Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос относно курс за ловен билет !
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Въпрос относно курс за ловен билет !
Значи имам едно питане , говорих с дядо ми който е ловджия откакто се помня и понеже скоро навърших годините и имам голям мерак да го искарам тоя курс , някой може ли да ми обясни за какво става въпрос . Говорил съм с човек работещ в ДАГ и май имало курс сега на пролет, но ако има някой запознат приемам съвети , препоръки и всякакъв вид полезна информация . Мерси предварително !
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
Re: Въпрос относно курс за ловен билет !
Мерси , но мисля че и тази година би трябвало да има . Аз пак ще поразпитам наляво надясно как стоят нещатаULtRA^CsKa написа:Разгледай товаhttp://www.slrb.org/index.php?option=co ... 0&Itemid=1 / http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=19753
-
- вече хвърля и на тежко
мога да те оправя в Ямбол,имам много здрави хора
-
- научил се да хвърля
То познати и аз имам и ще си взема билета без никакъв проблем просто питам тоя курс какво е що е и кога се провежда аз разбрах , че е пролетта ама..... не е много сигурно затова подпитвам .krasalumin написа:мога да те оправя в Ямбол,имам много здрави хора
-
- вече хвърля и на тежко
Ще говоря с колегите от Ямбол и сте ти пиша.Ако не се лъжа върви и реклама по радио " Веселина"
-
- научил се да хвърля
То дружинка има само ми трябва кога се провежда курса питай и ми драсни едно лично ...krasalumin написа:Ще говоря с колегите от Ямбол и сте ти пиша.Ако не се лъжа върви и реклама по радио " Веселина"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Питай първо в района в който ще ти е бъдещата дружинка кога има курс.Иначе можеш да го изкараш навсякъде не е никаква философия,обаче се гледа негласно с лошо око на тия дето са карали курсовете другаде и там са си дали паричките.Може да имаш проблеми с местните проверяващи след като си изкарал билета и всякакви "ингели".Така че ако можеш спести си ги.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Сега да ти кажа,курсове ще има не навсякаде поради големия брой ловци.С гаранция такива ще има в Хасково вече оредихме две наши момчета и онзи ден гледах по ХОБИ ТВ съобщиха за Момчилград.Там ще ги изкараш а после знаеш ли главоболията каквиса за прехвърлянето в твоя район
- Don4o_62
- учете се от него
Както каза градския,вече не е като преди толкова лесно.Навсякъде бройките в дружинките са пълни,и реда бил като се освободят няколко места и се стигне квотата,чак тогава се провеждал курс.Говорим за местно ниво. И което е най важното,дадена дружинка дали ще иска да те вземе.Но щом дядо ти се отказва,може да идеш на негово място,освен ако не са го обещали на друг,щото и това го има.Най добре говори с председателя на въпросната дружинка.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

По закон трябва да подадеш молба до председателя на съответната дружинка в която искаш да членуваш.Кандидатурата ти се одобрявао от всички ловци на въпросната дружинка на изборно събрание.Ако те приемат за член се издава протокол от събранието до съответното ЛРД към което е дружинката и от там ще ти кажат кога ще започне курса за млади ловци.