Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт
Модератор: emo vasilev
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ремонт
За много години колеги,
Днес по време на риболов, при ураганен вятър счупих второ коляно на директния си телескоп !
Марката е Formax Brilliant- 7 метра ,параметри : дължина- 107 см., долен отвор- 24 мм., горен- 22 мм.,с уплетка .
Не подлежи на ремонт.

Може ли коляното да се закупи, намери като останки от стар такъв или да се приспособи от друг директен !
Разбира се , че един ден ще бъде сменен, но сега държа да го отремонтирам
Всяка информация ми е от полза
Наслука през 2010 година
Днес по време на риболов, при ураганен вятър счупих второ коляно на директния си телескоп !
Марката е Formax Brilliant- 7 метра ,параметри : дължина- 107 см., долен отвор- 24 мм., горен- 22 мм.,с уплетка .
Не подлежи на ремонт.

Може ли коляното да се закупи, намери като останки от стар такъв или да се приспособи от друг директен !
Разбира се , че един ден ще бъде сменен, но сега държа да го отремонтирам

Всяка информация ми е от полза

Наслука през 2010 година

Последно промяна от bat_boiko_nikolov на Нед Яну 03, 2010 11:54 pm, променено общо 1 път.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Ремонт
Булит,другото е ремонт който може да е 20лв +
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ице ще проверя отново в Булит, но моделът ми е доста стар- такива в момента там няма !
А ремонт надали може да се направи- не можеш да си представиш какъв звук издаде при счупването- като бъчва пръсната от огромно налягане
!
....благодаря
... а, да , мога да го "отремонтирам" с нещо ново- я уип, я щекичка...../ само дето Дядо Коледа си замина
/
А ремонт надали може да се направи- не можеш да си представиш какъв звук издаде при счупването- като бъчва пръсната от огромно налягане

....благодаря

... а, да , мога да го "отремонтирам" с нещо ново- я уип, я щекичка...../ само дето Дядо Коледа си замина

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Коляното не е задължително да е от същия модел,то да ти паснат конусите е важно,знам как някои продават резервни колена на една популярна в последно време фирма.Бе з да се гледа акцията квото стане и давай.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....