Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъжд шарани и релииз
- borislav58
- сериозен играч
Дъжд шарани и релииз
Малко пред история.Запознахме се трима съфорумници
Данчо, Борислав, и аз /Борислав/. Решихме ние двамата Бориславовци да посетим чичо Гошо.Речено сторено тръгнахме в дъжд но нищо неплаши душите наши.Към 9и30 стигнахме пред вратата на рибарник
Разгъването на пръти започна, рибата подскачаше из двата рибарника Казах си добре ще е само чака да почнем.Първия удар стана това
Отново смяна с десети номер кука и риболова започна пак. Казах на адаша при толкова много риби ще ни се смее цял свят че ще пишем в рубриката Капо.За нашо успокоение започна да капе и се усилваше яко .Един колега имаше на отсрешния бряг без чадър .
Не го облазявах човечеца но как устиска в тоя дъжд незнам
Дългоочаквания миг настъпи с смяната на стръв
то било много лесно но забравих да закача на куките коричка.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нека сега да вали не ни плашеше и дъждът втори удар на адаша му направи
Така 4 броя се уловиха с различни килограми
Адаша да ме прощава но в този дъжд не е излязло фотото ето го и релииза
Риболова приключи с 4 риби сега спокоино можем да минем през моста
На чичо Гошо не му се понрави нашия излет но !..... Може би това да е последния излет за годината но пепел ми на устата. Така завърши нашия съвместен излет с колегата Борислав .
НАСЛУКА на всички като нас !

Последно промяна от borislav58 на Чет Дек 10, 2009 2:27 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Re: Дъжд шарани и релииз
Никои не плаши душите наши , та некакъв дъжд .НАСЛУКА И

- ignatov78
- ще става разбирач
Браво.
.Добре си е!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре сте ги понаскубали 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Ейййй дано ви се счупат въдиците
Без да ми се обадите,браво бе момци

Без да ми се обадите,браво бе момци

Последно промяна от Йордан Марков на Чет Дек 10, 2009 6:35 pm, променено общо 1 път.
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- Romanista
- научил се да хвърля
Хаха, колегата от острещния бряг освен да продължи темата, а? Колега що не каза, че си съфорумец бе
Не ме питай как изкарах без чадър на този дъжд. Накрая толкова бях премръзнал, че не бях сигурен дали забивам куката в торния или в пръста си и затова си тръгнах рано-рано.
Ето така пак изглеждаха нещата от моята гледан точка

А ето ме и мен в поредния опит да стопля подгизналите си крака

Бях решил, никакво бръснене докато не се разпиша след серията от валати, която се заформи напоследък

Иначе се бях позиционирал ето така

След близо час чакане едната дънна се наведе стабилно към водата и след известна борба ето този красавец беше вече в ръцете ми

Имах още 2 заигравания от страна на някой шаро, но до закачане не се стигна. В крайна сметка реших да си тръгна преждевременно заради лошото време и останах само с този. Но аз съм доволен тъй като изпълних целта си. Твърдо исках да се запуша за тази година и успях. Дай боже така да продължи и следващата. Радвам се, че и колегите са успели да се запишат, тъй като по едно време голям карък ги беше налегнал и падна голямо псуване от тяхна страна
.Колеги искрено ви завиждах за чадърите
ама аз съм си виновен, че не взех моя. Кой да се сети, че може и при дъжд да се ползва, а не само за слънце хахаха.За другия път си научих урока. От мен толкова за тази година! Живи и здрави и наслука! 

Ето така пак изглеждаха нещата от моята гледан точка

А ето ме и мен в поредния опит да стопля подгизналите си крака

Бях решил, никакво бръснене докато не се разпиша след серията от валати, която се заформи напоследък

Иначе се бях позиционирал ето така

След близо час чакане едната дънна се наведе стабилно към водата и след известна борба ето този красавец беше вече в ръцете ми

Имах още 2 заигравания от страна на някой шаро, но до закачане не се стигна. В крайна сметка реших да си тръгна преждевременно заради лошото време и останах само с този. Но аз съм доволен тъй като изпълних целта си. Твърдо исках да се запуша за тази година и успях. Дай боже така да продължи и следващата. Радвам се, че и колегите са успели да се запишат, тъй като по едно време голям карък ги беше налегнал и падна голямо псуване от тяхна страна

- borislav58
- сериозен играч
Колега страшно съжалявам
Моят колега идва до теб но не сте се разбрали че сме съфорумници.Щяхме да ти услужим с единия чадър.невярвам как устиска в тоя дъжд.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Romanista
- научил се да хвърля
Щом е за риба нали знаеш как е - луд умора няма. След това една каничка червено винце и стабилизирах телесната температура
Да не кажа, че я завиших даже малко