Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване и откриване
-
- разбира нещата
Закриване и откриване
30.12.2009.г. Разузнавателен излет на ''Копринка''.Пристигане в тъмно на'' плажа''.Направих кратка обиколка на ръкавчето, което се използва за пристан на голямата лодка.
Сам съм и имам шанс да си избера удобно местенце.Повърхността на водата е като врящ котел от опитите на последното поколение уклейчета да се спасят от зъбатата паст
на костура.Съдейки по екшъна,който се разиграваше пред очите ми,реших да започна с директна петица за уклей и телескоп на рибе за костур.След около два часа имах
само две уловени уклейчета.Пуснах на вода и фидера,като на него за целия излет имах само едно кефалче.И се започна нещо,което ми се случва за първи път.
Заприиждаха ''колеги'' идващи с една единствена цел да ловят уклей(еуклан).Просто бях принуден да извадя костурския такъм.Фидера избягвах да презамятам по
простата причина,че през по голямата част от излета над него висеше директен телескоп.С две думи'' пълна лудница''.На всеки метър бряг, човек.Този излет завърших с
около 20 уклея и няколко костура. Нямам снимки от излета.
31.12.2009.Вече в компания с приятеля ми Минко решаваме да избегнем лудницата и да се установим от другата страна на ръкавчето.В последствие установихме,че сме
допуснали голяма грешка.Уклея почти през целия излет не ни удостои с присъствие въпреки усилията ни. Завършихме излета с 19 костура и десетина уклея общо.
И от този излет няма снимки на рибките,но има от излета.
Ей тук направихме опит за риболов

Последен тармък за 2009г.

01.01.2010
След като посрещнахме новата 2010 с добри пожелания и изпратих гостите си около 03ч.проведохме с набора (Минко),кратък телефонен разговор и всичко беше ясно ,пак сме там.Повтори се сценария с пътуването ,но се разположихме така,че да ловим спокойно.
Егати тармъка съм

Ей тия шашкаха уклейчетата до обед

Планер с двигател прелетя над нас

Времето беше толкова тихо и топло,че от 12 до 16 ч. си лових по тениска

Това са уклеите

Костурите ги снимах в къщи

Сам съм и имам шанс да си избера удобно местенце.Повърхността на водата е като врящ котел от опитите на последното поколение уклейчета да се спасят от зъбатата паст
на костура.Съдейки по екшъна,който се разиграваше пред очите ми,реших да започна с директна петица за уклей и телескоп на рибе за костур.След около два часа имах
само две уловени уклейчета.Пуснах на вода и фидера,като на него за целия излет имах само едно кефалче.И се започна нещо,което ми се случва за първи път.
Заприиждаха ''колеги'' идващи с една единствена цел да ловят уклей(еуклан).Просто бях принуден да извадя костурския такъм.Фидера избягвах да презамятам по
простата причина,че през по голямата част от излета над него висеше директен телескоп.С две думи'' пълна лудница''.На всеки метър бряг, човек.Този излет завърших с
около 20 уклея и няколко костура. Нямам снимки от излета.
31.12.2009.Вече в компания с приятеля ми Минко решаваме да избегнем лудницата и да се установим от другата страна на ръкавчето.В последствие установихме,че сме
допуснали голяма грешка.Уклея почти през целия излет не ни удостои с присъствие въпреки усилията ни. Завършихме излета с 19 костура и десетина уклея общо.
И от този излет няма снимки на рибките,но има от излета.
Ей тук направихме опит за риболов

Последен тармък за 2009г.

01.01.2010
След като посрещнахме новата 2010 с добри пожелания и изпратих гостите си около 03ч.проведохме с набора (Минко),кратък телефонен разговор и всичко беше ясно ,пак сме там.Повтори се сценария с пътуването ,но се разположихме така,че да ловим спокойно.
Егати тармъка съм

Ей тия шашкаха уклейчетата до обед

Планер с двигател прелетя над нас

Времето беше толкова тихо и топло,че от 12 до 16 ч. си лових по тениска

Това са уклеите

Костурите ги снимах в къщи

Re: Закриване и откриване
Екстра риболов,ама що не посрещнахте новата година направо на водоема да не се разкарвате само
Железни сте 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво,като гледам костурите направо....
Евала.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
браво Сава нямаш спиране като ходиш пак драсни едно лс да видим какво ще измислим Ч.Н.Г и тая година да е по успешна от миналата

БАЙ-100-ЯН
-
- сериозен играч

Поздравления Савка.Нямате спирка Карловската група, затова и Господ ви възнаграждава със слука.
Другата Карловска група водена от един отлюспен от този форум е направила успешно откриване
само че на Домлян.Дано цялата година ви върви така
Другата Карловска група водена от един отлюспен от този форум е направила успешно откриване
само че на Домлян.Дано цялата година ви върви така

-
- сериозен играч
Браво,прекрасен риболов

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Важното е да се подържа форма!За риболовната тръпка няма празници!
През Новата2010 година пожелавам приятни риболовни емоции!

През Новата2010 година пожелавам приятни риболовни емоции!