НЯКАКВО ИНФО ЗА ПЛОВДИВСКО

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

telkedgiev
новобранец
новобранец

НЯКАКВО ИНФО ЗА ПЛОВДИВСКО

Мнение от telkedgiev »

Добре де някой ходил ли е някъде около Пловдив и има ли някви успехи сега и времето се постопли ???????????
Ще бъда благодарен на няккава информация
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

Преди село Царимир вляво има платен водоем, 3лв такса и до 3 кг каракуда влизат в таксата, ще си изпълниш нормата без проблем. Ще го намериш лесно, има табелка преди селото (табелата сочеща вляво, не тази вдясно, идвайки от Пловдив). Бях там тази неделя и за 4 часа - 2кг каракуда. това е засега, успех.
telkedgiev
новобранец
новобранец

Мнение от telkedgiev »

мерси братле ..... а шаро :)
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Ето ти цветно инфо!!! http://forum.nariba.com/viewtopic3109.html

:lol: :lol: :lol:
Изображение
da378ve
новобранец
новобранец

Мнение от da378ve »

Това в Царимир е добре. Засега само каракуда, но... На Катуница таксата е 5 и честно казано нищо не се обажда. По-миналата седмица бяхме до Кочово - още не работеше - такса 5. Моминско язовира тогава беше почти празен. На 40 извора - червеноперка.
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
telkedgiev
новобранец
новобранец

Мнение от telkedgiev »

мерси за изчерпателната информация така като гледам май съм за Царимир )
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

telkedgiev написа:мерси за изчерпателната информация така като гледам май съм за Царимир )
Като се върнеш да не забравиш да почерпиш!!! :lol: 8) :lol: 8)
Изображение
telkedgiev
новобранец
новобранец

Мнение от telkedgiev »

задължително ако работат е както казваш гол след гол :lol: :wink:
Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

Мнение от Tervel »

А искат ли билет, след като си платиш таксата(имаше слух че и по платените ще искат билети), щото още не съм го презаверил :oops:
Най-голямата риба е изпуснатата!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

около Пловдив...

Мнение от lz1igr »

В неделя бях на рибарника на Маноле-преди селото,след моста вляво.Таксата е 5лв,каквото си хванеш.До 15ч вървеше каракуда на червен и хляб и след това изведнъж спря,все едно че няма никаква риба.Между другото извадих и 3 малки костура.Пазача твърди,че са пуснали шаран,сом,костур и каракуда.Наслука.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Някъде около Пловдивско

Мнение от lz1igr »

Интересно.Всеки влиза тук,никой не споделя.Аз обаче съм решил да го правя.В събота бях на един платен водоем,след Прослав.Резултата беше 4 шарана и каракуда.Интересното беше,че изкарах червеноперка и амджурка/кротушка/.Плаща се 3лв вход и 3,3лв на кг.шаран.Проблемите бяха обаче в понеделник-над с.Стоево.5лв каквото си хванеш,но бедата е там,че излизат само дребни шаранчета-по 100-150гр.Така,че се върнахме с празни ръце.Има едра риба,защото я видяхме сутринта да скача,но не иска да вземе.И така риболовци от Пловдивско.Не жалете време,а пишете.Тук не е информационна агенция.Наслука.
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

А как се стига до този водоем след прослав и другата риба плаща ли се? Че се чудя къде да ида , и шарана може ли да се пуска?
Иначе и аз ще споделя, но за Доспат - слаб риболов, 5 човека за 2 дена -2 нормални пъстърви , няколко маломерни, 2 чудски сига (уж тия жълтите така се казвали) , петнайсетина уклея и няколко слънчевки - всичко на бял червей. Пъстървата я търсете привечер в заливчетата (точно около табелата на града има едно много добро).
На Широка поляна още има петна сняг, за 1 час нищо, на малкия беглик за 2 часа 4 дребни червеноперки, и там имаше петна сняг още.
Това е от мен, успех.
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Тия "жълтите" :D "сигове", с какви размери бяха??? 8) ??Кой те "светна",че са чудски сигове??:),не че в ДОСПАТ няма,просто си питам?
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

А бе за светването опитен рибар беше, ама размерите бяха единият около20см, другият беше по-малък и си отиде във водата.Пък аз малко или много съм си аматьор и кой знае какви претенции нямам, та вярвам 8) :wink:
Аватар
K Kraev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Брягово

Мнение от K Kraev »

Някой да е ходил скоро на Брягово?А за Прослав,къде е тва нещо?По околовръсното...или...ако може малко по-точно.
Мерси.Наслука на всички.(Трябва да пишем по-често).
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”