Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз съм горд,а ти?
Модератор: dantho.mihov
Аз съм горд,а ти?
http://vbox7.com/play:ef1049dd Удивен съм колко много неща са изобретени от българи.Да не говорим за спортистите,математиците и учените.За съжаление и едно време България не е била добро място за такива хора и сега продължава да не е.Аз съм горд,че съм българин!А вие?
Re: Аз съм горд,а ти?
Аз съм БЪЛГАРИН, а вие ?????????????
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен клип.Аз винаги съм се гордял с това че съм БЪЛГАРИН.Горд съм с всичко що е БЪЛГАРСКО.Не одобрявам,че повечето от нас живеят ден за ден и така все едно след тях няма да живее никой друг........
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- вече хвърля и на тежко
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодарение на клипа научих доста нови за мен неща
Никога не сьм се срамувал ,че сьм БЬЛГАРИН.
Да горд сьм,и това трябва да важи за всички.

Никога не сьм се срамувал ,че сьм БЬЛГАРИН.
Да горд сьм,и това трябва да важи за всички.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Трябва да сме горди не с това което са направили другите, а с това което правим ние самите.
Иначе смисъла е никакъв.
А нещата от клипа би трябвало да ги знаем, ако не от основното си образование, то поне от обща култура.
Иначе смисъла е никакъв.
А нещата от клипа би трябвало да ги знаем, ако не от основното си образование, то поне от обща култура.
Последно промяна от VGS на Чет Дек 03, 2009 10:39 pm, променено общо 3 пъти.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.
Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.
Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.
Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
Иван Вазов
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.
Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.
Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.
Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.
Иван Вазов
-
- вече хвърля и на тежко
България има страхотна природа която ние сами затриваме ден след ден
и през времената сме имали толкова много известни спортисти,учени.... (аз съм твърде млад и не мога да говоря много за това,но по възрастни хора са ми разправали и съм се гордял с това което съм чувал от тях ) аз самия се гордея че съм БЪЛГАРИН но има хора на които не им пука какво става с нашата страна,че затриват чудесната природа която имаме просто ми става жал

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно в момента не бих употребил думата "горд". Иначе се радвам,че съм българин. Ама ако имах и други националности пак бих бил щастлив 

-
- ще става разбирач
Само да ви кажа на вас невежи ............. ако бяхме толкова задружни на колкото се правите сега нямаше да обсъждаме колко сме велики и сега пак може на ме изтриете
- Skorpi
- сериозен играч
Да клипа е супер само че като се замисля малко и не мога да разбера защо наред с тия велики българи и много мусер(боклук) в тая държава Защо сме на последно място по доходи в Европа защо хора се препитават от кошовете за боклук а наще баби и дядовци тънат в мизерия с по 120лв пенсия Защо болните ни нямат лекарства някой от тях си отиват заради липса на средста а лекарствата ни са едни от най скъпите в Европа Защо работим по10-12ч че и повече и получаваме мизерни парици Защо в тая държава богатия може да убие или смачка човек и да получи условна присъда а един кокошкар да получи 10-15г ефективна присъда за една открадната кокошка Защо мръсотията е на всякаде не само по водоемите а и в градовете
Не знам дали да се гордея понякога ме е срам да се нарека ..............
Не знам дали да се гордея понякога ме е срам да се нарека ..............
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- сериозен играч
Гордостта е най-големият човешки недостатък.
Гордостта винаги се базира на въображаеми, илюзорни човешки качества, т.е. на това, което ни се иска (ама много ни се иска) да бъдем. Затова, когато някой се опита да каже или покаже, че нямаме това, което си въобразяваме, че имаме, се чувстваме засегнати, заплашени, защото дълбоко в себе си ние знаем, че се самозалъгваме, но не искаме да си го признаем, защото на това се крепи нашето самочувствие, а ако то рухне – преживяваме дълбока личностна криза. И точно затова гордостта е най-страшния порок, защото изгражда и защитава егото – това въображаемо Аз, което ни се иска да бъдем.
Не е ли верно А

Гордостта винаги се базира на въображаеми, илюзорни човешки качества, т.е. на това, което ни се иска (ама много ни се иска) да бъдем. Затова, когато някой се опита да каже или покаже, че нямаме това, което си въобразяваме, че имаме, се чувстваме засегнати, заплашени, защото дълбоко в себе си ние знаем, че се самозалъгваме, но не искаме да си го признаем, защото на това се крепи нашето самочувствие, а ако то рухне – преживяваме дълбока личностна криза. И точно затова гордостта е най-страшния порок, защото изгражда и защитава егото – това въображаемо Аз, което ни се иска да бъдем.
Не е ли верно А

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Не мисля,че да се гордееш,че си българин е "най-големият човешки недостатък".Да,да се възгордяваш определено е недостатък и то голям.Не виждам също,че цитирам "което ни се иска (ама много ни се иска) да бъдем".Ами всичко това което е показано в клипчето си е истина,а не ни се иска.Това,че големите държави не искат да признаят много от тези неща си е изцяло техен проблем.Всъщност не им изнася да го правят,но както и да е.Мога да допълня няколко неща към клипчето.Например -българин първи успява да полети със съмолет.Това се случва няколко години преди първия полет на братя Райт.Ако не ме лъже паметта,цялото това нещо се случва някъде около 1901 година.Та този българин прелита над река Дунав.Праща молба за патент във Франция,но както предполагам се досещате такъв му е отказан.Друг интересен пример е,че българин създал газ,който може да реже и топи почти всякакви метали(което значи температура на горене над 2300-2500 градуса)Та по-интересното е,че при доближаване на горяща горелка с такъв газ към кожата на човек,той усеща само леко затоплане и се появяват капчици вода по кожата.
-
- кандидат преподавател
Аз съм Българин и се гордея с това.И едва ли някога нещо ще ме накара да се отрека от думите си.
Да живея не много добре,управляват ме глупци и некадърници,отвсякъде държавата е капут,но какво общо има това с Родината
Да живея не много добре,управляват ме глупци и некадърници,отвсякъде държавата е капут,но какво общо има това с Родината

- dildes
- вече хвърля и на тежко
Страхотен клип,гордея се разбира се а вие