Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какво ще кажете за тази макара?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стефан Георгиев
- новобранец
Какво ще кажете за тази макара?
Здравей те колеги скоро се запалих по спининга и остана само с макара да се обзаведа,но избора не е толкова лесен колкото си мислех.ще ловя предимно кефал по Искъра и често ще хода и по Дунава за щука и распер и търся нещо средно до 100лв.за сега съм се спрял на този модел Mакара Mitchell 300Xe http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... id=525.Ако може да ми дадете някакъв съвет ще съм много благодарен.
-
- кандидат преподавател
Re: Какво ще кажете за тази макара?
За тези пари си мисля че можеш да вземеш нещо доста по класно. Мичел на последък издишат!
Върл Shimano фен!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз я имам тази макара.Все още не съм имал щастието да я изпробвам.Определено ми е удобна, върти добре , няма луфтове.Тези дни ще я разглобя за да я видя отвътре. 

Моля те колега, като я отвориш обърни внимание от какъв материал са зъбните колела! Ако са от месинг си заслужава реномето, но ако е т.н. цам - направо си е боклук. Драсни два реда ако обичаш - предваретелно благодаря!!Parabellum написа:Аз я имам тази макара.Все още не съм имал щастието да я изпробвам.Определено ми е удобна, върти добре , няма луфтове.Тези дни ще я разглобя за да я видя отвътре.
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Твърдо подкрепям Симо!simo72 написа:За тези пари си мисля че можеш да вземеш нещо доста по класно. Мичел на последък издишат!
Някои колеги явно искат като си купят макара за 90 да се пенсионират с нея. То в автомобилите ни вече всичко е пласмаса , камо ли в макарите. Шиманата от 150 лева да не мисличе ,че са с брозови предавки. Напоследък не само Мичелите издишат - ВСИЧКО ИЗДИША . Ама Мичел , Абу Гарсия ,Шимано, Дайва издишат най-малко.Повярвайте ми.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- maycal
- ще става разбирач
Всъщност, знае ли някой сравнително евтина макара (от порядъка на около 50 лева... или повече!?), която да има със сигулност нецамов механизъм?... Или пък, кажете коя е най-евтината макара, за която знаете , че със сигурност е с нецамов мехаинзъм?
едно приятелче си закупи ето тази,също за риболов на щука и разпер по Дунава и е много доволен http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=763
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- каридата
- учете се от него
До колкото си спомням Лео връткаше с таката макара на дунав.Може да даде обективно мнение.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- кандидат преподавател
За примамки 15-20гр., я бива. Това си е чисто рьоби!donky написа:едно приятелче си закупи ето тази,също за риболов на щука и разпер по Дунава и е много доволен http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=763
Върл Shimano фен!
-
- новобранец
Не е важна макарата, а човека зад нея!!!
- sabin
- научил се да хвърля
Е това не можах да го разбера!peshkata_kn написа:Не е важна макарата, а човека зад нея!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми то какво има за разбиране ? Човека се регнал за сефте и решил че е нужно да покаже че знай как се работи с таговете а отделно че мое да дава мнения с които да привлича внимание и тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Стефан Георгиев
- новобранец
Мисла да всимам мичела точно Лео от Никопол го гледах в един филм как лови с нея и от там се запалих.па да става каквото ще.ако някой има нещо предвид да сподели. 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега слушай сърцето си и вземи това дето ти лежи на него. Тука всеки си е фен на някоя в марка и си пледира,че тя си най-най. Разни хора, вкусове разни - едни ти казват Шимано, други Рьоби, трети Тика - пък ти почети мненията на колегите помисли, отиди в магазина пък там сърцето ще реши вместо разума.
Успех с покупката.
За мене мичела си е О.К. на 100%.
Успех с покупката.

За мене мичела си е О.К. на 100%.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.