съвет за платформа

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
valio79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

съвет за платформа

Мнение от valio79 »

колеги някои може ли да ми даде съвет за платформа да ми каже от каде мога да си купя платформа и ако някои продава втора употреба пак съм навит стига да ми хареса благодаря предварително :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: съвет за платформа

Мнение от Local »

Най-важното е колега какви пари си заделил, до колко ти се разпростира бюджета и какво искаш да има по платформата, тоест какви прикачни, така че да ти е удобна и функционална за риболов.

Изображение

1. Примерно повечето платформи има някакви фабрични държачи, ти може да искаш по-хубави, зависи...
2. ако имаш щека, може да ти трябва прикачно за лале и самото лале
3. Прикачно за живарник примерно
4. Хубаво е платформата да е оборудвана с по 2 или 4 телескопични крака, ако отидеш някъде на наклон да можеш да си я позиционираш удобно, без единия крак да ти отива 20 см надолу и да не можеш да си стигнеш щеката или директния или там с какво ловиш.
5. Евентуално някоя странична табла или масичка, да можеш поне кутиите със стръвта да си държиш там или неободими неща, като класьора с куките, една прашка , или там някви джунджурийки, а не постоянно да се навеждаш или да ровиш по чекмеджетата на платформата.

Изображение

Аз съм ето този Behr, вярно доста тунингован вече, но като цяло е изгодна покупна

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=556

Лично аз вече доста пъти оглеждам ето този модел и ако нямах Behr-a , бих го взел...

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1959

Все пак ти като решиш какво искаш , най-лесно ще се ориентираш :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ribarq1968
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq1968 »

Зависи какво търсиш и до колко пари
valio79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valio79 »

до 500.лв и аз съм се огледал в този http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1959
all06
новобранец
новобранец

Мнение от all06 »

Колега виж и този вариант
http://www.colmic.bg/?page=equipment&cat=12
Аватар
ribarq1968
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq1968 »

Спорет мен варианта на вега е най-подходящ за цената :D :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Вегатаааааааа,не се чуди,най-тъпата греда е над 70лв
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Вегата изглежда супер, стъпката на краката е перфектна, Ицо каза за гредата, а държачите за щеката винаги можеш да ги смениш.

Чудя се, телескопичните крака не се застопоряват с "врътки" е с тази пластина на пружинка, дали е достатъчно надеждно? Чувал съм да се оплакват от този тип крака, че докато седиш и тежиш на стола всичко било ОК, но при много ставания намествания и тн. създавали проблеми.

Да добавя още нещо, тъй като разстоянието между скарата и седалката не се регулира, няма да е зле да седнеш да видиш, как ти идва стойката, ъгъла на краката и ако е необходимо да добавиш някое чекмедже или пък, ако си нисък обратното.

Успех и да се похвалиш!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”