Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Училище ?!?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Училище ?!?
Тъй ! Ако си спомняте преди време бех пуснал обща маркентигова тема относно училищата за район - център / южни райони . Знам че не ви се занимава с неща от сорта но все пак момента реЗко напъпля и ш ви потормозим още малко като се надявам все пак някой да посподели относно мойте си затормозявания .
До тук добре та да карам нататък ? Значи след дълги проучвания и търсения било форумни или преки то се заформиха три училища - 18 то ; 22 ро и Италианският лицей . Общо взето за Италианският имам най-голяма яснота какво се търси и какво се предлага след като се получи "търсеното" но не бих отказал на това някой да сподели пряко впечатление и за там . В случаят най ме интересуват преки впечатления , мнения и съпоставки за 18 то и 22 ро училища . Бих се радвал ако на някой колега детето му учи в някое от изброените , има познат чието дете учи там , има общ или конкретен поглед върху упоменатите училища било служебно или от обикновенно любопитство да сподели със съфорумец в нужда
Та тъй . Да доуточня за пропусналите предишната тема . От есента детенце ще е в първи клас и затова ме интересува най-вече преките впечатления от началните класове в споменатите учреждения .
Едно голямо благодарство в аванс
До тук добре та да карам нататък ? Значи след дълги проучвания и търсения било форумни или преки то се заформиха три училища - 18 то ; 22 ро и Италианският лицей . Общо взето за Италианският имам най-голяма яснота какво се търси и какво се предлага след като се получи "търсеното" но не бих отказал на това някой да сподели пряко впечатление и за там . В случаят най ме интересуват преки впечатления , мнения и съпоставки за 18 то и 22 ро училища . Бих се радвал ако на някой колега детето му учи в някое от изброените , има познат чието дете учи там , има общ или конкретен поглед върху упоменатите училища било служебно или от обикновенно любопитство да сподели със съфорумец в нужда

Та тъй . Да доуточня за пропусналите предишната тема . От есента детенце ще е в първи клас и затова ме интересува най-вече преките впечатления от началните класове в споменатите учреждения .
Едно голямо благодарство в аванс

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Re: Училище ?!?
Колега,не знам дали ще ти е от полза моят съвет,но не записвай детето си в Италианския лицей.Там ги гледат като писани яйца и както излезнат на улицата гледат да опитат от разни работи,а много добре знаеш,че това е наклонена плоскост.
За другите две училища не мога да кажа нищо.

-
- ще става разбирач
Колега тъй като съм ученик и имам приятели в изброените 18 и 22-ро кажи ми какво точно те интересува за училищата ,ще се опитам да помогна.
- Павел Иванов
Всичко по принципfishingmania написа:...кажи ми какво точно те интересува за училищата...

Павел Иванов
Павел Иванов
- veselin spasow
- научил се да хвърля
колега аз имам някакви наблюдения към 88у-ще /горе долу срущу офиса ви се пада в ок1/мой мн.близък приятел с доста възможности си пусна там първолака миналата есен и засега една лоша дума не е казал за учители, отношение,и преподаване ,даже след частната детска градина в която учеше лапето преди това се учуди ,че все още държавното е на това ниво.аз лично моята щерка там съм решил догодина дая записвам и най-хубавото за мен е ,че има басейн и не граничи с булевард до оградата.Дано да съм ти бил полезен 

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
- crazybot
- фен клуб-скобар
Колега около всяко едно училище се въртят дилъри, важно е детето ти какво има в главатаПавел Иванов написа: За 22ро дочувам вече от няколко места за проблеми с многото "дилъри" вършащи около него и пр. Ами точно от такива като тебе се нуждая за консултация в момента![]()

-
- научил се да хвърля
Имам дъщеря на 6 години и половина и в момента й избирам учител/ка, а не училище.
-
- ще става разбирач
Еми ще посабера информация и ще ти пиша.Относно 18-то специално за там без да имам друга информация се учи доста здраво,само да не пропусна да отбележа ,че аз съм девети клас и все пак не говорим за начален курс,но предполагам че ще помогна макар и с малко.
- krokibg
- учете се от него
Павка,ако имаш възможност,пращаи детето в Арменско училище
Няма по субсидирани училища и ноддържани от Арменските - факт.Нивото на учителите е много добро и ще останеш доволен.Въпроса е как да го вкараш там,че нали само арменчета взимат и малък процент - други.Аз нали съм мелез,та по майчина линия бяха там двамата големи,до пети клас.Езици,и всичко каквото пожелаеш се преподава на високо ниво и се субсидира от Арменците по цял свят,които събират пари и поддържат училищата си на високо ниво
Говоря за това в Пловдив,но в София също има

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Колега ,вече се допитах до моя приятелка в 22-ро училище ,която ми каза почти всичко което ти е нужно.Тя е сериозна ,тъй че едва ли ще ми приказва глупости .Така по нейните думи :
1.Отношенията м/у учители и ученици са добри.
2.Държанието в часовете и междучасията е добро поради това ,че от тази година влиза в оценката,което значи че и правилата се спазват,което е нещо също много добро.
3.Ще се въвежат униформи .По нейните думи от пролетта.
4.Обучението е добро.
5.Също така учителите по чуждите езици и предмети също били добри.
Това е което ми каза тя ,надявам се да ти свърши работа.Утре ще поразпитам и приятелите в 18-то и ще ти дам оценка и за него
.Късмет и наслука. 
1.Отношенията м/у учители и ученици са добри.
2.Държанието в часовете и междучасията е добро поради това ,че от тази година влиза в оценката,което значи че и правилата се спазват,което е нещо също много добро.
3.Ще се въвежат униформи .По нейните думи от пролетта.
4.Обучението е добро.
5.Също така учителите по чуждите езици и предмети също били добри.
Това е което ми каза тя ,надявам се да ти свърши работа.Утре ще поразпитам и приятелите в 18-то и ще ти дам оценка и за него

- Павел Иванов
Веселине , благодаря за отзива но 88мо отпада . Крайни като варианти са 2ро и 36то
Крейзиботе , наистина някои неща зависят до голяма степен от потдатливоста на детето към тях но нали като родители наша грижа е да им осигуриме поне що годе нормална среда с минимални изкушения от рода
Данчо , наистина най-добрият вариант е комбинацията учител / училище та аз за туй си питам , разпитвам от доста време и отмятам , отмятам
Рибоманяка , чакам още инфо
Любе , за жалост арменско и еврейско училище отпадат . Ще се въздържа да разисквам защо

Крейзиботе , наистина някои неща зависят до голяма степен от потдатливоста на детето към тях но нали като родители наша грижа е да им осигуриме поне що годе нормална среда с минимални изкушения от рода

Данчо , наистина най-добрият вариант е комбинацията учител / училище та аз за туй си питам , разпитвам от доста време и отмятам , отмятам

Рибоманяка , чакам още инфо

Любе , за жалост арменско и еврейско училище отпадат . Ще се въздържа да разисквам защо

Павел Иванов
Павел Иванов
Стана интересно с арменските,имам нещо общо с тех,но къде остава патриотичното възпитаниеслед като арменците са матриархат зле прикрит като гърците.Раснах до арменци,но при тях командва жената и доста поразии стават,снобарщината е много застъпена,но има много изключения за което се радвам.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добра тема , и мен ме зове ,ЛЮбе имаме ли позиции в Арменското? търся и за Еврейското или Руското ,ако има колеги да помогнат ,до година и мен ме чака ,до мене е Турското,имам инфо за него ,1300 юро на година,има и в Пловдив и Варна ,живея до него и направо ..........нямам думи,сега им направиха външен фитнес (зимата),с уреди дето фитнесите мечтаят,обучението е многоезично но Турски няма.Абе правено е за ДПСарските дечурлига,пишете в гугъла училище ДРУЖБА ,да видите за какво иде реч ,мойто дете и сега си е добре , но е само до 4 клас ,а за хората дето си мислят че "нормалните у-ща" са ни нормални вече......са далеч от истината ,пише ви го човек сменил 16 у-ща и 7 "интерната". и това за дилърите дето сте видели ,ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
УПС! цената е станала 2000 евро без превоза и пансиона за тази година http://www.drujbacollege.com/docs/taksa.htm

- krokibg
- учете се от него
За какви Юрота говорите бе,просто неразбрах,вие луди ли сте
Арменското училище в Пловдив,не са ми искали една стотинка за обучението.Единственно сме плащали за охраната,дето щях да ги бия веднъж че оставят децата да се удрят помежду си.Иначе,външни елементи или дилъри до и около него не съм виждал.Имат си безплатен транспорт и още куп неща,които в нашите училища ще са химера поне още 10 години
Павле,няма да те питам защо си против Арменското,твоя си работа какви са ти подбудите,но грешиш да те светна

Бовски,в Пловдив имам начин да помогна но за другаде,нямам възможност.Нали знаеш че камъка си тежи на мястото

Павле,няма да те питам защо си против Арменското,твоя си работа какви са ти подбудите,но грешиш да те светна

Бовски,в Пловдив имам начин да помогна но за другаде,нямам възможност.Нали знаеш че камъка си тежи на мястото

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!