Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Доброволци към ИАРА - КАК?!?
Модератор: bobopeli
Доброволци към ИАРА - КАК?!?
Колеги, има ли начин, по който може да се стане добровелоц към ИАРА, без заплащане дори? Знам че едно време можеше...
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Доброволци към ИАРА - КАК?!?
И аз ще стана само да ми зачислят един гранатомет и два калашника,един бракониер няма да оставя

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- кандидат преподавател
Абе и друго се чудя момчето е задало конкретен въпрос ,защо пак се почва с ......... гранатомети, калашници .

- emo vasilev
- сериозен играч
Няма да стане - доброволците без заплащане ще почнат да вършат работата на другите , които естествено няма как да се откажат от работата си !
- dedeff
- разбира нещата
Не искам оръжие,а просто да си ги бия на воля без да си казва съда думата в последствие пак срещу който не трябва.
Без жени можем,без риболов не можем!
- krokibg
- учете се от него
Става,само дето незнам какво ще правиш с тая карта.Нали разбираш че още като те видят и са те набилиm101 написа:Колеги, има ли начин, по който може да се стане добровелоц към ИАРА, без заплащане дори? Знам че едно време можеше...

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добър вечер колега. Ако тук http://iara.government.bg/няма отговор на въпроса ти не знам кой друг може да ти помогне. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Едно време имаше ДОТ - доброволен отряд на трудещите се!m101 написа:Колеги, има ли начин, по който може да се стане добровелоц към ИАРА, без заплащане дори? Знам че едно време можеше...

Зак'во ти е да си доброволец към ИАРА?!

Подай си документи за работа там.

Ама няма да те вземат, де....защото ще им мътиш водата.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е а какво да направя? Писна ми когато отида да помятам и да дойде някой колега и да ми каже " А ми те са извадили 100 кг риба с мрежи, не чакай много"Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Става,само дето незнам какво ще правиш с тая карта.Нали разбираш че още като те видят и са те набилиm101 написа:Колеги, има ли начин, по който може да се стане добровелоц към ИАРА, без заплащане дори? Знам че едно време можеше...![]()
![]()
По-добре си седи без да се правиш на горски да не те търсим после по болниците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Един път дори имаха наглостта да дойдат и да ми кажат " Пич, а`е да се мръднеш, че тука си мятаме мрежите попринцип.. ама като си сам какво да кажеш...

Ако някой от Вас има решение да сподели ... аз незнам какво др. може да се направи..
- GODzillata
Ами...m101 написа: Ако някой от Вас има решение да сподели ... аз незнам какво др. може да се направи..

-
- кандидат преподавател
Кире що се ебаваш с момчето, някак си не ти ходи, разбирам те че просто така си спамиш ама ...... нищо лично ама не издържахGODzillata написа:
Ами......пробвай нещо драстично - ливни си туба бензин и се запали в знак на протест.
![]()

- GODzillata
Ами на този въпрос ---> "какво др. може да се направи?" - к'во да му отговори човек?slivnalia написа: Кире що се ебаваш с момчето, някак си не ти ходи, разбирам те че просто така си спамиш ама ...... нищо лично ама не издържах

На мен ми иде да си срежа вените, че нищо не може да се направи, че всеки глас е глас в пустиня, че никой нехае, че няма риба и т.н.

Един приятел тираджия оня ден ми разказа следния случай - Негов колега видял някакво езерце някъде в Швейцария, метнал въдици, след малко дошла една жена на кон и започнала на различни езици да го пита нещо, нашия Ганьо разбира се, че не е знаел какво и продължил да си лови....след час дошла дамата с още един човек и той на кон, и той се опитал да заприказва нашенеца - резултат никакъв....хората си отишли, но се върнали след малко с патрулка и преводачка на български език /били му видели регистрацията на тира/ и го попитали защо лови тук, тираджията им отвърнал, че лови, тъй като е гладен и иска да си изпържи риба...хората се шокирали

Ааааррггххххххх.....Българиооооооо!!!

Помните ли преди време по новините бяха казали за няк'ви наши цигани май във Финландия беше....говедата изтрепали и изяли лебедите от едно езеро.

А тук нашият млад колега пита "какво др. може да се направи"?
Друго, освен какво?

А и доколко сериозно звучи това да стане "доброволен" сътрудник към ИАРА?!

...кучетата си лаят, керванът си върви...