Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

НЯКАКВО ИНФО ЗА ПЛОВДИВСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
НЯКАКВО ИНФО ЗА ПЛОВДИВСКО
Добре де някой ходил ли е някъде около Пловдив и има ли някви успехи сега и времето се постопли ???????????
Ще бъда благодарен на няккава информация
Ще бъда благодарен на няккава информация
Преди село Царимир вляво има платен водоем, 3лв такса и до 3 кг каракуда влизат в таксата, ще си изпълниш нормата без проблем. Ще го намериш лесно, има табелка преди селото (табелата сочеща вляво, не тази вдясно, идвайки от Пловдив). Бях там тази неделя и за 4 часа - 2кг каракуда. това е засега, успех.
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
около Пловдив...
В неделя бях на рибарника на Маноле-преди селото,след моста вляво.Таксата е 5лв,каквото си хванеш.До 15ч вървеше каракуда на червен и хляб и след това изведнъж спря,все едно че няма никаква риба.Между другото извадих и 3 малки костура.Пазача твърди,че са пуснали шаран,сом,костур и каракуда.Наслука.
Някъде около Пловдивско
Интересно.Всеки влиза тук,никой не споделя.Аз обаче съм решил да го правя.В събота бях на един платен водоем,след Прослав.Резултата беше 4 шарана и каракуда.Интересното беше,че изкарах червеноперка и амджурка/кротушка/.Плаща се 3лв вход и 3,3лв на кг.шаран.Проблемите бяха обаче в понеделник-над с.Стоево.5лв каквото си хванеш,но бедата е там,че излизат само дребни шаранчета-по 100-150гр.Така,че се върнахме с празни ръце.Има едра риба,защото я видяхме сутринта да скача,но не иска да вземе.И така риболовци от Пловдивско.Не жалете време,а пишете.Тук не е информационна агенция.Наслука.
А как се стига до този водоем след прослав и другата риба плаща ли се? Че се чудя къде да ида , и шарана може ли да се пуска?
Иначе и аз ще споделя, но за Доспат - слаб риболов, 5 човека за 2 дена -2 нормални пъстърви , няколко маломерни, 2 чудски сига (уж тия жълтите така се казвали) , петнайсетина уклея и няколко слънчевки - всичко на бял червей. Пъстървата я търсете привечер в заливчетата (точно около табелата на града има едно много добро).
На Широка поляна още има петна сняг, за 1 час нищо, на малкия беглик за 2 часа 4 дребни червеноперки, и там имаше петна сняг още.
Това е от мен, успех.
Иначе и аз ще споделя, но за Доспат - слаб риболов, 5 човека за 2 дена -2 нормални пъстърви , няколко маломерни, 2 чудски сига (уж тия жълтите така се казвали) , петнайсетина уклея и няколко слънчевки - всичко на бял червей. Пъстървата я търсете привечер в заливчетата (точно около табелата на града има едно много добро).
На Широка поляна още има петна сняг, за 1 час нищо, на малкия беглик за 2 часа 4 дребни червеноперки, и там имаше петна сняг още.
Това е от мен, успех.
- krasimir n.
- научил се да хвърля