Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

23.03.2006-Информация за Пясъчник и Микрото
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
23.03.2006-Информация за Пясъчник и Микрото
Така! СЕГА ЩЕ ВСЕЯ РАЗСЯСНЕНИЕ!
Язовир пясъчник не е забранен.И ако е имало табели относно птичия грип,то вчера 23.03.2006 - НЯМАШЕ!
Но положените с нивото на язовира е кофти

Началото на конктра стената (горичката) ->

В момента го източва и са пуснали главния източвателен шлюз(рядко срещано явление от годииини на този язовир) ->

В следствие на това Микрото е дюкме догоре и се пръска по шевовете ->

Ето тук се вижда как прелива и Микрото (от преливника разбирасе)->

И река Пясъчник, която аз поне НИКОГА не съм я виждал такава!!!Поприцнип силата на течнието и обикновенно е по-слабо от това на чешмата в къщи, но сега.е..
->

Надявам да съм бил полезен. определено се иска поне 1седмица след спирането на източването на Пясъчник за да се нормализира нивото.В момента в Микрото влиза супер студена вода!!!
Язовир пясъчник не е забранен.И ако е имало табели относно птичия грип,то вчера 23.03.2006 - НЯМАШЕ!
Но положените с нивото на язовира е кофти

Началото на конктра стената (горичката) ->
В момента го източва и са пуснали главния източвателен шлюз(рядко срещано явление от годииини на този язовир) ->
В следствие на това Микрото е дюкме догоре и се пръска по шевовете ->
Ето тук се вижда как прелива и Микрото (от преливника разбирасе)->
И река Пясъчник, която аз поне НИКОГА не съм я виждал такава!!!Поприцнип силата на течнието и обикновенно е по-слабо от това на чешмата в къщи, но сега.е..

Надявам да съм бил полезен. определено се иска поне 1седмица след спирането на източването на Пясъчник за да се нормализира нивото.В момента в Микрото влиза супер студена вода!!!