Помощ от софийските колеги-лодка promarine 285ib

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Помощ от софийските колеги-лодка promarine 285ib

Мнение от stefan_ginev »

Колеги искам да ви попитам дали някой е притежател на лодка promarine 285ib защото съм решил да си я купя ,но просто ми се искаше да я видя на живо преди това.За съжаление я има във Варна.Може да помагат и колеги живеещи около София. Благодаря :drinkers:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Помощ от софийските колеги-лодка promarine 285ib

Мнение от MITKO70 »

Разбирам те колега и аз бях така ,но се примирих със снимки.Дали ще видиш Про Марин,Зендер или мойта лодка ще видиш много еднакви неща-материял,изработка,транец,седалки ,ключове ,гребла и т.н.Просто другарите китайци си имат стандарт и ги правят по него,с малки разлики в дизайна,а марки много.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Митко благодаря ти братко че поне ти се осмели да драснеш два реда,явно аз ще съм единственият с такава лодка в София :lol: . Относно за снимките аз и сирене за 5лв не бих си купил по снимки ама като ми е влязла мухата в главата и тва е.Благодарности на колегата Promarine .
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

MITKO70 написа:Разбирам те колега и аз бях така ,но се примирих със снимки.Дали ще видиш Про Марин,Зендер или мойта лодка ще видиш много еднакви неща-материял,изработка,транец,седалки ,ключове ,гребла и т.н.Просто другарите китайци си имат стандарт и ги правят по него,с малки разлики в дизайна,а марки много.
А-аа, не заблуждавай "аудиторията" - Зандер с от такъв материал и с меко дъно няма! Пък и с отделен транец... Това е по-скоро нещо от рода на Фиш-хънтър...
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

"ДИЕМ - Фишинг", Пл-д Възраждане №3, (02) 9803638, http://www.diemfishing.com
ЕТ "КОЦЕВИ", "Ботевградско" шосе, тел. 0899900131
Дием Фишинг били дистрибутори на варненския вносител на промарин поне така пише на официалния сайт на плодех http://www.plodex.eu/distrib.html Може да попиташ в дием фишинг за някоя мостра да ти покажат
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Тедо написа:
MITKO70 написа:Разбирам те колега и аз бях така ,но се примирих със снимки.Дали ще видиш Про Марин,Зендер или мойта лодка ще видиш много еднакви неща-материял,изработка,транец,седалки ,ключове ,гребла и т.н.Просто другарите китайци си имат стандарт и ги правят по него,с малки разлики в дизайна,а марки много.
А-аа, не заблуждавай "аудиторията" - Зандер с от такъв материал и с меко дъно няма! Пък и с отделен транец... Това е по-скоро нещо от рода на Фиш-хънтър...
Незнам Тедо къде видя да съм казал нещо за меко дъно и отделен транец :? Имах в предвид ,че материяла от който правят повечето лодки е 0,9мм.DEN ,а не конкретно някоя марка.Този Про марин съм го виждал само на снимка :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

e нали иде реч за тоя модел PM 285ib дето е 400 и нещо лв от ПВЦ плат 850 гр/м2 (600 DEN)...
Изображение

а това отдолу е "базовият" модел на Зандер за 1200лв /алум. дъно, 0.9мм ПВЦ 1200гр/м2 (1000 DEN), стабилни гребла, стабилен транец.../
Изображение
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Venkicha написа:"ДИЕМ - Фишинг", Пл-д Възраждане №3, (02) 9803638, http://www.diemfishing.com
ЕТ "КОЦЕВИ", "Ботевградско" шосе, тел. 0899900131
Дием Фишинг били дистрибутори на варненския вносител на промарин поне така пише на официалния сайт на плодех http://www.plodex.eu/distrib.html Може да попиташ в дием фишинг за някоя мостра да ти покажат
Нямат ги колега звънях им преди да пусна темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”