Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

охрид
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
охрид
С малко закъснение,но момчетата се възстановяваха и....По покана от Македнска страна при нас в клуба пристигна покана за участие в една напредвара в гр.Охрид по риболов и ....приготвяне на най-вкусна рибена чорба
Със спонсорството на фирма Булит 2000 за там заминаха три момчета,колеги от форума-Lastika,Exstazzi,Bavareca и Slader-a,като помощник и консултант-абе чист шпионин
Напредврата е била без предварителна тренировка,а информацията която успяхме да съберем,че основно ще се лови уклей.Подготовката спрямо храна и тактика бе моя заслуга.Избрах им храна-като имаше и вариант да се храни на три точки и да се търси евентуално и по-едра риба.Ще кача снимки от пътуването и от пребиваването им там ,а момчетата ще коментират и вашите запитвания,ако иам интерес от ваша страна.Ластика се класира 4-ти в инвидуалното,Бавареца е след него ,а Екстазито за допусната небрежност е останал последен,живарника е бил с дупка.Но като за първи такъв турнир мога само да поздравя момчетата.

следващите снимки са за друга тема

следващите снимки са за друга тема

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Re: охрид

-
- научил се да хвърля
браво момчета
- Кузмич
- dreamer
Бравос пичове.
Чакаме още снимки.
Чакаме още снимки.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прекарахме супер
Наистина организацията бе на ниво.Мисля че само липсата на тренировка ни попречи да сме сред първите трима.Явно разликата ни с първите бе в първите 30тина минути в които не бяхме в добра кондиция и не напипвахме добрия ритъм.На човек се падаше по около 300-400риби.Представете си каква сеч беше и от какво значение беше бързината.Ловеше се на късо от 2 до 4м основно чаушан и по някой бонус-както им казват македонците ГРУНЕЦ-или нещо подобно на клен
.Но след първия половин час се поокупитихме и влезнахме в час.Наско наблегна на бонус рибите но както е писал вече Бутника-малка но фатална дупка му илигра лоша шега.Аз и борето скубехме яко но мисля,че липсата на нито една кука без контра в класъорите,ни изяде главата.Губехме време в откачането на рибите.Под губене на време имам в напредвид секунди.Разликата ни с 3тия беше само накакви си 20-40рибета.При средно тегло на рибите10-15гр.Но всяко нещо с времето си.....майсторлъка идва с опита
Следващия път повече.
Спецялни благодарности за Македонските ни колеги,Фирма Булит2000 и по спецялно на собственика Тодор Просеников,на Бутника,на Наско и Борката,както и на Здравко.Прекарах си супер и като за първа международна изява ще я запомня цял живот

Наистина организацията бе на ниво.Мисля че само липсата на тренировка ни попречи да сме сред първите трима.Явно разликата ни с първите бе в първите 30тина минути в които не бяхме в добра кондиция и не напипвахме добрия ритъм.На човек се падаше по около 300-400риби.Представете си каква сеч беше и от какво значение беше бързината.Ловеше се на късо от 2 до 4м основно чаушан и по някой бонус-както им казват македонците ГРУНЕЦ-или нещо подобно на клен

Спецялни благодарности за Македонските ни колеги,Фирма Булит2000 и по спецялно на собственика Тодор Просеников,на Бутника,на Наско и Борката,както и на Здравко.Прекарах си супер и като за първа международна изява ще я запомня цял живот

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на групата
Момчета има още много състезания пред вас, опита ще става все по-голям , няма как да е друго !
Радвам се , че ви познавам !

Момчета има още много състезания пред вас, опита ще става все по-голям , няма как да е друго !
Радвам се , че ви познавам !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- новобранец
И аз да се включа...както вече каза ластика беше супер.Предвит опита,които имаме зад гърба си,наистина мисля че повече от добро представяне.Калин спомена за грешките,няма и аз да ги коментирам,но все пак тепърва прохождаме както се казва и този опит,които натрупахме от това състезание беше ценен.Вадим си поуките и чакаме следващи изяви,защото апетитът идва с яденето.Искам да благодаря на всички ви за веселото прекарване(под веселко визирам че все още имам мускулна треска на корема от смях),беше наистина супер и се надявам тепърва да се опознаваме и ако другото не се получи,поне да правим множество съвместни излети.
Още едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички.....

-
- разбира нещата
Бат Ице ти къде беше та не отиде и ти сигурно си бил и ти таен агент някъде
другият път и ти да отскочиш та да видим как сте се представили иначе евала за куража да отидете до там и да учавствате браво момчета

БАЙ-100-ЯН
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз участвам само в подготовката.Късно ми е за състезания,нека младите вървят напред.Радостта от победата е еднаква ,нали и аз съм помогнал с нещо ,макар и със съвети,подбор на храна и др.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво, перфектни сте!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.