Мнения за надуваеми лодки ZANDER

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

neeeooo
новобранец
новобранец

Мнения за надуваеми лодки ZANDER

Мнение от neeeooo »

Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен.И ако не ми препоръчвате такава да си взема, предложете някоя друга 3.60 дълга.Благодаря ви предварително :!: :D
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Мнения за надуваеми лодки ZANDER

Мнение от cookies »

И аз колега май съм се спрял на такава,но не мога да намеря мнение.И на мен ще ми е от полза. :wink:
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Тук трябва да се включи и колегата Тедо . Той май се занимава с тази марка . Но от мен ще ти кажа че си заслужават . Zender Zodiak Promarine Yamaha Suzumar Honda и още някой други марки за които в момента не се сещам са качествени и на която и от тях да се спреш няма да сгрешиш . Ето малко за Зендер от официалният сайт http://www.zanderbg.com/main_page.html
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

=============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:50 pm, променено общо 1 път.
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

neeeooo написа:Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен.И ако не ми препоръчвате такава да си взема, предложете някоя друга 3.60 дълга.Благодаря ви предварително :!: :D
Колега, нали търсеше и двигател. Представителят на Зандер прави промоции на лодка и двигател.
Мисълта убива действието!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

ULDO1 написа:И аз от доста време се оглеждам за надуваема лодка.За Зендер и Промарин единственното което ми прави впечатление е че балоните им зад транцевата дъска са по дълги, с което според мен свободното място в тези лодки ще е по малко от другите лодки със същите размери. Но дали това е така могат да кажат вносителите на въпросните лодки.Дано се включат да ни разяснят :wink:
ULDO1, това е за да не се изправя на задни гуми като усучеш яко масура :D
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

==============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:51 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Прегледахте ли това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=23933 ,колеги :idea:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

neeeooo написа:Не мога да намеря никакви мнения за тези лодки в google но на външен вид ми изглеждат хубави и здрави.Споделете си мнението с мен....
:roll: :wink: Явно не си търсил колега :wink: :) В много теми както в този форум така и в други подобни форуми, като fishing-mania например в доста теми са се дискутирали лодките Зандер. От какво и как са направени, сертификати, мнения на собственици и бъдещи такива и т.н. и т.н. :wink: Всичко си има просто трябва човек да порови малко :)
Ето ти само един пример: http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=28079 :wink:

И в google и в търсачките на форумите като напишеш "зандер" или "zander" и ще намериш всичко необходимо :) Виж сега ако търсиш конкретно негативни мнения едва и ще намериш :wink: :D

Той Тедо докато се включи аз ще открехна малко завесата за нещо ново при зандерите :wink:
От 2010 някои от моделите освен оборудването с допълнителни винтили за свръх налягане (safety valve ) вече са и с подсилени против протъркване балони и задница :wink:

Изображение

...има и още приятни изненади
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

какво точно Ви интересува за 3.60м - най-добре елате на място да я видите надута...
има и клип в интернет как се сглобява http://www.youtube.com/watch?v=56mFcAuV ... r_embedded

това на снимката е 300см и затова балоните изглеждат по-издадени... с по-къси "издатъци" май са само Зодиак, но те не са с конус а с тъпи краища и при ниска скорост дават по-голямо съпротивление /влачат вода/...
нямам по-добра снимка, че скоро не съм вкарвал Зодиак /тази е от миналия сезон/
Изображение

С тъпи краища на балоните има и Зандер, но за мощен двигател... Друго си е да яхнеш метлата на баба Яга :)
Изображение
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas atanasov »

Изглежда новите лодки на Zander ще са класи на другите надуваеми лодки ако има подсилване на балоните.Интересуват ме само три неща:
1.Кои модели ще бъдат такива?
2.На изложението в края на март в Пловдив ще може ли да се видят?
3.Цената на новите лодки?
Много сериозно се замислям да си купя такава лодка на 3.60м с алуминиево дъно въпреки че се бях зарекъл повече никога да не си купувам надуваема лодка.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

подсилването оскъпява със 100лв спрямо стандартната от 1600лв за 360см
В момента имам останали 2бр на 330см които като промоция се продават на стандартната цена 1400лв за алуминиево дъно и 1450лв надуваемо дъно с високо налягане.
pen6
новобранец
новобранец

Мнение от pen6 »

Имам два въпроса за лодките Zander!
На снимките се вижда ,че като са напомпани има доста ,,БРЪЧКИ,,почти във всеки детайл !(все едно не са скроени както трябва)! Защо?
Защо лодките Zander препоръчват по малки двигатели за лодките си (спрямо другите фирми на същите параметри лодки ) ?
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

"бръчките" са защото лодката е чисто нова - извадена от кашона и надута... и то при студено време... Като напече слънцето материала да поомекне и се изправят... Ама чак пък "във всеки детайл" :)
Спрямо кои лодки "със същите параметри" препоръчват по-малки двигатели? По принцип с по-малък двигател по-лесно се вади сертификата... Да не говорим, че на Зодиак например има препоръчителна мощност и максимално допустима и разликата между тях е голяма... Пробвайте 3-метрова лодка с 15кс на пълна газ и ще разберете защо пише 10кс на табелката :) А транецът е еднакво здрав на 270, 300 и 330см - т.е. всичките могат с 15 коня...

Кой размер лодка Ви интересува и с какъв двигател мислите да комплектовате?
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

може би не стана ясно, но това е оригинален Зодиак... и той има "бръчки"...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”