Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

корекция на кон.сили
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
корекция на кон.сили
колеги,някои запознат лие е с тази операция с повишение на кон.сили с промяна на жиглuорите.
-
- разбира нещата
Re: корекция на кон.сили
Знам ,че вдигат конските сили на дизела с електронна помпа ,като и слагат допълнителен чип ,но със смяна на жиглиори не знам. 

-
- разбира нещата
За бензинов двигател предполагам става въпрос колега,ами има една поговорка,ЧЕ ХРАНАТА ПРАВИ БОРБАТА. Мисля ,е бях повече от ясен с отговора.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дай малко инфо какъв мотор какъв карбуратор от къде си .
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не очаквай чудеса!
тая опреция най-лесно се прави при мотори, които имат модели с еднаква кубатура и различни конски сили - например Парсън 9.9 и 15кс или Тохатцу 2.5- 3.5 и 4-5-6кс... Но пък при тях разликата в цените е минимална и по-добре направо да вземеш най-мощната версия... Тя може и като най-слабата да върви, но найслабата не може като най-мощната...
тая опреция най-лесно се прави при мотори, които имат модели с еднаква кубатура и различни конски сили - например Парсън 9.9 и 15кс или Тохатцу 2.5- 3.5 и 4-5-6кс... Но пък при тях разликата в цените е минимална и по-добре направо да вземеш най-мощната версия... Тя може и като най-слабата да върви, но найслабата не може като най-мощната...