Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнения за надуваеми лодки ZANDER
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнения за надуваеми лодки ZANDER
Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен.И ако не ми препоръчвате такава да си взема, предложете някоя друга 3.60 дълга.Благодаря ви предварително

- cookies
- научил се да хвърля
Re: Мнения за надуваеми лодки ZANDER
И аз колега май съм се спрял на такава,но не мога да намеря мнение.И на мен ще ми е от полза. 

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
-
- вече хвърля и на тежко
Тук трябва да се включи и колегата Тедо . Той май се занимава с тази марка . Но от мен ще ти кажа че си заслужават . Zender Zodiak Promarine Yamaha Suzumar Honda и още някой други марки за които в момента не се сещам са качествени и на която и от тях да се спреш няма да сгрешиш . Ето малко за Зендер от официалният сайт http://www.zanderbg.com/main_page.html
=============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:50 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, нали търсеше и двигател. Представителят на Зандер прави промоции на лодка и двигател.neeeooo написа:Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен.И ако не ми препоръчвате такава да си взема, предложете някоя друга 3.60 дълга.Благодаря ви предварително![]()
Мисълта убива действието!
- pachosz
- сериозен играч
ULDO1, това е за да не се изправя на задни гуми като усучеш яко масураULDO1 написа:И аз от доста време се оглеждам за надуваема лодка.За Зендер и Промарин единственното което ми прави впечатление е че балоните им зад транцевата дъска са по дълги, с което според мен свободното място в тези лодки ще е по малко от другите лодки със същите размери. Но дали това е така могат да кажат вносителите на въпросните лодки.Дано се включат да ни разяснят

==============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:51 pm, променено общо 1 път.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Прегледахте ли това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=23933 ,колеги 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- ще става разбирач
neeeooo написа:Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен....

Ето ти само един пример: http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=28079

И в google и в търсачките на форумите като напишеш "зандер" или "zander" и ще намериш всичко необходимо

Той Тедо докато се включи аз ще открехна малко завесата за нещо ново при зандерите

От 2010 някои от моделите освен оборудването с допълнителни винтили за свръх налягане (safety valve ) вече са и с подсилени против протъркване балони и задница

...има и още приятни изненади
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
какво точно Ви интересува за 3.60м - най-добре елате на място да я видите надута...
има и клип в интернет как се сглобява http://www.youtube.com/watch?v=56mFcAuV ... r_embedded
това на снимката е 300см и затова балоните изглеждат по-издадени... с по-къси "издатъци" май са само Зодиак, но те не са с конус а с тъпи краища и при ниска скорост дават по-голямо съпротивление /влачат вода/...
нямам по-добра снимка, че скоро не съм вкарвал Зодиак /тази е от миналия сезон/

С тъпи краища на балоните има и Зандер, но за мощен двигател... Друго си е да яхнеш метлата на баба Яга

има и клип в интернет как се сглобява http://www.youtube.com/watch?v=56mFcAuV ... r_embedded
това на снимката е 300см и затова балоните изглеждат по-издадени... с по-къси "издатъци" май са само Зодиак, но те не са с конус а с тъпи краища и при ниска скорост дават по-голямо съпротивление /влачат вода/...
нямам по-добра снимка, че скоро не съм вкарвал Зодиак /тази е от миналия сезон/

С тъпи краища на балоните има и Зандер, но за мощен двигател... Друго си е да яхнеш метлата на баба Яга

-
- научил се да хвърля
Изглежда новите лодки на Zander ще са класи на другите надуваеми лодки ако има подсилване на балоните.Интересуват ме само три неща:
1.Кои модели ще бъдат такива?
2.На изложението в края на март в Пловдив ще може ли да се видят?
3.Цената на новите лодки?
Много сериозно се замислям да си купя такава лодка на 3.60м с алуминиево дъно въпреки че се бях зарекъл повече никога да не си купувам надуваема лодка.
1.Кои модели ще бъдат такива?
2.На изложението в края на март в Пловдив ще може ли да се видят?
3.Цената на новите лодки?
Много сериозно се замислям да си купя такава лодка на 3.60м с алуминиево дъно въпреки че се бях зарекъл повече никога да не си купувам надуваема лодка.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
подсилването оскъпява със 100лв спрямо стандартната от 1600лв за 360см
В момента имам останали 2бр на 330см които като промоция се продават на стандартната цена 1400лв за алуминиево дъно и 1450лв надуваемо дъно с високо налягане.
В момента имам останали 2бр на 330см които като промоция се продават на стандартната цена 1400лв за алуминиево дъно и 1450лв надуваемо дъно с високо налягане.
Имам два въпроса за лодките Zander!
На снимките се вижда ,че като са напомпани има доста ,,БРЪЧКИ,,почти във всеки детайл !(все едно не са скроени както трябва)! Защо?
Защо лодките Zander препоръчват по малки двигатели за лодките си (спрямо другите фирми на същите параметри лодки ) ?
На снимките се вижда ,че като са напомпани има доста ,,БРЪЧКИ,,почти във всеки детайл !(все едно не са скроени както трябва)! Защо?
Защо лодките Zander препоръчват по малки двигатели за лодките си (спрямо другите фирми на същите параметри лодки ) ?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"бръчките" са защото лодката е чисто нова - извадена от кашона и надута... и то при студено време... Като напече слънцето материала да поомекне и се изправят... Ама чак пък "във всеки детайл"
Спрямо кои лодки "със същите параметри" препоръчват по-малки двигатели? По принцип с по-малък двигател по-лесно се вади сертификата... Да не говорим, че на Зодиак например има препоръчителна мощност и максимално допустима и разликата между тях е голяма... Пробвайте 3-метрова лодка с 15кс на пълна газ и ще разберете защо пише 10кс на табелката
А транецът е еднакво здрав на 270, 300 и 330см - т.е. всичките могат с 15 коня...
Кой размер лодка Ви интересува и с какъв двигател мислите да комплектовате?

Спрямо кои лодки "със същите параметри" препоръчват по-малки двигатели? По принцип с по-малък двигател по-лесно се вади сертификата... Да не говорим, че на Зодиак например има препоръчителна мощност и максимално допустима и разликата между тях е голяма... Пробвайте 3-метрова лодка с 15кс на пълна газ и ще разберете защо пише 10кс на табелката

Кой размер лодка Ви интересува и с какъв двигател мислите да комплектовате?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
може би не стана ясно, но това е оригинален Зодиак... и той има "бръчки"...