река ИСКЪР!?!?!?!?!?!?!?

Модератори: bobopeli, sapuna

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

река ИСКЪР!?!?!?!?!?!?!?

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Е реших да отида до вилата да видя какво е положението,след зимния период.Малко риболов,малко асмалък,малко сеидба,знаете как е напролет!Минах през Искрец ,реката бистра като Финландска водка,нивото повече от нормално,все пак из цялата страна са потопи,а там все едно е август,едвам покрива камънаците.Към Своге се поналива и замътнява,но(Бягат конете тичат в галоп, да им е.а п....а,майна!!)
Искъра налят ,като за сезона,мътен, широк,боклучав,един такъв ,уверен в себеси ,абе РЕКА(да и е..ш п....та майнА),Всеки сезон различен,абе !Жена ,Река се един род!
Та направо на ужаса който намерих, разбити врати на: долния етаж,избата,и тавана,вътре един малък апокалипсис,ма не от ИЗРОДИТЕ които са разбивали а от семейство Плъхови дет са зимували,ще приложа и снимков матРиал по-късно.На горния етаж не са успели да сритат вратата и от яд са потрошили прозорците с въздушна пушка(5,5) :twisted: нищо не са взели щото няма какво?За разлика от миналия път когато ми бяха свалили само макарата от въдицата :?: ,сега и трите въдици ми стояха непокътнати.
Яд ме е че вместо да се отдам на риболова трябваше да правя врати и прозорци,все пак крастата натделя и се плъзнах до реката,за капак на мойто място се сушеше еди КОРМОРАН :shock: , за първи път виждах по този край тази гад,освен в огледалото де :D .Не съм суеверен,но ,това е същото като да ти кацне водно конче на въдицата или на плувката,дет се вика ГЕЛЕ!.Нито на дъно нито на плувка,не мръдна.Вярно че бях само на земен червей,откопан от лехата за магданоза и копъра,дето го посях.
Позаковах вратите,остригах асмата,пих една бира в кръчмето на гарата и се прибрах с нови грижи!От влака видях двама колеги на завоя на реката преди моста че бяха заметнали и се кефеха от това ,а на мен ми едно ..................БЯГАТ КОНЕТЕ ТИЧАТ В ГАЛОП, ДА ИМ Е.А П...А МАЙНА :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

БаааМаааМу ! Кат прочитая за Искрецка и мЪ налягат спомени :cry:
Та да те питам :
Наноса къде беше станал над канала за големият рибарник миналата есен , отмила ли го е водата или още си е там :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

на горе не съм ходил
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

на връх Великден пак са я разбили :twisted: :twisted: :twisted: ,този път ми откраднаха 2 пръчки с макарите,третата, бамбукова дето сам съм си я правил я счупили защото не е могъл да свали макарата , бях я хванал с водопроводни скоби и ............ абе гадна работа, И един Респром радио на 30 години. АКО ВИДИТЕ ЧОВЕК ОТ ЦЕРОВО , ДОРИ И НА СНИМКА , УДРЯШ МУ ШАМАР , ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗА КАКВО!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”