Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Humminbird 728
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- научил се да хвърля
Humminbird 728
Здравейте!
Харесъл съм си сонар Humminbird 728.
В България струва 850 лева,а от Ebay ще ми излезе около 600 но ще мери в футове,фаренхайт и т.н.
Въпросът ми е може ли тука да му се смени софтуера в метрична система?
Харесъл съм си сонар Humminbird 728.
В България струва 850 лева,а от Ebay ще ми излезе около 600 но ще мери в футове,фаренхайт и т.н.
Въпросът ми е може ли тука да му се смени софтуера в метрична система?
- krokibg
- учете се от него
Re: Humminbird 728
Не !!!! Вчера тоочно звънях на компетентни хора точно по този въпрос и отговора беше - не.Приятел има същия проблем и ще си го ползва така и това е

P.S А ти,все пак си потърси и другаде,моите може да неса толкова компетентни.Има магьосници,може нещо да са измислили по въпроса.

P.S А ти,все пак си потърси и другаде,моите може да неса толкова компетентни.Има магьосници,може нещо да са измислили по въпроса.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
1 фут е равен точно на 30,48 сантиметра
По тази скала температурата на замръзване на водата е 32 градуса по Фаренхайт-(0 по целзий) (записва се като 32 °F), а точката на кипене е 212 °F-(100 по целзий). и с една елка бързо сменяш единиците
По тази скала температурата на замръзване на водата е 32 градуса по Фаренхайт-(0 по целзий) (записва се като 32 °F), а точката на кипене е 212 °F-(100 по целзий). и с една елка бързо сменяш единиците

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега моя показва във футове и аз си ги деля на три и получавам метри. Не е кой знае каква философия.
А,и почти всички телефони имат разнообразни конвертори..Така,че нокакъв проблем..
- PolPot
- новобранец
- Обратна връзка:
Прочети добре обявата. АЗ също се шашках за тоя проблем, но в повечето случаи имат и в двете мерни единици. В краем случай можеда се ъпгрейтва фърмуера
Да бе мирно седяло,
не би риба фанало.
не би риба фанало.
-
- научил се да хвърля
И все пак аз си мисля че като има възможност да се върже с комп.би трябвало да може да се смени софта.
Но от къде може да се намери такъв софтуер и как става това е друг въпрос.Мисля че колегата oldman може да има идея как става това
Но от къде може да се намери такъв софтуер и как става това е друг въпрос.Мисля че колегата oldman може да има идея как става това

- krokibg
- учете се от него
А представи си сега,на всички модели софта е различен !!! Кои ще е този дето да има софтуеъра за всички???Ако има порт за включване към компютъра,може и да ти стане номера,през нета.Не знам дали в сайта на фирмата има свободен софт,това обаче можеш да си го провериш!
Последно промяна от krokibg на Сря Дек 09, 2009 9:13 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- pachosz
- сериозен играч
Ако сонара си върши работата и ти харесва, най-малко мерните единици могат да са проблем. Много бързо се свиква.
Обратно колега, умножавай ги по 0,3 и ще бъде по-лесно и по-точно:Ddako71 написа:Колега моя показва във футове и аз си ги деля на три и получавам метри
Сонарите са следните: LOWRANCE и всички останали. Намери си Лоренс в ebay за същите пари и ще останеш доволен 

от Канада го купих с БГ меню . Командва 6 бр Downrigger MAG20Dt +X-Press menu и др.И един съвет :Не робуваи на МАРКАТА а гледаи ще ти варши ли работа при риболова които практикуваш. www.Le Baron.Ca 

Колега, имам го същият, но го взех в София. Има Бг меню и европейски мерни еденици. Обърни се към вносителите и виж дали не
могат да ти помогнат.
могат да ти помогнат.
-
- новобранец
този сонар е много добър,но си го купи от тука.Нека парите останат тук в БГ,договори се с продавача.
- pachosz
- сериозен играч
И аз съм съгласен, че е много добър, но като става реч за 250 лв разлика, не съм сигурен дали ще го купя от БГ, въпреки цялото ми уважение към БГ търговците!калоян митев написа:този сонар е много добър,но си го купи от тука.Нека парите останат тук в БГ,договори се с продавача.
Колега, аз също имам EAGLE, което е 1:1 с Lowrance, и съм съгласен с теб, че са много добри, но ако някой каже, че колибритата не са добри сонари, то значи или си криви душата, или халхабер си няма от сонари!lihmus написа:Сонарите са следните: LOWRANCE и всички останали. Намери си Лоренс в ebay за същите пари и ще останеш доволен
-
- научил се да хвърля
Не смятам че в този ценови клас Lowrance=Eagle имат някакви съществени предимства пред Humminbird 728.lihmus написа:Сонарите са следните: LOWRANCE и всички останали. Намери си Лоренс в ebay за същите пари и ще останеш доволен
Имах eagle 480df(много добър сонар)но не ми харесваше че не можеше да се работи с двата лъча едновременно.Според мене при едновременна работа на двата лъча по-точно се определя местоположението на рибата.Освен това Humminbird 728 може да се надгражда с четирилъчева сонда,с WideSide сонда,GPS приемник което е съществено предимство.