Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ за интериорни врати !
Модератор: dantho.mihov
Помощ за интериорни врати !
Здравейте приятели,
Има ли опит някой с фирма за интериорни врати ? Искам да са качественни, по възможност евтини и да се изпълняват в нормални срокове.
Има мнооооого фирми в нета, но просто тук сме толкова много хора, че не ми се вярва да не получа правилните съвети.
Благодаря предварително.
Поздрави
Мариан
Има ли опит някой с фирма за интериорни врати ? Искам да са качественни, по възможност евтини и да се изпълняват в нормални срокове.
Има мнооооого фирми в нета, но просто тук сме толкова много хора, че не ми се вярва да не получа правилните съвети.
Благодаря предварително.
Поздрави
Мариан
-
- ще става разбирач
Re: Помощ за интериорни врати !
Здрасти колега, виж тук http://www.kanor.bg/ различни са от масовката ,и не са скъпи, ползвам такива от 2години и съм доволен . Поздрави е много успехи през 2010 

-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега,
http://www.technoland-bg.com
Тук имат и евтини и качествени, обаче са на различни щандове
Поздрави!
http://www.technoland-bg.com
Тук имат и евтини и качествени, обаче са на различни щандове

Поздрави!
Love & Ribolov
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ziki doors.Добрич.Много съм доволен ,не са евтини,но имат най голямо разнообразие,рисувани стъкла и т.н. на мен ми направиха от естествън матерял 2 нестандартни и с всички изгъзици излязоха 660лв/брой.за 21 ден ми ги сложиха,но ги монтираха,сложиха и пяна и разпънки и след 24 ч дойдоха да слагат первазите,а не като вс.да гледат набързо да претупат и после да се изметнат.виж ги в гугъла.Много яки станаха е само рисунката ми струваше 107лв /бр
kasmet
-
- вече хвърля и на тежко
Хвърли един поглед и на тези http://www.karabulev.eu/
-
- новобранец
препръ1вам мебели къщи ралица 501 врати, София,варна,Бургас,В.Търново. високо качество, добри цени, гаранционни карти имат и на склад
-
- новобранец
www.501doors.com имат голямо разнообразие на всякакви врати имат големи шоурумове ив момента имат промоция до - 30 %
Сима-гр.Шумен-054/830-948 -Йотов.Работят добре и с качествени материали и лакове.
Зики-гр.Добрич-0885/345924-също добри отзиви,като по- горе посочените.
Мога да изреждам още,но провери първите.
Ето и две фирми по-наблизо до вас:
Камбера и син -02/954-92-06 и 0897/851-245 гр.София ул.Магнаурска школа-5
Солид-55 -02/807-11-55 гр.София
Зики-гр.Добрич-0885/345924-също добри отзиви,като по- горе посочените.
Мога да изреждам още,но провери първите.
Ето и две фирми по-наблизо до вас:
Камбера и син -02/954-92-06 и 0897/851-245 гр.София ул.Магнаурска школа-5
Солид-55 -02/807-11-55 гр.София
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На мене ми препотъчаха тази фирма: Интериорни ВратиMapuaH написа:Здравейте приятели,
Благодаря предварително.
Поздрави
Мариан
Здравейте колеги,
Малко е неловко, че във форума има по-малко Истински купувачи, отколкото Самореклама.
Затова няма да кажа коя е нашата фирма, но ние имаме грозни врати, на високи цени и никой не ни препоръчва / най-малкото ние самите/

Малко е неловко, че във форума има по-малко Истински купувачи, отколкото Самореклама.
Затова няма да кажа коя е нашата фирма, но ние имаме грозни врати, на високи цени и никой не ни препоръчва / най-малкото ние самите/

Ето един сайт за поръчка на врати онлайн http://www.doorsmarket.eu/
един приател е директен вносител на интериорни врати
аз съм с такива и съм много доволоен а и и цените му са наи добри на пазара ако искаш пили на лични да ти дам телефона му
аз съм с такива и съм много доволоен а и и цените му са наи добри на пазара ако искаш пили на лични да ти дам телефона му

Взехме си врати от фирма "Профидорс" , нова фирма е ,но сме изключително доволни, вратите са Словенски много качествени , фалцови са и на много добри цени ( около 300лв. за комплект-CPL-Ламинат) , имат и с меламиново поктитие по-евтини (280лева.)Имат огромен избор от разцветки
над 15 вида ламинат и 30 -естествен фурнир. Изпълниха поръчката в срок 30 дни и при монтажа всичко премина без проблеми .
Ето и сайта им : www.profidoors.com
над 15 вида ламинат и 30 -естествен фурнир. Изпълниха поръчката в срок 30 дни и при монтажа всичко премина без проблеми .
Ето и сайта им : www.profidoors.com
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Лъчо кефиш ! По едно мнение в двата форума , в една тема от преди година и кусур която по някаква причина те е възбудила та да се регистрираш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- и господ не е толокова добър
Kaкво не ти хареса вратата, кривичка малко, но ко пука тебеПавел Иванов написа:Лъчо кефиш ! По едно мнение в двата форума , в една тема от преди година и кусур която по някаква причина те е възбудила та да се регистрираш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.