Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с намирането на канджа
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Проблем с намирането на канджа
Здравейте колеги!Не зная дали това е точния раздел за пускането на темата,но с оглед на това,че е най-активен,си позволих да е тук.Ако модераторите преценят,че не е подходящия раздел,ще помоля да я преместят.
И така-сега е подходящия период за стягането,отремонтирането и закупуването на такъми.Решил съм и имам нужда от закупуването на риболовна канджа.
Необходима ми е такава с телескопична дръжка,с максимална дължина,за боравене с такъма от брега.Разтърсих се по магазините,но в наличност има само такива с къса дръжка за използване от лодка,които не ми вършат работа.
В електронните магазини намирам ето такива:http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=581,тази,с дължина 2,20 м,но държа на това,преди да направя покупката,да се уверя,че наистина е добра изработка и най-важното-здрава.Ще се използва за риболов на сом.
Моля всички колеги,които използват канджа,да споделят впечатленията и препоръките си,както и от къде в гр.Пловдив мога да намеря необходимата ми вещ.Благодаря предварително!
И така-сега е подходящия период за стягането,отремонтирането и закупуването на такъми.Решил съм и имам нужда от закупуването на риболовна канджа.
Необходима ми е такава с телескопична дръжка,с максимална дължина,за боравене с такъма от брега.Разтърсих се по магазините,но в наличност има само такива с къса дръжка за използване от лодка,които не ми вършат работа.
В електронните магазини намирам ето такива:http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=581,тази,с дължина 2,20 м,но държа на това,преди да направя покупката,да се уверя,че наистина е добра изработка и най-важното-здрава.Ще се използва за риболов на сом.
Моля всички колеги,които използват канджа,да споделят впечатленията и препоръките си,както и от къде в гр.Пловдив мога да намеря необходимата ми вещ.Благодаря предварително!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Проблем с намирането на канджа
Приятелю здравей!!
Ползвам същата само че на 1,5м. -2г. извадила е няколко сометя 15+
Проблеми не ми е създавала.На 2,2м. сигурно ще е още по-добра, но тогава като я взимах нямаха!
Виж в магазин Риболов свят-при Ицо Трайков-и да нямат ще ти поръчат!
http://www.filstar.com/bulgaria/contacts/
п.п. С пожелания да си намериш и да я изплозваш при всеки излет!!!!!
Поздрви!!!
Ползвам същата само че на 1,5м. -2г. извадила е няколко сометя 15+

Проблеми не ми е създавала.На 2,2м. сигурно ще е още по-добра, но тогава като я взимах нямаха!
Виж в магазин Риболов свят-при Ицо Трайков-и да нямат ще ти поръчат!
http://www.filstar.com/bulgaria/contacts/
п.п. С пожелания да си намериш и да я изплозваш при всеки излет!!!!!
Поздрви!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
и аз тьрся доста време и така и не ми пасват нещо тези отпред острието е доста свито и са по удобни за от лодка от колкото за от брега,когато решиш да посягаш или да удряш,кви ли модели не сьм пробвал но нещо не са ми удобни

- krokibg
- учете се от него
Ще ви дам един безплатен съвет
Купувате си неръждавейка ф10,на дължината на която искате да ви е канджата.На единия краи,правите 4-5см резба.Немирате една наковалня,става и на релса,нагрявате до червено края без резбата и с еди 5кг чук,започвате да ковете,нагрявате пак и истегляте,докато на края не стане като игла.След като направите това,на растояние,което вие си прецените,давате на аргончик да ви завари парченце от дебела неръждаема ламарина,направено предварително да служи като контра.След тази процедура,си огъвате канджата отпред както си искате и на каквато си искате големина на куката.Купувате си една здрава дървена дръжка с депка,която ако не е на размер,разпробивате на 9.6 - 9.8мм и според дължината и,аргончика пак ви заварява една шаиба неръждавейка за да стопира дръжката да не пада на долу.Набивате внимателно дръждата да не се сцепи,и след като сте оставили 2-3см от резбата да стърчи,слагате шайба пак неръждавейка и гайка с пластмасова контра също от неръждавейка.Гарантирам Ви,става при наличието на всичко описано от мен,точно за половин час и имате една вечна,здрава и стабилна канджа,дето ще ни прогребе всички и ще пита за още сомове,щарани и щуки.Аз съм с две такива,като едната е къса и с Т образна дръжка за лодката когато кльонкам.Надявам се да съм бил полезен на тези,които искат да имат нещо вечно и да разчитат на 100% че няма да ги подведе.Достатъчно канджи са си заминали заедно с сомовете,понеже се доверявах на марките от магазина, и на няколко пъти съм си хапал задника от яд.Бързо,лесно и евтино

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ей бат Любо точно затова което говориш го видях в един приятел,ама едно кьм едно само че моя човек накрая му е с някаква гумена рькохватка,даже бях казал и на узуна че това е истинската канджа за мен и излиза супер ефтино,аз му давах 40кинта за нея а той не ми е даде
каза че ще надживее купешките
п.п между другото е голям сомаджия и аз ценя много мненията на хора които са се сбльсквали с проблеми от подобен характер а той преди това е патил от купешките канджи

п.п между другото е голям сомаджия и аз ценя много мненията на хора които са се сбльсквали с проблеми от подобен характер а той преди това е патил от купешките канджи

-
- разбира нещата
Бат' Любо,никога не съм подценявал съветите ти!И този също е много хубав,но на мен ми трябва дълга канджа,а такава няма как да я събера в колата-за това търся с телескопична дръжка.Иначе изработката на такава за която казваш не е проблем и наистина ще стане вечна.За това искам ако намеря такава по магазините,непременно да я огледам и пипна,да се уверя че е здрава.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Колега и моята е правена от нераждавеика а за да ми е удобна дръжката купих от практикер 2 бр които са нещо между дебела гума и неопрен СУПЕР УДОБНО и няма махканеbeis написа:ей бат Любо точно затова което говориш го видях в един приятел,ама едно кьм едно само че моя човек накрая му е с някаква гумена рькохватка,даже бях казал и на узуна че това е истинската канджа за мен и излиза супер ефтино,аз му давах 40кинта за нея а той не ми е дадеказа че ще надживее купешките
![]()