Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Новата ми придобивчица:)
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Новата ми придобивчица:)
Мили приятели и приятелки, днес съвсем спонтанно ме изби желанието да си направя едно скромно подаръче ,че ми омръзна да ловя клен с кол за домати
Благодарности на Сашо ,че ме открехна къде да тръсна COLMIC PEARCH PLUS 2,40м. 3-12гр. е тръснах го и го отнесох директно ще му сложа Риоби Заубер 2000 за другарче и ще си свиркам Треперете риби.....
Някой да искаже впечатления от това прътле с връх жило, мен ми хареса доста, стегнато е и приятно за окото и как ще му се отрази плетено влакно

Благодарности на Сашо ,че ме открехна къде да тръсна COLMIC PEARCH PLUS 2,40м. 3-12гр. е тръснах го и го отнесох директно ще му сложа Риоби Заубер 2000 за другарче и ще си свиркам Треперете риби.....

Някой да искаже впечатления от това прътле с връх жило, мен ми хареса доста, стегнато е и приятно за окото и как ще му се отрази плетено влакно

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Новата ми придобивчица:)
да ти е честита и много риби да ловиш с нея.
като се видим ще я тръсна да я видя как е .
като се видим ще я тръсна да я видя как е .
Честито! И много успехи с новата придобивка!
-
- научил се да хвърля
добра покупка и много да ги скубиш

-
- ще става разбирач
nasko_merlina написа:добра покупка и много да ги скубиш![]()
![]()

За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Честито колега и много Трофейни рибки 

-
- кандидат преподавател
Честито и от мен! Пръчлето е екстра- жилаво и ...... , абе направо оса!!! Да ти служи дълго и безпроблемно!!! 

Върл Shimano фен!
- peter_ip
- научил се да хвърля
Имам Colmic PEARCH PLUS (3-12гр.) и Colmic PEARCH COMPETITION (1-7gr.)
Написаното в сайта на вносителя" Перфектни строй и баланс при същевременно супер ниско тегло" напълно отговаря на истината.Също така наистина бърз сторй, довел при мене до не малко на брой откачвания първоначално.Но след съвета на Павел Иванов (прочетен тук във форума) за отхлабване на аванса на макарата, нещата се промениха.
Competition-a е малко по-чувствителна, но тя е и за по-малки примамки и основно я ползвам за блесни 00 и 0 (по размера на Meps).И на двете ползвам макари 2000 , но размер 1000 отговаря също добре на по-малката (1-7 гр.)
В този клас пръчки имам и TICA (1-8гр.) но е малко по-тежка и сравнително по-дебела особенно към върха (по-груба изглежда).Ползвам я предимно с воблери и то по големи (по размер и тегло) , но като че ли предпочитанията ми клонят леко към Colmic-a.
Единственото ми оплакване е че още на първият излет с нея ми се обели върха (жилото).Разговарях на лични с "чичо Веско" който им е вносител и след съвет че не пречи на работата на въдицата продължавам да си ловя така.
Е сега чакам да ми изпълнят една поръчка за друга въдица(много хвалена и от друг вносител), ама явно за тези модели се чака
И накрая да ти пожелая на слука с новата придобивка.
Написаното в сайта на вносителя" Перфектни строй и баланс при същевременно супер ниско тегло" напълно отговаря на истината.Също така наистина бърз сторй, довел при мене до не малко на брой откачвания първоначално.Но след съвета на Павел Иванов (прочетен тук във форума) за отхлабване на аванса на макарата, нещата се промениха.
Competition-a е малко по-чувствителна, но тя е и за по-малки примамки и основно я ползвам за блесни 00 и 0 (по размера на Meps).И на двете ползвам макари 2000 , но размер 1000 отговаря също добре на по-малката (1-7 гр.)
В този клас пръчки имам и TICA (1-8гр.) но е малко по-тежка и сравнително по-дебела особенно към върха (по-груба изглежда).Ползвам я предимно с воблери и то по големи (по размер и тегло) , но като че ли предпочитанията ми клонят леко към Colmic-a.
Единственото ми оплакване е че още на първият излет с нея ми се обели върха (жилото).Разговарях на лични с "чичо Веско" който им е вносител и след съвет че не пречи на работата на въдицата продължавам да си ловя така.
Е сега чакам да ми изпълнят една поръчка за друга въдица(много хвалена и от друг вносител), ама явно за тези модели се чака

И накрая да ти пожелая на слука с новата придобивка.
For Those About to Rock – We Salute You
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
Честито за пръта и много и се трофейни да ги ловиш!!!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- научил се да хвърля
Честито за покупката и много риби да хващаш с нея .Аз също си купих такава въдица и имам няколко питанки за нея.С какво влакно (плетено или монофил) какви диаметри и до колко либри да е.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
-
- ще става разбирач
Значи стигна се до извода, плетено 8 lb, а монофил 0.16-018 поне аз така ще направяatanas atanasov написа:Честито за покупката и много риби да хващаш с нея .Аз също си купих такава въдица и имам няколко питанки за нея.С какво влакно (плетено или монофил) какви диаметри и до колко либри да е.