Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Прочетете...
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
Прочетете...
Мисля,че тази статия,ще ни предпази в немалка част от излишни нерви....
http://bglog.net/BGLog/17983
http://bglog.net/BGLog/17983
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Прочетете...
Аве Бисо,то както го четох,май
всички сме тролове.
всички сме тролове.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Бисо
- сериозен играч
КИРО написа:Аве Бисо,то както го четох,май
всички сме тролове.

Бе, то е май,като да се погледнем в огледало................не сме очаровани,но понаместваме някой и друг щръкнал кичур

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Който го има де.Бисо написа:,но понаместваме някой и друг щръкнал кичур![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Don’t feed the forum trolls!
-
- новобранец
Баси, като го прочетох това и се сетих за няколко конкретни потребителя (в друг форум), с които съм се карал. Ама аз бях пил, та не ме впечатлиха много, но другите хора които следяха темата много им се бяха изкефили на тях. Колко се чудех, как може да им вярват на тях и да им се кефят на глупостите които пишат, а те май бяха един човек. Мдааааааааа, но наистина когато им кажех нещо, за да ги вкарам в кучи гъз, те подминаваха въпроса или аргумента ми и просто обиждаха ... Глупава работа. Когато са двама по-бързо флудят надолу явно и другите не четат какво си написал ти, а тролските глупости и обиди. Дееба троловете. Но сигурно има и такива, които не знаят, че са тролове а просто се кефят, да внасят смут и да прецакват темата.
Радвам се, че в този форум до сега не съм срещал такива "лайна", рибарите и риболовците сме пичове сите.
Радвам се, че в този форум до сега не съм срещал такива "лайна", рибарите и риболовците сме пичове сите.

38.45
Винаги ще се намери някой, който да оплеска нещата. Както и да ги наричаме е все тая 

Истинският проблем е, че не можем да общуваме. Нито виртуално нито вербално. Както на маса не можем да си говорим и не се изслушваме а се стремим да бъдем чути, така е и във форумите. Както в реалния живот няма диалог а само спорове в които аргументите са на ниво лични нападки и обиди, така е и във форумите. Понятието ВЪЗПИТАНИЕ е изпразнено от съдържание. Да си възпитан и културен се смята за слабост или педеращина. Не можем да общуваме! В това е проблема. А и точно тези които болезнено се нуждаят от промяна в стила си на общуване, точно те никога не ще почустват нуждата от нея...
Ако пък и кълве... Още по-добре!