влакно-т-force
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- ще става разбирач
влакно-т-force
някой ползвал ли е това влакно на трабуко, трябва ми влакно за директния телескоп и ако някой има мнение за това влакно ще бъда благодарен ако го сподели
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
относно влакното Т-форс на Трабуко.
Колега, ползвай я без да се притесняняваш.Аз работя със същата марка корда на7цата и е0,146мм.Държалива е на възли ,клупове и тн.
- ribolovec2
- новобранец
Влакното е много добро-аз ползвам такова за спининг и съм много доволен. Предполагам, че и за леко би станало, но няма представа за коя точно разновидност говориш.

Ами да се надяваме, че въдичката ти е евтинка, защото след някоя по-голяма каракудка може да се нуждаеш от нова сопа:lol:old fox написа:![]()
На моята петица съм вързал 0.06 - плетено - 6.5кг. Не помня името, защото намокрих ролкта и и падна етикета
Много яко се усеща и малко рибе, да не говориме за по-големите
![]()

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: влакно-т-force
Като изключим това че не отговаря на размера влакното е здраво.Мерили сме много влакна с микрометър а и има тестове в MAtch fishing-не е това което пише!Ако търсиш влакно за основнин линии- Daiwa Match Winner,Maver Lenca madre!Влакната са на 100 и 150мт разфасовки и отговарят отвсякъде!Цена м/у7 и 9 лв
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Наистина е здраво макар че не отговаря на написаното.Значи миналата година изразходих цялата дължина от ролката и не намерих възелче но тази сигурно е имало защото на следващо кълване оставих 1/2 от дължината на 7цата(говоря за основното с повода).Така че смятам или да мина на друга марка корда или ако ползвам същата, но да приложа 100% ОТК.