Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Нова година,Нов водоем...
-
- ще става разбирач
Нова година,Нов водоем...
Здравейте колеги.Днес с баща ми открихме риболова за 2010 година,на един нов за нас водоем-Лобош.Миналата седмица правихме опити да стигнем до прословутите "понтони" ,но не успяхме.Е днес ги намерихме..А сега за излета.
Станахме в шест и шест и половина бяхме вече на път.Спряхме за кафе,кола,бира през Радомир за стръв и газ към язовира.Осем и нещо бяхме там.Имаше доста коли,както и предполагахме,но последния понтон беше свободен ,въпреки многото хора.Решихме да се остановим там .Започнахме нагласата на такъмите ,аз имах една готова плувка за рибе и я метнах и почти веднага хванах един простак.След това още един,но с оскъдни размери.За целия ден не видях някой да извади по -едър костур.Баща ми беше решил да търси уклеи ,но уви нямаше този късмет.Иначе цял ден почти имаше вятър,като дъжд само прекапа един път.Времето беше горе долу добре ,също и риболова.На рибе излизаха костури ,като забелязах ,че бяха на приливи и отливи десет минути кълве ,след това поспре за малко и така.Аз лових с основно 0,14 ,повод 0,10 ,кука номер 10 и за стръв рибе.Баща ми търсеше уклеи с директния ,но и той напипа костурите ,които не взимаха на бял,а на пинки ,което бе странното.Друго странно бе ,че нямаше и помен от уклея.Къмто обяд вече имахме трийсетина костура и аз реших да помятам с спининга.Сложих кастмастър и започнах да помпам и какво да видя на почти всяко дръпване се дерваше уклей,беше тук ,но не се хранеше .Извадих и два костура и приключих.Към два и половина нещата започнаха да позамират и ние решихме да си тръгваме.Приключихме риболова с трийсе-четиресе костура .Пуснахме рибите,защото бяха прекалено малки и то като го одереш за нищо не става .Това е от мене ето Ви и малко снимки.
Това беше мястото където ловихме :

А ето ги и колегите на големия понтон:

Ето го и бащата в очакване на кълването:

Малко пейзажи:

А ето и улова:

А ето и едно клипче с пускането на рибите,което скоро трябва да започне да функционира:
http://vbox7.com/play:5fc250dd
И ако искате да знаете как се лекува следпразничната депресия ,начина е РИБОЛОВ !
Успех и наслука през новата година !
Венци.
Станахме в шест и шест и половина бяхме вече на път.Спряхме за кафе,кола,бира през Радомир за стръв и газ към язовира.Осем и нещо бяхме там.Имаше доста коли,както и предполагахме,но последния понтон беше свободен ,въпреки многото хора.Решихме да се остановим там .Започнахме нагласата на такъмите ,аз имах една готова плувка за рибе и я метнах и почти веднага хванах един простак.След това още един,но с оскъдни размери.За целия ден не видях някой да извади по -едър костур.Баща ми беше решил да търси уклеи ,но уви нямаше този късмет.Иначе цял ден почти имаше вятър,като дъжд само прекапа един път.Времето беше горе долу добре ,също и риболова.На рибе излизаха костури ,като забелязах ,че бяха на приливи и отливи десет минути кълве ,след това поспре за малко и така.Аз лових с основно 0,14 ,повод 0,10 ,кука номер 10 и за стръв рибе.Баща ми търсеше уклеи с директния ,но и той напипа костурите ,които не взимаха на бял,а на пинки ,което бе странното.Друго странно бе ,че нямаше и помен от уклея.Къмто обяд вече имахме трийсетина костура и аз реших да помятам с спининга.Сложих кастмастър и започнах да помпам и какво да видя на почти всяко дръпване се дерваше уклей,беше тук ,но не се хранеше .Извадих и два костура и приключих.Към два и половина нещата започнаха да позамират и ние решихме да си тръгваме.Приключихме риболова с трийсе-четиресе костура .Пуснахме рибите,защото бяха прекалено малки и то като го одереш за нищо не става .Това е от мене ето Ви и малко снимки.
Това беше мястото където ловихме :

А ето ги и колегите на големия понтон:

Ето го и бащата в очакване на кълването:

Малко пейзажи:

А ето и улова:

А ето и едно клипче с пускането на рибите,което скоро трябва да започне да функционира:
http://vbox7.com/play:5fc250dd
И ако искате да знаете как се лекува следпразничната депресия ,начина е РИБОЛОВ !
Успех и наслука през новата година !
Венци.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Нова година,Нов водоем...
Браво бе Венци,все така да ловите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво супер сте си релаксирали
За оклееца си вземи захранка(Сезони)Жълта
И постреляйте с прашката малко бял 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- ще става разбирач
Е разбира се ,баща ми си омеси специално захранка,по една негова много успешна рецепта ,но уви отново не искаше !Tеди написа:Браво супер сте си релаксиралиЗа оклееца си вземи захранка(Сезони)Жълта
![]()
И постреляйте с прашката малко бял
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Много добър излет
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Малки ама риба.Браво за излета 

- Батко Емо
- разбира нещата
Колегите на понтоно май са по зле и от шаранджия на неплатено!Само костурета ли имаше? 

Следващият път повече и по-голями!ceco65 написа:Малки ама риба.Браво за излета