Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване на р.Дунав - 12.01.2010г.
-
- разбира нещата
Откриване на р.Дунав - 12.01.2010г.
Здравейте, колеги
Днес едва дочаках да свърша училището, за да открия сезона. И така с един познат отидохме до едни дупки(ями - така им викаме), за да изкъпем изкуствените примамки
Хвърляхме, хвърляхме, но без резултат. Нивото на реката е много високо в момента и бяхме ограничени откъм удобни места и така... Пробрахме на силиконки, блесни, воблери, но никой не се обажда
Ето малко снимки:
Във бойна готовност

През погледа на силиконовата долина

Няколко пейзажи и места откъдето хвърляхме
Това са ямите, които водата е заляла и се надявахме да има по някоя щурлана амаааа

Това е самата река

Тук направо водата започва да залива и брега

П.П. Ами това е, макар и капо, важно беше откриването и разходката
П.П. Снимките са малко тъмни, защото снимах без светкавица. Имаше силно слънце и си мислех, че ако пусна светкавицата, снимките ще са много светли, но сгреших. А бе пак се разбира горе-долу
Това е от мен
Наслука

Днес едва дочаках да свърша училището, за да открия сезона. И така с един познат отидохме до едни дупки(ями - така им викаме), за да изкъпем изкуствените примамки

Ето малко снимки:
Във бойна готовност

През погледа на силиконовата долина

Няколко пейзажи и места откъдето хвърляхме
Това са ямите, които водата е заляла и се надявахме да има по някоя щурлана амаааа

Това е самата река

Тук направо водата започва да залива и брега

П.П. Ами това е, макар и капо, важно беше откриването и разходката

П.П. Снимките са малко тъмни, защото снимах без светкавица. Имаше силно слънце и си мислех, че ако пусна светкавицата, снимките ще са много светли, но сгреших. А бе пак се разбира горе-долу

Това е от мен

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Re: Откриване на р.Дунав - 12.01.2010г.
Пепи земал съм нова макара и ще ора дъното напролет 

-
- кандидат преподавател
Пейзажите са супер. Бъдете упорити, и следващия път, може да има и слука!!! Но този репортаж, макар и много хубав, си е за рубрика Капо!!!

Върл Shimano фен!
-
- разбира нещата
Чак после разбрах, че е имало такава рубрика... Досега не съм знаел :simo72 написа:Пейзажите са супер. Бъдете упорити, и следващия път, може да има и слука!!! Но този репортаж, макар и много хубав, си е за рубрика Капо!!!![]()
![]()

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Е как не си знаел като то половината ти постове са за тамShankulov написа:Чак после разбрах, че е имало такава рубрика... Досега не съм знаел :simo72 написа:Пейзажите са супер. Бъдете упорити, и следващия път, може да има и слука!!! Но този репортаж, макар и много хубав, си е за рубрика Капо!!!![]()
![]()

2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Митев
-
- разбира нещата
На лято ще говоримMIhaYLOV написа:Е как не си знаел като то половината ти постове са за тамShankulov написа:Чак после разбрах, че е имало такава рубрика... Досега не съм знаел :simo72 написа:Пейзажите са супер. Бъдете упорити, и следващия път, може да има и слука!!! Но този репортаж, макар и много хубав, си е за рубрика Капо!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Батка, нищо лично. Просто спазваме правилата. Пожелавам ти от сърце, всичките ти излети да са супер успешни, и да ловиш трофейни риби!!!!!Shankulov написа:Чак после разбрах, че е имало такава рубрика... Досега не съм знаел :simo72 написа:Пейзажите са супер. Бъдете упорити, и следващия път, може да има и слука!!! Но този репортаж, макар и много хубав, си е за рубрика Капо!!!![]()
![]()
Върл Shimano фен!
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Не се притеснявай,и аз още не съм открил годината.
Няма да се отказваме

Няма да се отказваме