Захранка, но каква????

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Захранка, но каква????

Мнение от altavoto_me4e »

tova za proteinovite top4eta e dobre
no az imam vapros otnosno privli4aneto na 6arana i karakudata
qsno e 4e v po4ti vsi4ki qzoviri v bulgariq se xvarlqt mreji[da ne kazvam vsi4ki] :evil: :evil: :evil: ili sa pod arenda :evil:
interesuvame efikasna zaxranka koqto ima golqm uspex pri tezi dva vida riba!!!!
opredeleno zaxrankata na fixxer mnogo mi pomogna na bogrov no me valnuva ne6to o6te po efikasno :shock: :shock:
blagodarqvi predvaritelno :D
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Аз лично съм доста против протеиновите топчета. Ефекта е много минимален при кратки излети. За да ловиш ефикасно на протеинови топчета трябва да захранваш няколко дни подред с тях за да пожънеш някакви успехи, а и пак не е гаранция. Най-сигурното си остава качамака и кюспето. Не забравяй - отиваш да хванеш рибата, а не да я нахраниш :wink:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет колеги,
аз да ви кажа много-много не-използвам захранка,защото не ми трябва.А и да ви кажа утре заминавам за с.Смядово,ще си взема въдицата,понеже там има нещо като малко язовирче обаче много-бързо се хваща риба! :wink: Чао до Понеделник! :roll:
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
BrainDemage_MaSTeR
новобранец
новобранец

Мнение от BrainDemage_MaSTeR »

Ami 6te vi kaja edna zahranka koqto sam sam si izmislil ostavq6 kuspre sas malko vodica da se razloji faf voda za 10-15. min i se smesva sas ka4amaka ot carevica i sq se slaga carevi4ka(konservirana ili presna xax) sas taq smes sled tofa se pulni hranilkata (prujina) i se slaga na kosam sas struf carevica kato kykata se bodva vav ka4amaka. :P :P :P
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Добре,ама аз съм на плувка и,ако може кажи ми някаква захранка за Риболов с плувка. :( :roll: :wink: :? 8)
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

fixxer donqkade si prav no ponqkoga proteinovite top4eta pravqt edin mnogo uspe6en izlet!!!
no zavisi sega kato xoda na krasava 6te probvam tvoqta [otnovo] i otdelno 6te zabarkam ka4amak s kuspe i 6te vi kaja koq e po efikasna!! :twisted:
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Tova mnenie za topchetata e GRESHNO.
Dali shte gi hranish s kiuspe i hliab 10 pati ili shte nauchish sharanite za edin dva izleta i sled tova shte hodish da gi lovish s edna shepa topcheta sam moje da precenish.
Kogato pravia topcheta za men te izlizat po 4lv kilograma. Na malki vodoemi ribite se uchat ujasno barzo poneje hranata e s visoko sadarjanie na beltachini i ribite pochvat da tarsuiat samo neia.
NO VSICHKO TOVA STAVA VAPROS ZA SHARANI A NE ZA DRUGI RIBI.
Tuk triabva da se ima predvid tova, che niakoi izlet moje i da niama riba, moje da niama i na vtoria pat, no na tretia ima edna koiato e 10kg i togava vsichko se izplashta. Az tazi godina ne sam imal den koito da sam kapo. Godinata e mnogo dobra za sharan!!!
Prosto v cial sviat horata loviat sharani po tozi nachin :) Sami si pravete izvodi ot tuk natatak...
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

аз не казвам че са лоши, въпроса е че трябва още време за да се научи рибата масово на тази сравнително нова за България стръв. :wink:
WINNERS DON'T USE DRUGS
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Che ne e nauchena sam saglasen. No se uchi mnogo lesno :wink: Az sam nauchil niakade kam 5-6 vodoema na koito s uspeh se loviat goliami sharani samo na topcheta.

Az lovia s topcheta ot 5 godini i smiatam, che po dobra strav ot neia niama za sharan. Goliama igrachka si e no taka neshtata sa po interesni. Ako chovek ne e meraklia za takav vid ribolov prosto niama da se poluchi. Vajno e da viarvash, che shte ti klavne i da si postoianen.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

което ме навежда на мисълта да ме водиш за шаран :wink:
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

nikishanoto написа:Добре,ама аз съм на плувка и,ако може кажи ми някаква захранка за Риболов с плувка. :( :roll: :wink: :? 8)
Мога да кажа колега аз какво ползвам един покет галета един пакет ситно смляно кюспе и 5 дози бял.Като белия се добавя след като е готова захранката.Ефекта е :D :D :D :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Мдааа,друго си е да има "мръвка" в захранката,пък ако не е много дълбоко - и малко да се подава с прашка.Става екстра,само да има риба.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

За захранката за която писах има двоен ефект
1.Когато излизат червейчетата активират ривата да се върти около захранката за да чака червейче
2.Когато излизат червейчетата раздробяват топката захранка и по този начин шарана не може да се насити на захранката
Пробвайте това нещо и ви гарантирам много добри резултати :wink:
И след риболова една опашка за мен :lol:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Абе аз ви съветвам зимата да не храните!!
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

bobsana написа:Абе аз ви съветвам зимата да не храните!!
А добър ден аз съм вашта леля!!!
Говорим за захранки а не че ще ги швърляме на асвалта :lol: :lol:
Последно промяна от zograf на Съб Дек 25, 2004 8:02 pm, променено общо 1 път.

Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”