Училище ?!?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Училище ?!?

Мнение от Павел Иванов »

Тъй ! Ако си спомняте преди време бех пуснал обща маркентигова тема относно училищата за район - център / южни райони . Знам че не ви се занимава с неща от сорта но все пак момента реЗко напъпля и ш ви потормозим още малко като се надявам все пак някой да посподели относно мойте си затормозявания .

До тук добре та да карам нататък ? Значи след дълги проучвания и търсения било форумни или преки то се заформиха три училища - 18 то ; 22 ро и Италианският лицей . Общо взето за Италианският имам най-голяма яснота какво се търси и какво се предлага след като се получи "търсеното" но не бих отказал на това някой да сподели пряко впечатление и за там . В случаят най ме интересуват преки впечатления , мнения и съпоставки за 18 то и 22 ро училища . Бих се радвал ако на някой колега детето му учи в някое от изброените , има познат чието дете учи там , има общ или конкретен поглед върху упоменатите училища било служебно или от обикновенно любопитство да сподели със съфорумец в нужда :oops:

Та тъй . Да доуточня за пропусналите предишната тема . От есента детенце ще е в първи клас и затова ме интересува най-вече преките впечатления от началните класове в споменатите учреждения .

Едно голямо благодарство в аванс :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
as99
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Училище ?!?

Мнение от as99 »

Колега,не знам дали ще ти е от полза моят съвет,но не записвай детето си в Италианския лицей.Там ги гледат като писани яйца и както излезнат на улицата гледат да опитат от разни работи,а много добре знаеш,че това е наклонена плоскост. :wink: За другите две училища не мога да кажа нищо.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Колега тъй като съм ученик и имам приятели в изброените 18 и 22-ро кажи ми какво точно те интересува за училищата ,ще се опитам да помогна.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

fishingmania написа:...кажи ми какво точно те интересува за училищата...
Всичко по принцип :wink: Отношения учители/ученици и обратното , ниво на дисциплина и изисквания за потдържането и загърбват ли се другите предмети за сметка на езиковото обучение и пр. База за ниво на критерии ( разбирай го като изисквания за степен на подготовка ) . За 22ро дочувам вече от няколко места за проблеми с многото "дилъри" вършащи около него и пр. Ами точно от такива като тебе се нуждая за консултация в момента :wink: Направил съм общо проучване , ходил съм в различните училища , добил съм някакви представи на база споделено по всякакви форуми и едно допълнение от хора които имат приятели точно в момента учещи и в двете училища би ми било от голяма полза .

Павел Иванов
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

колега аз имам някакви наблюдения към 88у-ще /горе долу срущу офиса ви се пада в ок1/мой мн.близък приятел с доста възможности си пусна там първолака миналата есен и засега една лоша дума не е казал за учители, отношение,и преподаване ,даже след частната детска градина в която учеше лапето преди това се учуди ,че все още държавното е на това ниво.аз лично моята щерка там съм решил догодина дая записвам и най-хубавото за мен е ,че има басейн и не граничи с булевард до оградата.Дано да съм ти бил полезен :)
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Павел Иванов написа: За 22ро дочувам вече от няколко места за проблеми с многото "дилъри" вършащи около него и пр. Ами точно от такива като тебе се нуждая за консултация в момента :wink:
Колега около всяко едно училище се въртят дилъри, важно е детето ти какво има в главата :wink: Ще ти дам един пример-живея в квартал известен на повечето софиянци като най-наркоманския в София,почти всеки ден след училище се прибирам през един парк и виждам наркоманите как се боцкат, дори се познавам с няколко дилърчета и какво от това .... та аз дори и не пуша :wink:
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Имам дъщеря на 6 години и половина и в момента й избирам учител/ка, а не училище.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Еми ще посабера информация и ще ти пиша.Относно 18-то специално за там без да имам друга информация се учи доста здраво,само да не пропусна да отбележа ,че аз съм девети клас и все пак не говорим за начален курс,но предполагам че ще помогна макар и с малко.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павка,ако имаш възможност,пращаи детето в Арменско училище :idea: :idea: :idea: Няма по субсидирани училища и ноддържани от Арменските - факт.Нивото на учителите е много добро и ще останеш доволен.Въпроса е как да го вкараш там,че нали само арменчета взимат и малък процент - други.Аз нали съм мелез,та по майчина линия бяха там двамата големи,до пети клас.Езици,и всичко каквото пожелаеш се преподава на високо ниво и се субсидира от Арменците по цял свят,които събират пари и поддържат училищата си на високо ниво :idea: :idea: :idea: Говоря за това в Пловдив,но в София също има :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Колега ,вече се допитах до моя приятелка в 22-ро училище ,която ми каза почти всичко което ти е нужно.Тя е сериозна ,тъй че едва ли ще ми приказва глупости .Така по нейните думи :
1.Отношенията м/у учители и ученици са добри.
2.Държанието в часовете и междучасията е добро поради това ,че от тази година влиза в оценката,което значи че и правилата се спазват,което е нещо също много добро.
3.Ще се въвежат униформи .По нейните думи от пролетта.
4.Обучението е добро.
5.Също така учителите по чуждите езици и предмети също били добри.
Това е което ми каза тя ,надявам се да ти свърши работа.Утре ще поразпитам и приятелите в 18-то и ще ти дам оценка и за него :) .Късмет и наслука. :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Веселине , благодаря за отзива но 88мо отпада . Крайни като варианти са 2ро и 36то :wink:

Крейзиботе , наистина някои неща зависят до голяма степен от потдатливоста на детето към тях но нали като родители наша грижа е да им осигуриме поне що годе нормална среда с минимални изкушения от рода :wink:

Данчо , наистина най-добрият вариант е комбинацията учител / училище та аз за туй си питам , разпитвам от доста време и отмятам , отмятам :wink:

Рибоманяка , чакам още инфо :wink:

Любе , за жалост арменско и еврейско училище отпадат . Ще се въздържа да разисквам защо :wink:

Павел Иванов
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Стана интересно с арменските,имам нещо общо с тех,но къде остава патриотичното възпитаниеслед като арменците са матриархат зле прикрит като гърците.Раснах до арменци,но при тях командва жената и доста поразии стават,снобарщината е много застъпена,но има много изключения за което се радвам.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Добра тема , и мен ме зове ,ЛЮбе имаме ли позиции в Арменското? търся и за Еврейското или Руското ,ако има колеги да помогнат ,до година и мен ме чака ,до мене е Турското,имам инфо за него ,1300 юро на година,има и в Пловдив и Варна ,живея до него и направо ..........нямам думи,сега им направиха външен фитнес (зимата),с уреди дето фитнесите мечтаят,обучението е многоезично но Турски няма.Абе правено е за ДПСарските дечурлига,пишете в гугъла училище ДРУЖБА ,да видите за какво иде реч ,мойто дете и сега си е добре , но е само до 4 клас ,а за хората дето си мислят че "нормалните у-ща" са ни нормални вече......са далеч от истината ,пише ви го човек сменил 16 у-ща и 7 "интерната". и това за дилърите дето сте видели ,ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

УПС! цената е станала 2000 евро без превоза и пансиона за тази година http://www.drujbacollege.com/docs/taksa.htm
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

За какви Юрота говорите бе,просто неразбрах,вие луди ли сте :roll: :roll: :roll: Арменското училище в Пловдив,не са ми искали една стотинка за обучението.Единственно сме плащали за охраната,дето щях да ги бия веднъж че оставят децата да се удрят помежду си.Иначе,външни елементи или дилъри до и около него не съм виждал.Имат си безплатен транспорт и още куп неща,които в нашите училища ще са химера поне още 10 години :!:

Павле,няма да те питам защо си против Арменското,твоя си работа какви са ти подбудите,но грешиш да те светна :idea: :idea: :idea:

Бовски,в Пловдив имам начин да помогна но за другаде,нямам възможност.Нали знаеш че камъка си тежи на мястото :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”