Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Внимавайте Колеги-пътуващи през уикенда
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Внимавайте Колеги-пътуващи през уикенда
Нека има такива работи по пътищата , че сами ще се унищожим иначе !!!
Аз лично не спазвах ограничения , но като ме оставиха без книжка , много ме заболя и сега вече ги спазвам през 99 % от времето докато карам.
Аз лично не спазвах ограничения , но като ме оставиха без книжка , много ме заболя и сега вече ги спазвам през 99 % от времето докато карам.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
И аз така,човека ми вика прибери парите и един месец ходих пешаvanov написа:Нека има такива работи по пътищата , че сами ще се унищожим иначе !!!

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Чудят се вече от каде да прибират пари , бас държа , че 10 от тея радари са сложени на някоя хубава дъла права с ограничение " 60 " не знам защо. А там кадето трябва да има найстина няма никой.
В наше село отворили една глуха уличка дето се ползваше за паркинг от 2 дена и седат полицай и пишат актове там кой спре и влизи , а знака леко забутан да не се вижда.
В същото време на натоварените крастовща няма никой
Бах и простотията много им се нервя , викаш ги за нещо , че има проблем и седат кат насрани.
В наше село отворили една глуха уличка дето се ползваше за паркинг от 2 дена и седат полицай и пишат актове там кой спре и влизи , а знака леко забутан да не се вижда.

Бах и простотията много им се нервя , викаш ги за нещо , че има проблем и седат кат насрани.
-
- фен клуб-скобар
[quote="Dimy"]
Аз ,най-много от това се дразня.
Като видят ,че има километрична опашка в едната посока ,па да излезе на средата на кръстовището и да поработи малко.
А той ..тъпанара ...застанал след светофара и чака да гепне някой ..минал на жълто ..например.А те хората се изнервили от дългото чакане и след това за да наваксат ..почват с нарушенията.

Аз ,най-много от това се дразня.
Като видят ,че има километрична опашка в едната посока ,па да излезе на средата на кръстовището и да поработи малко.
А той ..тъпанара ...застанал след светофара и чака да гепне някой ..минал на жълто ..например.А те хората се изнервили от дългото чакане и след това за да наваксат ..почват с нарушенията.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен ограниченията трябва да се спазват независимо дали ни харесват или не. Друг е въпроса за безумиците и корупцията.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Насе,ако всички ги спазват няма да има ядове.НО ,тия с лъскавите джипове и т.н. се мислят за бесмъртни ,а ние ако може да ни няма на пътя ще им е още по добре,е да ама не.А ,че има простотии и безумни знаци/уловки / и други подобни е така.
Всичко може,но не всеки го можe.

Според мен идеята е добра и трябваше отдавна да се реализира и то в много по-голям мащаб.Аз съм постоянно на пътя и съм направо ужасен от някои изпълнения,особенно от шофьори на тежкотоварни камиони.И днес бях свидетел на околовръстното шосе,където ограничението е 50км,как такъв камион-МАН се втурна със скорост над 80км/ч да изпреварва автобус на завой.Добре,че автобуса наби спирачки,та не стана катастрофа.Мисля,че все пак,трябва да се озаптят тези шофьори,за да намалеят поне катастрофите.
-
- и господ не е толокова добър
Камерите са за добро.Трябва и държавата да свърши нещо за нас обаче, да подобри пътищата, да оправи знаците.Правили ремонт на пътя, сложили ограничения, но забравили да ги махнат.И още много други такива куриози.
Сега един съвет и от мен, има полицейски коли с камери, без обозначения по- колите.До сега заставаха по- пътя, но сега вече карат бавно и чакат да ги изпревариш, снимат и ти пращат честитка.Колите са, Опел Астра, бели, и много рядко, червени.
Сега един съвет и от мен, има полицейски коли с камери, без обозначения по- колите.До сега заставаха по- пътя, но сега вече карат бавно и чакат да ги изпревариш, снимат и ти пращат честитка.Колите са, Опел Астра, бели, и много рядко, червени.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бе с една дума в бюджета няма пари и се чудят как да ги съберат , както казах в наше село слагат нов знак и с него 4 ма да пишат актове да влизат парички докато не са се осетили хората , щото до 50 кинта са не обжалваеми . Да ма в същото време тоя закон е в разрес с европейските норми за правата на човека . Но пък кой ти го знае това , И на кой му се занимава за 50 кинта.
Бе България е страна на парадоксите и хранилките за чичко полицай
Бе България е страна на парадоксите и хранилките за чичко полицай

Следя твоите отговори и обяснения с интерес. НЕЗНАМ КАК ГО ПРАВИШ, но винаги кратко и ясно казваш истината???? Поздравления!!!snegk написа:Камерите са за добро.Трябва и държавата да свърши нещо за нас обаче, да подобри пътищата, да оправи знаците.Правили ремонт на пътя, сложили ограничения, но забравили да ги махнат.И още много други такива куриози.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Стига глупости. Поредния държавен рекет.
Който е пътувал поне малко в Западна Европа, става въпрос на запад от България, като почнеш от една уж изостанала Сърбия.
Ами уважаеми колеги НИКЪДЕ няма толкова много безумни ограничения и полицай на пътя. Навсякъде ограниченията се спазват но НЯМА магистрала с ограничение 60 км. И още мнооого други примери.
Никога няма да се оправим, просто България трябва да бъде унищожена със всички хора в нея. Ние сме пещерняци не хора
Който е пътувал поне малко в Западна Европа, става въпрос на запад от България, като почнеш от една уж изостанала Сърбия.
Ами уважаеми колеги НИКЪДЕ няма толкова много безумни ограничения и полицай на пътя. Навсякъде ограниченията се спазват но НЯМА магистрала с ограничение 60 км. И още мнооого други примери.
Никога няма да се оправим, просто България трябва да бъде унищожена със всички хора в нея. Ние сме пещерняци не хора

Ограничения и глоби има просто ако си техен гражданин ти идват след време по пощата и те уведомяват какво нарушение си направил и си ПЛАЩАШ иначе НЯМА КАК.Ivak написа:Стига глупости. Поредния държавен рекет.
-
- разбира нещата
Абе няма лошо,ама поне да ги сложат на правилните места,а не както каза колегата по-горе на прав път с ограничение 60.Иначе безумици има колкото искаш... особено както правят повечето полицаи,крият се,искачат пред теб и после искат да им спреш.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един е монтиран на 60 км от София на бензиностанцията на с. Мирково. да си имате в предвид. Автоматичен е и засича идващите от София.