Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ за Мини Спикъри
Модератор: dantho.mihov
Помощ за Мини Спикъри
Здравеите колеги мисля да си зема едни мини спикъри на Nokia колебая се междо тея http://www.nokia.bg/find-products/acces ... akers-md-8 и тея http://www.nokia.bg/find-products/acces ... akers-md-6 та вапроса ми е може ли някой да каже кой са по силни (издават по силен звук) щото аз никаде не видях колко Децибела са тонколоните dB както се казва 

-
- разбира нещата
Re: Помощ за Мини Спикъри
Определено Nokia MD8 е по-добрият вариант.
1. По-лек
2 .Захранват се от 3 батерии
3. Време на работа до 40ч
4. Изходящото захранване е 2х1 вата
Мое мнение
А пък и за какво са ти тия колонки 
1. По-лек
2 .Захранват се от 3 батерии
3. Време на работа до 40ч
4. Изходящото захранване е 2х1 вата
Мое мнение

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Нека някой, който разбира повече да изкаже своето мнение и да затвърди 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- вече хвърля и на тежко
колега тези MD-8 вадат 90 db
то си го пише просто прочети спецификации

-
- вече хвърля и на тежко
ами за тях и аз незнам просто не е написано,но като дизайн ми допадат повече
И на мен като дизаин ми допадат повече но пак другите са по силни и се колебая 

- kocitoto
- ще става разбирач
Колега аз не съм чувал, нито 1те, нито другите как свирят, но пък md6 можеш да ги ползваш не само на тела (mp3 player)
А от към сила аз лично не бих се лакомил, защото едва ли разликата ще е толкова голяма. мд8 работят до 40 часа а мд6 до 27 (мисля, че толкова пишеше), което също, не е много голяма разлика(поне според мен, едва ли ще седнеш да слушаш 27 часа музика, без да спираш). Аз бих си взел тези, които ми харесват на външен вид

А от към сила аз лично не бих се лакомил, защото едва ли разликата ще е толкова голяма. мд8 работят до 40 часа а мд6 до 27 (мисля, че толкова пишеше), което също, не е много голяма разлика(поне според мен, едва ли ще седнеш да слушаш 27 часа музика, без да спираш). Аз бих си взел тези, които ми харесват на външен вид

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!