манджата:

Аз, в ролята на главен дегустатор:

Ми, да ви кажа, бива си я

Понтона:

195-тия уклей

В крайна сметка стигнахме и до македонската на Теди, с кисели краставички, разбира се:

Е, друго си е. Сега нещата си дойдоха на мястото...
Да споделя за времето. Ми.....то беше.......някак си...............уклейско

Ето и крайният резултат:

Трудно се държи - около 12кг! Плюс-минус 2 уклея ; )
630:

И още 170:

= на един незабравим излет.

Благодаря на колегите и до нови срещи.
Поздрави!
Последно промяна от dess0 на Вто Дек 01, 2009 7:20 pm, променено общо 1 път.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: 800.....
Браво колега ,риболова на уклей е един от любимите ми.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- bigfish133
- ще става разбирач
Такава бройка отдавна не бях виждал накуп
Чистенето е за завиждане 

-
- новобранец
- Обратна връзка:

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

- Николай Неделков
- учете се от него
Екстра
За 4 човека е нормално 800 уклея
Аз мисля утре с Ивака и още 2-на пичове да треснеме 1000 още до 13:30 и без захранка , че после си тръгвам
Още веднъж , УДИВИТЕЛЕН риболов

За 4 човека е нормално 800 уклея

Аз мисля утре с Ивака и още 2-на пичове да треснеме 1000 още до 13:30 и без захранка , че после си тръгвам

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Е супер колега
.Голям кеф е било... 

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Баси що мезе.Евала.

Ники, благодарение на твойте теми се насочих натам и не сгрешихмеНиколай Неделков написа:Екстра![]()
За 4 човека е нормално 800 уклея![]()

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Радвам се , че съм бил от ползаhitthehead написа:Ники, благодарение на твойте теми се насочих натам и не сгрешихме![]()

И се извинявам , че не отговорих на време на ЛС-то. Можеше да ти кажа и някое малко по-сполучливо място от това , на което сте ловили

Поздрави и успех

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Найстина се получи страшен риболов
Готина компания,яко рибоци,пък и македонската си я биваше 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- сериозен играч
евала