Отбор Бдин-Видин старе рибаре старе номера

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Отбор Бдин-Видин старе рибаре старе номера

Мнение от Иво Вълов »

Момчета,драги съграждани а ние оти си немаме отбор. Един убав Видински тийм може да се казва ВиД-ин -тийм или нещо подобно и де да знам да имаме обща барлога или кафененце дето да се збираме когато ни е кеф и както ни е кеф. Градо ни нее голем,не сме много у форума, ама с неко друг приател може да се заформи рибарска дружинка от 20 30 чааавета. обмислете го
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Отбор Бдин-Видин старе рибаре старе номера

Мнение от butnik »

Знаеш ли колко пари трябват за регистрация ,за плащане на лиценз,за едно състезание,какви такъми да имаш или си чешим езиците.Съжалявам ама не се стърпях.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:lol: :lol: Верно много кинти требват брат.Ама нищо не ни пречи да се пробваме на некое съфорумно състезанийце някъде из Българията.Аз пъ къде се бутам.На втора поредна среща не успях да присъствам,а камо ли ... из страната. :smt099
Изображение
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

VidinskoRibarche написа:Момчета,драги съграждани а ние оти си немаме отбор. Един убав Видински тийм може да се казва ВиД-ин -тийм или нещо подобно и де да знам да имаме обща барлога или кафененце дето да се збираме когато ни е кеф и както ни е кеф. Градо ни нее голем,не сме много у форума, ама с неко друг приател може да се заформи рибарска дружинка от 20 30 чааавета. обмислете го
Аре брато,ние шарен цръв нема от дека си купиме,тебе отборот те гони. :D А те тука че глеиш за срещи и купони. :drinkers: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=32026
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Колеги,далеч сте иначе с радост бихме ви посрещнали на нашите форумни турнирчета ,които ще се обновят при първи положителни температури.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Абе ше се прежалим некой път.Кеф ми е! :D
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

nervaa написа:А те тука че глеиш за срещи и купони. :drinkers: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=32026
Toй като теб - гледа, ама не идва. :lol:

Що не се правят състезания на Дунава? - Защото никой нищо няма да хване. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Момчета, аз не ви говоря за състезания и прочие, говоря за едно клубче на съфоромците и приятели.Да се събираме да говорим за наще си работи ,та дори да ходим заедно за риба.Ако някой ден дай боже решим да направиме отбор или да се направи отбор невярвам да е тооолкова скъпо и толкова невазможно .Състезанията трябва ли да са легални, или може да патуваме из България да се виждаме с други отборчета да половим заедно рибка и да изпием по една бирица ?
Чисто любителски а за професионално аз лично мнооого хляб трябва да ям още та да се нарека риболовец,сега съм просто рибар !
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

butnik написа:Знаеш ли колко пари трябват за регистрация ,за плащане на лиценз,за едно състезание,какви такъми да имаш или си чешим езиците.Съжалявам ама не се стърпях.
Баце Бутник, едвали в тоя форум всички са братовчеди на Доналд Тръмп. има хора сас значителен брой излети и знаят мнооого повече от някой състезателчета примерно.Защо не ходят по състезания защото финансите неим позволяват, но ако имат вазможността могат спокоооойно да натрият носовете на иначе можещите и знаещите с такъми за над 40000 и повече.
Имам един другар,заедно бяхме на палатка това лято и дойдоха някакви софианчета сас карповите тояги сас разните му там макари Мичели Баузери некви извънземни дето седиме и се чудиме,бах мамаму фо е това бре колко пари струва ?
Та момчетата за такъми и прътове и макари всеки един от тях е дал над 15000 на глава,абе нема ти приказвам.Та ние с нашите въдички от по 50-60 лвеа си вадихме мерните рибици а наште колеги дето са освен всичко друго и искусни рибари фанаха некому у.я!!
За 4 дни дето са били там 3 шаранчета по 3-4 кг и едно амурче близо 8 кг . Та приателю искам да ти кажа че и слуката е важна Не само колко много знаеш и колко са скъпи такъмите ти !!!!

Нашият резултат от 2-дневно седене там бе 1 тостолобче около 4 кила 2 шаранчета и мнооооооого бабушка и таранчица с въдици от 50 60 лева :)

Дреме ми на милеа за мичел от 1000 верно яка тояга хубава,ама за какво ми е когато нямам тоя късмет на колегата от отсрешния бряг,който вади риба с прът от 2.20 19лв на пазара и макаричка ДАФ за16 лв ,конеца му от два лева УЛФ марка и кукички от левче 100 броя . Момчето има СЛУКА намерил е местенцето сяда на кофичката и ги подбира направил си е захранчицата мята си топките :) вади си рибата .Хем жената и децата доволни,хем вечерта и он че намаже :)
А аз,може да си заврем Мичела у трибуквието :)
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Хубаво си го измислил -рибарче,нищо не знаеш за състезанията ,ама нищо.И това,че някой е бил със скъпи такъми защо го свързваш със състезанията.Само ще ти кажа,че няма да хванеш една риба,ако се паднеш до някоя от машините за риба.По миналата година на Куртово-познат от многото репортажи, дойде един "баровец" оборудвал цялата фамилия с Шимана,и дойде да му правя такъма да хване една риба поне и знаеш ли с какво искаше да лови с ваглер-комплект FIRE BLOOD na ShimanoАко знаеш изобщо какъв модел е въдицата и макарата,та да разбереш смисъла на писаното,така,че тия не ми се връзват.Ама аз изкарах препълнена чиния с кебапчета и шуменско, след като започна да хваща,е късаха му повечето,но закачаше ,а защо късаха ли,ами ловеше с 0.16.със айде от мен да мине със спиниг за тежък такъв риболов.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Колега VidinskoRibarche, ама много си далеч от истината. Качествения такъм ти е възможност, потенциал, който за теб ще е безполезен, но за умеещия да го ползва ..... Говориш за космически мичели и балзери... вероятно си слушал за тях от дядо си.
А идеята ви за създаване на риболовен клуб, в който да си организирате сбирки, съвместни излети и прочие мероприятия е прекрасна. Това е начина за организирането, популяризирането и развитието на риболова.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Венелин Радушев написа:Колега VidinskoRibarche, ама много си далеч от истината. Качествения такъм ти е възможност, потенциал, който за теб ще е безполезен, но за умеещия да го ползва ..... Говориш за космически мичели и балзери... вероятно си слушал за тях от дядо си.
А идеята ви за създаване на риболовен клуб, в който да си организирате сбирки, съвместни излети и прочие мероприятия е прекрасна. Това е начина за организирането, популяризирането и развитието на риболова.
Колега Радушев с написаното по-горе исках да кажа ,че не само опитът и хубавите такъми са нужни Слуката също трябва да те споходи.Не отричам че е хубаво да ги имаш но ако не можеш да си ги позволиш незначи че не си риболовец !!!!

Дядо ми не го познавам,мен не е имало кой да ме научи.Видял съм със собствените си очи това което ти пиша. Далеч ли съм или не най малко ме интересува пиша във форума защото искам да науча и да помогна,ако мога разбирасе.Искам да се развия до някаква степен в риболова но не до професионална Защото това вече е болесно състояние :) Риболовът е ХОБИ и такова трябва да си остане според мен !!!
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

butnik написа:Хубаво си го измислил -рибарче,нищо не знаеш за състезанията ,ама нищо.И това,че някой е бил със скъпи такъми защо го свързваш със състезанията.Само ще ти кажа,че няма да хванеш една риба,ако се паднеш до някоя от машините за риба.По миналата година на Куртово-познат от многото репортажи, дойде един "баровец" оборудвал цялата фамилия с Шимана,и дойде да му правя такъма да хване една риба поне и знаеш ли с какво искаше да лови с ваглер-комплект FIRE BLOOD na ShimanoАко знаеш изобщо какъв модел е въдицата и макарата,та да разбереш смисъла на писаното,така,че тия не ми се връзват.Ама аз изкарах препълнена чиния с кебапчета и шуменско, след като започна да хваща,е късаха му повечето,но закачаше ,а защо късаха ли,ами ловеше с 0.16.със айде от мен да мине със спиниг за тежък такъв риболов.
Ти подвърждаваш написаното от мен,до някаде обаче хубаво има такъми баровеца жив и здрав ма нема ли умения няма ли слука за какво са му ?
На състезание нее ли нужна ЯКАТА ЕКИПИРОВКА или може да идеш с обикновен такъм ?
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

VidinskoRibarche написа:
Ти подвърждаваш написаното от мен,до някаде обаче хубаво има такъми баровеца жив и здрав ма нема ли умения няма ли слука за какво са му ?
На състезание нее ли нужна ЯКАТА ЕКИПИРОВКА или може да идеш с обикновен такъм ?
Колега VidinskoRibarche, Бутника друго ти обясняваше за отборите и състезанията, ама ти не го разбра-такъма е най-малката болка, просто организацията и подръжката на един отбор е свързана с доста салтанати и разходи(такси за членство и за участие в различните турнири и то с предварително разчертан календар за годината, пътувания, захранки,тренировки и т.н.) , тоест скъпо, времеемко и ангажиращо занимание е, а не просто "регистрирам отбор ентусиасти"! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Jechev написа:
VidinskoRibarche написа:
Колега VidinskoRibarche, Бутника друго ти обясняваше за отборите и състезанията, ама ти не го разбра-такъма е най-малката болка, просто организацията и подръжката на един отбор е свързана с доста салтанати и разходи(такси за членство и за участие в различните турнири и то с предварително разчертан календар за годината, пътувания, захранки,тренировки и т.н.) , тоест скъпо, времеемко и ангажиращо занимание е, а не просто "регистрирам отбор ентусиасти"! 8)
Колега модератор,това ми е пределно ясну ама аз не говоря за сериозен отбор а за едно екипче съвсем нелегално.Да си рпавим нелегални излетчет и нелегални състезанийца с награден фонд който падне черпи. Пример,дружинката от Видин кани дружинката от Костинброд на едно излетче на еди кой си водоем който падне черпи :) Аз за това говоря пак другият път ние ще идеме и така.Аз бутника го разбирам много добре той мноооого добре знае за какво става на вапрос :) Даже ,аз съм сигурен че той ще види тая тема и му казвам ако ма път към северозападна България да пише едно лс и да се съберем с още някой съфоромник да идем заедно за риба :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”